Къде правят най-вкусните и красиви детски торти във Варна?

• 225 909
  • 648
  •   1
Отговори
# 105
Аз пък не съм сигурна,че повечето могат.Единствените подобни,които съм виждала са на сладкарката от кв.Галата и "Вики".Още веднъж-Поздравления за таланта на момичетата!

# 106
Записвам се, че съвсем скоро трябва да поръчам торта, а дори не знам какво точно искам.Спряла съм се на момичетата от форума, но не знам коя точно.Едната така или иначе е писала във фейса, че не приема поръчки

# 107
Записвам се, че съвсем скоро трябва да поръчам торта, а дори не знам какво точно искам.Спряла съм се на момичетата от форума, но не знам коя точно.Едната така или иначе е писала във фейса, че не приема поръчки
Ние поръчвахме от "Маргарита" и от "Неделя"-не съм очарована от нито едната  Tired.Бях се спряла на   "Дъга",но ми е доста далече и за това поръчахме от тези двете.Преди време купихме от "Краев Експрес",но не нещо специално,а беше от витрината ,малка тортичка-на вкус беше много добра(преди няколко години бях взимала от тях детска,ама нещо не ми беше харесало,вече не помня какво).Разбрах,че имат бутикова сладкарница някъде на центъра,някой знае ли нещо?Може би следващата торта ще е от тях Thinking.
Тортите на момичетата от форума....уникани са на вид(за вкус не знам,но предполагам,че и там са се постарали),поздравявам ги за уменията им!
Успех в избора!

# 108
Много жалко, но никое от момичетата няма да може да ни направи торта Sad
Искам да попитам за мнения за Ламор/миналата година поръчвах там/ и за това момиче дали има някакви отзиви https://www.facebook.com/#!/profile.php?id=1042469749 , https://www.facebook.com/#!/pages/Crazy-Cake-Varna/179557468742858
Двоумя се на кое от двете места да поръчам, а вече изобщо нямам време.Не очаквах, че ще се получи така с тортата,а не ми се иска да взимам от масовите сладкарници.Искам нещо специално да й взема
А също и за тук да попитам https://www.facebook.com/pages/Cakes-and-Handmade-by-Nadia/217753458295750 Едното момиче ми я препоръча

Последна редакция: ср, 14 мар 2012, 15:39 от tincheto

# 109
Спокойно си поръчайте торта от Л'амор, красиви, вкусни и на сравнително добри цени. Няма да коментирам излишно, но какви цени ми обявиха за тези "дизайнерски" торти....А в Л'амор също са ми правили торта по мой проект, но цената пак беше 3лв/парче.

# 110
  • Варна
Аз ударих на камък с Ламор. Две години от там поръчвах, исках пак, но.... рождения ден на дъщеря ми се пада на 16 април /Великден/, а те от 14 до 18 няма да работят  Cry Cry Cry Към кого да се насоча, нямам много време, помагайте  Praynig

# 111
Аз ударих на камък с Ламор. Две години от там поръчвах, исках пак, но.... рождения ден на дъщеря ми се пада на 16 април /Великден/, а те от 14 до 18 няма да работят  Cry Cry Cry Към кого да се насоча, нямам много време, помагайте  Praynig

Ако искаш някакви определени герои, фигурки- Краси Бекярова прави  такива торти.Не са много изящни фигурките, но винаги прави това, което е поръчано.Тортите са леки, вкусни и сравнително евтини.

В сладкарница Амбелино също имат интересни предложения, разглеждала съм ги, на вид са хубави, но не съм опитвала на вкус.

Вики ленд- често сме поръчвали там- традиционни на вид/ в смисъл- с всички популярни и в другите сладкарници пластмасови гръцки фигурки/.Тортите са вкусни, харесват се на децата

На Краев също ги харесвах, но след като бях дългогодишна клиентка се отказах категорично от тях.Веднъж ми направиха буквално торта- супа, ужасно беше, а нямаше време да избирам от друга сладкарница.Тортите им са малко прекалено сладки.

