Номинации за Муньо - N-ти поред- ТЕМА 5

• 731 651
  • 3 011
  •   1
Отговори
# 2 145
Аз пък имах колега, който редовно уговаряше момичета да се представят за негови приятелки пред родителката. Не искал да я разочарова, очаквала сина й да е харесван и добре котиран сред женската аудитория.
В действителност той беше един дебел и надут пуяк, който не търпеше второ мнение и ангажираност.

# 2 146
  • Шотландия
Свободен добре изглеждащ мъж около 30-те в 87% от случаите е мамино сукалче, иначе дотогава да са го "глътнали". Просто от мамини златни всеки бяга като дявол от тамян. Оставям 10% за ненаживялите се играчи, но те по си личат още при запознаването и 3% - за прекрасните изключения, които са временно свободни поради други обстоятелства.  Mr. Green
Бях в чужбина-работех там.Запознавам се със сукалче на 29(българин).След първата нощ заедно,сутринта той става,прави кафе и за двамата,сяда на масата и се обажда на мамето:

-Мамо,имам си сериозна приятелка,сега ставам от леглото-бяхме заедно цяла нощ!
 #Crazy #Crazy ooooh!
И мен това ме изуми - не защото е споделил с майка си - а защото не е почакал, докато момичето си отиде, както и от извода - "бяхме заедно цяла нощ - значи си имам сериозна приятелка" - абе като преспиш с момиче и сте заедно на сутринта - това значи ли, че тя ти е сериозна приятелка?  newsm78 И на мен ми прозвуча, сякаш мама много му е опявала да си хване сериозна приятелка, той затова бърза да се отчете - обаче някакси не е наясно до 29-тата си година какво точно значи това... И говоренето с маминка и споделянето на такива неща пред момичето също влиза в пакета "не знам как да си хвана сериозна приятелка". Ами порасни...

# 2 147
Може! А и не ми звучи, като отчет. Нали не е изброявал "как" и "колко".
Очаквам скоро всеки мъж над 30, който говори с майка си, да бъде обявен за Муньо! hahaha
Т.е. ти не правиш разлика между мъж, който споделя с майка си и Муньо, който след нощ, прекарана с гадже, звъни да се похвали на мама пред самото гадже? ooooh!
Кришке,ти как би се почувствала на мое място и би ли създала,например семейство с такъв муньо?И да,децата не трябва да се делят на момчета и момичета,но аз не мога да си представя,да се обадя на майка си и да я информирам,че съм имала бурна нощ.А много обичам майка си!

# 2 148
Радост, пак добре, че Мунчо се е обадил на Мама си СЛЕД, а не ПРЕДИ бурната нощ. Представям си трогателното споделяне:"Мамо! Намерих си сериозна приятелка! Сега си лягаме! И презерватива нахлузвам, че нали си ме учила да съм отговорен, Мамо!" Ох, просълзих се от умиление!

# 2 149
  • Бургас
А може мама толкова да е натяквала на мунчо да си намери сериозна приятелка, че той да не е могъл да изчака за да я зарадва.  Laughing

# 2 150
хахаха  Joy

Смейте се вие,на чуждото нещастие Joy

Поклон,пред такива мами-толкова добре възпитали синовете си!
Надявам се аз да не съм такава майка Simple Smile

# 2 151
  • Euskal Herria
Или е елегантен начин Мунчо да разкара момичето. Коя нормална девойка ще остане след такава изцепка.

# 2 152
Не мога да си представя синът ми да ми се обади по подобен повод, а не е като да не си говорим, включително и за момичета.

Има разлика в това да си близък с родителите си и в това да си контролиран. Не ме интересува всеки флирт или дребно спречкване с приятел. Направила съм каквото мога да го науча да се пази, да уважава и да се държи добре. Надявам се да е така всъщност, защото му предстои, но определено не очаквам отчет. Когато има нещо сериозно смятам, че съм му дала увереност да говори открито с мен. Доказа го преди няколко месеца, когато негов приятел не се беше прибрал.
Синът ми дойде именно при мен и сподели проблемите на приятелят си и ние заедно прекарахме 4 часа обикаляйки да го търсим.

# 2 153
  • София
Следващата случка, която очаквам да прочета тук е, как някой Мунчо се обажда по време на секса на майка си. Егати, какви мъже има  ooooh! Joy

# 2 154
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
Следващата случка, която очаквам да прочета тук е, как някой Мунчо се обажда по време на секса на майка си. Егати, какви мъже има  ooooh! Joy

точно това си помислих и аз  Mr. Green

Види се "Убаво ми е ма меле!" не е случайно измислено.
пу, пу, дано е измислено все пак  Crazy

# 2 155
  • Германия

точно това си помислих и аз  Mr. Green

Види се "Убаво ми е ма меле!" не е случайно измислено.
пу, пу, дано е измислено все пак  Crazy

Аз бях разказвала по-рано за един, на когото майка му се обади няколко пъти през нощта, докато ние се опитвахме да правим нещо "неприлично".
И той беше от сукалчетата, още живееше с майка си, въпреки че имаше свой обзаведен апартамент на добро място. Та преди да отидем в този апартамент, той мина през тях си, за да си вземе обувките за танци като алиби пред майка си защо ще се прибере късно (официалната версия беше, че ще ходи на танци с приятели). Въпреки това тя се обади на няколко пъти въпреки че той ѝ затваряше. Вече не помня дали в крайна сметка не ѝ вдигна. Тогава той беше на около 33-4 години...

# 2 156
 Mr. Green Joy

Все се сещам за случката с чесъна! /Тук някой я беше писал/  Mr. Green

# 2 157
Е какво толкова? Може човекът да се обажда на мама за технически указания. Grinning

# 2 158
  • София
Или е елегантен начин Мунчо да разкара момичето. Коя нормална девойка ще остане след такава изцепка.

Това ако е елегантен начин ....  Laughing

# 2 159

Това ако е елегантен начин ....  Laughing
Ми, явно това е представата на младежа за елегантност.  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт