Номинации за Муньо - N-ти поред- ТЕМА 5

• 733 253
  • 3 011
  •   1
Отговори
# 2 025
  • Euskal Herria
Снощи, ровейки във фризера за сладолед, се сетихме с мъжа ми за негов колега.
Помните ли преди годините рекламата на Делта: "Сега в София, скоро и в други градове". Та прословутите сладоледи на Делта почнаха да се появяват и извън София. И в кафенето в завода, където тогава работеше мъжът ми и колегата му, заредили с тях. Колегата си купил два сладоледа, от най-големите, по време на обедната почивка. Изял единият, другият го държал в ръка. Само стискал, не ядял. Мъжът ми го попитал какво ще го прави, жега е, ще се разтопи. Отговорът бил: "Ами този е за жена ми, да го опита." На което мъжът ми отбелязал, че е лято, високи температури - до вечерта няма да оцелее. Колегата обаче упорит.
В края на работния ден двамата тръгнали да се прибират и мъжът ми видял в ръката на колегата си празна лъскава фунийка. Попитал колегата си: "Къде е сладоледа?" и последвало: "Ами той почна да се топи, та го изядох."  Мъжът ми, учуден, продължил: "Ами тази опаковка защо ти е?". На което му отвърнали: "Ааа, това е за жена ми. Аз ще й разкажа какъв е бил сладоледа и да види опаковката".
И досега - купуваме ли сладолед, все се шегуваме "Аз ще ти разкажа какъв е бил".

# 2 026
Shocked Shocked Shocked Joy
Не знам какво да кажа. Има ли наистина такива изроди
Явно има и жени, които им се връзват. ooooh!

"Ааа, това е за жена ми. Аз ще й разкажа какъв е бил сладоледа и да види опаковката".
И досега - купуваме ли сладолед, все се шегуваме "Аз ще ти разкажа какъв е бил".
Това ми напомни за "Приключенията на Лукчо", където Дон Домат милостиво разрешаваше на Ягодка да помирише и оближе опаковките от шоколадите, които той изяждаше. Laughing

Последна редакция: пт, 19 авг 2016, 21:15 от Анонимен

# 2 027
Аз имам една позната, която ми разказваше за гаджето си. Значи майка му гледаше индийски сериали постоянно и спазваше разни ритуали. Ама това дето ми каза моята позната не вярвам от сериал да го е чула. Та значи... преди секс с нова партньорка, мъжът трябва да отправи молитви, а жената някакви ритуални движения да направи (един вид да няма скъсани презервативи във връзката им). Та момчето се вслушало в майка си и помолил приятелката си да спазят този ритуал. Майка му го била пробвала и действал БЕЗОТКАЗНО.   Joy Joy Joy Като го чух просто не повярвах и изригнах от смях. Ама тази моя позната попринцип няма въображение и истината казва. Та тогава бяха скъсали точно и аз бях я попитала защо.  Е, това е напълно удовлетворителна причина според мен... hahaha hahaha hahaha hahaha
 Сега чак се сетих да разправя това на мъжо-скъсва се в момента от хилеж.

# 2 028
Да ви разкажа и аз за един Мунчо. Прави Мунчо секс с приятелката, всичко е ок. След известно време приятелката му казва, че е бременна. А той не вярва и решава да провери сам  newsm78  Отива в аптеката, купува тест за бременност и си го прави  #Crazy  (да, прави го на него си). Теста естествено е отрицателен и Мунчо е спокоен, че има грешка и че няма бебе  Mr. Green

# 2 029
Историите звучат абсурдно, но не се съмнявам в истинността им. Ужас!  Laughing

# 2 030
Да ви разкажа и аз за един Мунчо. Прави Мунчо секс с приятелката, всичко е ок. След известно време приятелката му казва, че е бременна. А той не вярва и решава да провери сам  newsm78  Отива в аптеката, купува тест за бременност и си го прави  #Crazy  (да, прави го на него си). Теста естествено е отрицателен и Мунчо е спокоен, че има грешка и че няма бебе  Mr. Green
Не мога повече Joy Има ли класация за Баш Муньо от темата, че този ми е от фаворитите. Mr. Green

# 2 031
 Joy Joy
Задавих се с кафето.
Този ми № 1 и на мен, не Муньо, а Муньо на Муньовците с главно М и корона. Joy

# 2 032
Горкото бебе,все пак каква е била развръзката на историята?
бибиту ,това твоя приятелка ли е или някакъв градски хумор?

# 2 033

Може ли толкова да си Муньо  Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 2 034
  • Cavan, Ireland
В нас аз пазарувам почти всичко, използвам определени марки перилен препарат, веро, омекотител и т.н.
Една сутрин зареждам пералнята, няма препарат, нагласям градуси и програма и я оставям така. Пиша на половинът, купи такъв препарат и така и така ще ходиш до магазина, купи и омекотител. Връщам се още с отварянето на вратата ме блъска много силна миризма от прането. Муньо идва да ме посрещне, и ми казва купих всичко, изпрах и прострях. Викам какъв омекотител сложи, много силно мирише и ми се вади една бутилка три литра течен препарат за пране. Нямало каквато марка исках но купил тази. Даже не си направих труд да се обяснявам. На другия  докато беше на работа пуснах дрехите на изплакване и центрофуга и се приключи въпроса с питане на половинът да пазарува...

# 2 035
"Ами този е за жена ми, да го опита."
Много се умилих  Heart Eyes

# 2 036

За съжаление не е градски хумор, момче от квартала е. Май не е нещо наред с главата ... С момичето незнам какво стана, скоро не се е вясвал младежа наоколо. Щяха да ходят да живеят при техните в съседно село... Rolling Eyes

# 2 037
  • София

За съжаление не е градски хумор, момче от квартала е. Май не е нещо наред с главата ... С момичето незнам какво стана, скоро не се е вясвал младежа наоколо. Щяха да ходят да живеят при техните в съседно село... Rolling Eyes

Това е обяснението. Иначе не може да си толкоз тъп!
Ха-ха-ха, сетих се за един 50 годишен Муньо, забележете, преподавател в университет, който ме попита дали нямам проблем с простатата, понеже много ходя до тоалетната
И не, не се шегуваше. беше на 100% сериозен

# 2 038

Това е обяснението. Иначе не може да си толкоз тъп!
Ха-ха-ха, сетих се за един 50 годишен Муньо, забележете, преподавател в университет, който ме попита дали нямам проблем с простатата, понеже много ходя до тоалетната
И не, не се шегуваше. беше на 100% сериозен

Веднага му отговарям, че имам проблем с дясната простата и го оставям в чуденка защо той има само една?!  Laughing

# 2 039
Той сигурно е бил сериозен, не, защото мисли, че имаш простата, а понеже прекъсваш лекцията му. Надали е от неосведоменост за женската отделителна система!  Peace Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт