Номинации за Муньо - N-ти поред- ТЕМА 5

• 733 354
  • 3 011
  •   1
Отговори
# 1 815
  • София
......Оказа се, че ме бил забравил и седнал да пие кафе с гостите.  Laughing

hahaha hahaha hahaha hahaha ....сладур!!!
Разбира се, щото е бащата  Grinning Grinning Grinning, ако беше мъжът  #2gunfire #2gunfire #2gunfire

# 1 816
  • София
О то това е нищо, бившия ми държеше аз да знам къде той си оставя вещите  Crazy За всяко нещо питаше мен и се сърдеше когато не знам къде си е преместил нещата  hahaha
Е, да де, те и другите казваха същите истории за настоящите си мъже, не че с не твоята е по-различна, просто да понакиснеш Бившия си, нали... Mr. Green.

# 1 817
Като сме започнали да изтипосваме мъжете си...
Прибираме се от разходка с две пищящи деца.Аз се захващам с бебето,което плаче упорито и го моля,да смени спешно памперса на каката.Надвиквайки рева,провеждаме следния умен разговор:
 - Къде са памперсите?
 - Новия пакет е до теб
 - А мокри кърпички?
  -В чантата.
 - А къде е чантата?
  -На земята.
  - НА КОЯ ЗЕМЯ?
     След 30 сек потресено мълчание,му отговорих " - На средната" и избухнах в смях  Grinning

# 1 818
Малък зъл киборг, като гледам възрастта на децата не  чудно, че не знае човекът на коя земя се намира;-) Wink

# 1 819
 - НА КОЯ ЗЕМЯ?
     След 30 сек потресено мълчание,му отговорих " - На средната" и избухнах в смях  Grinning
Joy Добре, че не си го пратила да полети до Горната земя. Laughing
Когато някой от домашните любимци започне да задава въпроси от сорта "Къде ми е това?", "Къде ми е онова?", обикновено отговарям:"В 7-ма стая, минава се през 4-ти коридор като прекосиш балната зала." Като че ли живеем в Бъкингамския дворец, та все не могат да си намерят джунджуриите!

# 1 820
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
 Crossing Arms Заразни сте !

Но пак успяхме да минем с едни гърди напред  Crazy
ДзвЕр номер три, снощи: "къде съм си сложил ...(нещо си)?

# 1 821
  • от Луната
Хахахаха, явно губенето на неща е заразно  Mr. Green
Нашата сага има продължение. Най-накрая онзи ден всичко беше оправено, повредата отстранена, изгорелия ключ за лампите сменен. И за да не пречат предния път прибрал луничките в торбичката с фасунгите, а торбичката прибрал.....ха познайте? В Небивала земя явно, защото я нямааааааа  hahaha. Сега имаме 4 светещи лунички и 9 дупки на тавана, защото другите лунички ги няма  bowuu

# 1 822
Crossing Arms Заразни сте !

Но пак успяхме да минем с едни гърди напред  Crazy
ДзвЕр номер три, снощи: "къде съм си сложил ...(нещо си)?

Братовчед ми има израз: "пижамата ти е там, където си я сложил сутринта". Моите хора отдавна научиха какво казвам, ако и да не разбират български.

# 1 823
След 16 години съвместен живот и маниакално прибиране на всичко на точно определено място оня ден моя мъж ме пита "Къде стои черпака?"  Shocked

# 1 824
  • Майничка
Моят редовно сутрин, преди тръгване, влиза с блуждаещ поглед в стаята и ме пита:"Какво търся?".  От мен се очаква да изредя бързо: "Очила, ключове, телефон, портфейл?". Обикновено нацелвам, но понякога се случва да ми отговори: "Чадър /шапка/таблет, благодаря!"

# 1 825
След 16 години съвместен живот и маниакално прибиране на всичко на точно определено място оня ден моя мъж ме пита "Къде стои черпака?"  Shocked

Невероятно  hahaha

# 1 826
  • София
А при нас е - ако лееекичко го изръчкам, че закъсняват (т.е. той ще закъснее за работа, детето ще е навреме в ДГ, така че е единствено и само в негов интерес да се забърза), тръгват и в половината случаи се връща от входа - забравил ключ, портфейл или нещо друго, обаче репликата е: Ами ти като ми даваш зор. И вече не давам

# 1 827

E kak къде?!?В шкафа за обувки! Crossing Arms

# 1 828
  • I want it all and I want it now.
А при нас е - ако лееекичко го изръчкам, че закъсняват (т.е. той ще закъснее за работа, детето ще е навреме в ДГ, така че е единствено и само в негов интерес да се забърза), тръгват и в половината случаи се връща от входа - забравил ключ, портфейл или нещо друго, обаче репликата е: Ами ти като ми даваш зор. И вече не давам

Joy Моят е същият.
Затова си мълча, че после аз излизам виновна.
Научих се да бъда търпелива  Joy
Децата предпочитат аз да ги карам, когато е нещо важно, че с баща си могат и да не стигнат навреме.

# 1 829
  • София
Баща ми е същият - редовно влиза някъде и започва - Къде ми е? Или пък като иска нещо го сочи, вместо да каже и всички почват да изреждат, докато не стане ясно кое точно иска. Сякаш е на годинка, а не на две и когато си  забрави нещо казва: Видя ли щото майка ти, ти, сестра ти....

Общи условия

Активация на акаунт