Къде правят най-вкусните и красиви детски торти във Варна?

• 225 899
  • 648
  •   1
Отговори
# 120
Тия дни ни се бяха насъбрали бая празници и рожденни дни и си отядохме на торти  Mr. Green.
Едната беше от сладкарница Маргарита-много беше хубава крем и сладко от боровинки,другата от Краев-не ми хареса въобще,много сиропирана ,но не със сироп ами направо като накиснати с вода и бяха блатовете и на външен вид не беше добре,за съжаление(бях се отказала от тях преди време по същите причини и инцидентно бяхме взели за гости една малка торта с шоколад и лимонов крем-беше много хубава,но тази ... отново беше провали не мисля да пробвам техни торти скоро ).Третата беше на Неделя-ами имаше си вкус на торта на Неделя(това не ми допада много,много там ,че повечето торти имат еднакъв вкус.

# 121
В двете Кули работят с торти на Сладкарница "Валентино" - в Чайка,някой да има отзиви за тях  newsm78

И с какви впечатления сте останали от наблюдения - малките деца 3-4-5г какви торти предпочитат - честно казано аз като питам малката каква торта иска да рожденния ден - отговорът - "Бамби" - миналата година имахме такава с фотоснимка,аз честно казано не бях нещо супер очарована,децата май също не ядоха кой знае колко,та си мисля да я слушам ли сега или да поръчам някаква под формата на калинка,меченце,рибка и т.н. да не е с онова гадното желирано отгоре  newsm78

Последна редакция: ср, 25 апр 2012, 19:38 от jerry

# 122
  • Варна
Здравейте.  Simple Smile
    Предстои ни рожден ден и исках да попитам за мнението ви за тортите на "Дъга". Като че ли най-удобно ще ми бъде от тях да поръчам (още повече, че предлагат и доставка), но не съм съвсем сигурна за качеството. Моля, ако някой е опитвал техните торти, да сподели.
   Благодаря предварително.  bouquet

# 123
  • Варна
Има ли майки поръчвали торта от сладкарница Del Sol? Аз съм се ориентирала към тях, но не срещнах мнения в темата за тяхното качество.

# 124
Здравейте.  Simple Smile
    Предстои ни рожден ден и исках да попитам за мнението ви за тортите на "Дъга". Като че ли най-удобно ще ми бъде от тях да поръчам (още повече, че предлагат и доставка), но не съм съвсем сигурна за качеството. Моля, ако някой е опитвал техните торти, да сподели.

Много вкусни торти .Поръчвала съм от тях и също съм била на доста рождени дни с техни торти, и винаги са ми харесвали. Simple Smile

# 125
Здравейте.  Simple Smile
Няма да съжаляваш , ако поръчаш оттам  Peace
Аз съм им редовен клиент от години..много години  Peace
Качеството на тортите не е мръднало,само нагоре!
Единствено тази година ще им изневеря с РД на малкия,че заведението в което ще празнуваме не работят с тях за съжаление...

# 126
  • Варна
Здравейте.  Simple Smile
Аз също мисля, че няма да съжаляваш.

Аз скоро за РД на детето, поръчвах две торти от "Маргаритка" едната беше торта "Маргаритка", другата "Сахер" и двете ми харесаха.

# 127
Аз също бях доволна от тортите на Дъга до първия рожден ден на малката когато тортата беше просто ужасна.Отвън беше същата като в каталога за това забележки нямам,но отвътре беше суха и нямаше един цял блат ,а изгорели парчета и изрезки почти без крем.Платих 60 лева да ми направят торта от отпадъците си.

# 128
Да неприятна ситуация определено.Няколко пъти съм виждала на рожденни дни техни торти и определено не ми допадат нито като визия,нито като вкус.С отпадъчни подръчни материали не съм виждала,но еднакви като вкус много.Някак простеят тортите.Но явно си имат и редовни доволни клиенти,всеки си преценява сам за себе си най-добре.

# 129
Най-вкусните торти са на Крамер.Имат и детски предложения,има ги в каталога им.Аз лично не държа тортата да е кой знае каква красота отвън,но да е вкусна.След като миналата година тортата на щерката беше супер красива,но безумно гадна на вкус,сега съм на друго мнение Peace Не помня името на сладкарската фирма обаче Rolling Eyes

# 130
Най-вкусните торти са на Крамер.
+1 Всички торти,които сме опитвали  са ни вкусни.

# 131
Не мога да не похваля тортата от Амбелино - много вкусна,с ванилов крем и децата изблизаха цялото желе отгоре Simple Smile Да поздравя и самата сладкарничка - много учтиви,обясняват всичко,на два пъти ходих понеже първия път малката искаше торта Бамби и мислех да я правя по снимка от интернет - мислеха как ще стане,обясниха какъв ще е блата,крема,за колко човека може да се направи - изобщо отговориха с професионализъм и търпение на всичките ми многобройни въпроси.Препоръчвам с 2 ръца  Peace  Peace  Peace

Благодаря че направихте празника ни толкова специален    bouquet 

# 132
На Крамер са мнооого вкусни Simple Smile

# 133
  • Варна
Ние за втора година се доверихме на DEL SOL и отново останахме много доволни. Надявам се да не ви подведа.

# 134
  • Варна
Прочетох по напред ,че Викиленд са в ремонт. Но чеха работи, имат щанд в Кауфланд - Владиславово / на входа до аптеката/  и приемат поръчки. За 24 май поръчахме торта Тирамису, беше много вкусна и питка - също беше много хубава. Питката е голяма, отгоре вида е като на множество малки кроасанчета слепени едно до друго, няма я изложена на витрината. Ние всъщност търсихме къде да поръчаме питка, защото нашата квартална фурна нямаше да работи по празниците . Та поръчахме и торта там. Приемащата поръчките е много любезна и търпелива и обяснява всичко подробно. Имаше каталог и на детски торти, но не го разглеждах.

Общи условия

Активация на акаунт