"Маргарита"-малко пренебрегвана сладкарница, с по-семпли модели.Но всичко се приготвя на момента.Вчера имах празник и тортата беше прекалено прясна, в смисъл предварително разпитах и се притеснявах, че няма да е достатъчно попила, но ми обясниха, че няма как защото блатовете се пекат сутринта.А в неделя не работиха, иначе бих поръчала от предния ден.поръчах си маргарита, тя е с бял крем гараш и стафиди, много свежа, лека със захарни маргаритки, подходяща е за деца

# 112
  • Варна
Да, искам по-специална торта с Том и Джери, намерих си 2-3 модела, само да има кой да ми ги реализира.

Краси Бекярова - благодаря, но след като направи за сватбата ни бледо копие, даже силно казано на това, което исках, няма да се възползвам от услугите й никога повече.
Викиленд са в ремонт - предполагам и цеха.
Останалите мисля че няма да могат да направят, това, което имам в предвид  newsm78

# 113
Ако искаш рисувана- в "Дъга" има хубави предложения-
http://www.tortidaga.com/catalogsearch/result/?q=%22%D0%A2%D0%BE … B5%D1%80%D0%B8%22

Може и да се обадиш там,защото доколкото зная, приемат и индивидуални поръчки,ако държиш да е с фигурките на Том и Джери, а не рисувана.Миналата година едно приятелче на сина ми искало море с октопод, майката само в Дъга намерила тази възможност, октоподът беше като красива играчка, но от захар, много сполучлив.

В "Амбелино" също има рисувани предложения.

Друга възможност е от момичетата, майсторящи торти, за които се говори  в темата, ако някоя може да осигури сертификат

# 114
  • Варна
Аз тази година с торта няма да се занимавам. Исках да е направена от Галя от Галата, но явно момичето вече е много претоварено и не приема предизвикателства. Освен това цената е повишила доста. Сладкарницата, в която ще правим рд се ангажира и с тортата, която е по наш проект. Ще видим  какво ще стане и ще пиша.

Моят съвет е да се влезе в тортената тема и да се открият там моимичета от Варна, чиито торти ви харесват. Аз така поръчах на една девойка торта за прощъпулника на малката. Беше доста сложна като замисъл, но момичето се постара и я направи страхотна. Ако искаш ще потърся координати

# 115
  • Варна
Аз тази година с торта няма да се занимавам. Исках да е направена от Галя от Галата, но явно момичето вече е много претоварено и не приема предизвикателства. Освен това цената е повишила доста. Сладкарницата, в която ще правим рд се ангажира и с тортата, която е по наш проект. Ще видим  какво ще стане и ще пиша.

Моят съвет е да се влезе в тортената тема и да се открият там моимичета от Варна, чиито торти ви харесват. Аз така поръчах на една девойка торта за прощъпулника на малката. Беше доста сложна като замисъл, но момичето се постара и я направи страхотна. Ако искаш ще потърся координати

То хубаво, ама заведенията искат сертификати, които тези мами не могат да издадат, там е проблема, ако е за в къщи... лесно. Каква цена ти каза Галя от Ламор последно?

# 116
  • Варна
За цената на Ламор в темата за рожден ден казаха 3лв на парче.
Днес в училище децата имаха търество и беше поръчана торта във вид на книга. Изглеждаше красиво и беше вкусна. От една малка сладкарничка Мечо-Пух, намира се на ул.Княз Николаевич/ между цветята на Чаталджа и бивошото бинго/.

# 117
Здравейте момичета!Някой поръчвал ли е наскоро от "Неделя"?

# 118
Аз поръчах от едно от момичетата и останах възхитена.По-вкусна торта не бях яла, а и изглеждаше точно както искахме.Със сигурност и за други поводи ще се възползвам от нейните услуги

# 119
  • Варна
Преди две години поръчвахв "Дъга". А миналата тортата беше от заведението в , което празнувахме.Не помня коя беше фирмата, но тортата беше много вкусна.
За този рожден ден мисля да поръчвам от сладкарница "Маргаритка'. Детето ми е вече голямо и от няколко години вече не го впечатляват детските торти.
Ще пиша по-късно каква е била. Grinning

Общи условия

Активация на акаунт