Номинации за Муньо - N-ти поред- ТЕМА 5

• 733 339
  • 3 011
  •   1
Отговори
# 1 830
Като казахте за водене на училище, ми излезе една стара история. Та мъжът ми води дЕтето на училище, излизат, всичко точно, обаче има-няма 15 минути по-късно се завръщат и докато се чудя какво защо виждам синето яко омазано в нещо яко смърдящо... кучешко се оказа. Беше някаква зима, поредният сняг се беше стопил, откъде намерили една малка купчинка сняг, на която да се подхлъзне и да падне точно в тази красота... А как се пере това чудо  Sick

# 1 831
След 16 години съвместен живот и маниакално прибиране на всичко на точно определено място оня ден моя мъж ме пита "Къде стои черпака?"  Shocked

Невероятно  hahaha

Избързах с присмиването...  Mr. Green
Моя приятел след толкова време заедно, има-няма 6-7-8 години, вчера ме пита във Вайбър кой номер връхна дреха нося  Crossing Arms

# 1 832
Ако те е попитал и дали предпочиташ норките диви или питомни, не е чак такъв проблем, че те е попитал за номера.  Laughing

Скрит текст:
За връхни дрехи и аз не си знам номера, честно. Ако някой ме попита, трябва да отида и да погледна.

# 1 833
  • Бургас
Пращам моя за течен шоколад.По едно време ми звъни и ме пита :"От къде да го купя?"Е викам :"Как от къде?Разбира се,че от книжарницата!"

# 1 834
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
Пращам моя за течен шоколад.По едно време ми звъни и ме пита :"От къде да го купя?"Е викам :"Как от къде?Разбира се,че от книжарницата!"

Какво доверие в ближния! Каква наивност! Направо не мога да повярвам, че и някой друг се е подвел така  Crazy

около Коледа го пращам за бакпулвер - два броя.
гледа ме като зодията си. (април)
имало ли такава дума - има
сигурна ли съм, че точно това ми трябва - ЪХЪ

за улесняване на покупко-продажбата му давам опаковка от бакпулвер (груба грешка) и го насочвам точно в кой край на магазина да гледа.

връща се с 10 (десет) желатина  Crazy
опаковката изглеждала по същия начин + изобщо не било там, където съм казала, а един рафт по-надолу (защо ли?) + продавачката го гледала странно + на касата го попитали какво е пакетчето, което прибрал в джоба... Laughing

но това изобщо не може да се мери с поръчката за боя за балкона.
цвят "резеда"  Whistling

# 1 835
  • IT
st. Dobri, твоето ми напомни за баща ми.  Майка ми го пратила да купи две големи майонези "Краси", той се връща с два големи маргарина "Калиакра". Човекът запомнил само, че започва с буквата К.

# 1 836
ХАххаха, St. Dobri, това все едно е у нас Grinning

# 1 837
  • Лутаща се
Моя приятел след толкова време заедно, има-няма 6-7-8 години, вчера ме пита във Вайбър кой номер връхна дреха нося  Crossing Arms

Късметлийка! Човекът се оглежда за подарък за 8-ми март.

# 1 838
  • Шотландия
Баща ми е същият - редовно влиза някъде и започва - Къде ми е? Или пък като иска нещо го сочи, вместо да каже и всички почват да изреждат, докато не стане ясно кое точно иска. Сякаш е на годинка, а не на две и когато си  забрави нещо казва: Видя ли щото майка ти, ти, сестра ти....
Много рано е станал баща?  newsm78 Joy

# 1 839
  • София
Баща ми е същият - редовно влиза някъде и започва - Къде ми е? Или пък като иска нещо го сочи, вместо да каже и всички почват да изреждат, докато не стане ясно кое точно иска. Сякаш е на годинка, а не на две и когато си  забрави нещо казва: Видя ли щото майка ти, ти, сестра ти....
Е Муня кво да ти кажа, имала съм предвид, годинка/две, ама друго е излязла от клавиатурата

# 1 840
  • Шотландия
Е Муня кво да ти кажа, имала съм предвид, годинка/две, ама друго е излязла от клавиатурата
И аз така си помислих, ама е много сладка неволната грешка и не можах да се сдържа.  bowuu Не се сърдиш, надявам се  Peace На всички се случва. Heart Eyes

# 1 841
  • София
А идете в магазин за авточасти - дали няма да сме същите? Аз съм ходила, де, но питам 10 пъти как изглежда и има ли шанс да ми пробутат нещо друго

# 1 842
  • София
*Мила* - Не се сърдя. Показах мунската си гениалност  hahaha

Нямам аз лично с това, проблем, баща ми е автомонтьор, бях 10/12 годишна когато ми разказаха кое какво, как изглежда и т,н.

Сетих се за един колега от университета - муньо голям. Бяхме решили да си организираме коледно парти с колегите преди всички да се разотидем, но бяхме забравили да вземе  чинийки, решихме да го пратим за такива до Била-та в подлеза на ректората да купи. Обяснихме къде и какво да купи дадохме му пари и го пращаме, минаха 5, 10, 15 минути, него го няма. Звъним му питаме го къде си бе Мунчо? Ми туй-онуй не ми дават чинийки!!!? Кой не ти дава бе мунчо чинийки? Ми на топлата витрина. Обяснихме му отново, затворихме и чакаме. След малко мунчо се обажда и казва, няма чинийки не ми дават???! Все по шокирана е женската аудитория. Казахме му да намери някой от персонала, да пита, разгеле след около 45 минути мунчо се върна с чинийки. А ние се попиляхме от смях  hahaha hahaha hahaha 

# 1 843
  • София

около Коледа го пращам за бакпулвер - два броя.
гледа ме като зодията си. (април)

но това изобщо не може да се мери с поръчката за боя за балкона.
цвят "резеда"  Whistling
Добри, ако не познавах мъжа ти, щях да се усъмня сериозно да не би да си женена за моя Овен  Laughing

# 1 844
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
сакън! не и овен!
теле е! истинско и му личи.
в един ден с Ленин е раждан и два дена след Хитлер (е, има разлика в годините 'се пак  Whistling)

Общи условия

Активация на акаунт