Къде правят най-вкусните и красиви детски торти във Варна?

• 226 941
  • 648
  •   2
Отговори
# 90
  • Варна
Здравейте и от мен  Simple Smile Горещо препоръчвам тортите на Мина Бакалова, невероятно изпипани и вкусни  Heart Eyes
Ето страницата и във Facebook http://www.facebook.com/pages/Cakes-by-Mina-Bakalova/220467671320537,  работи много експедитивно и всичко  до последния елемент изпипано
Другата седмица е РД на детето ми, тортата ни вече е уговорена, за всякакви поводи се обръщам към нея, няма тема или мотиви,които да е отказала да изработи.

Страхотно изглеждат тези торти. Ако може сподели информация дали са вкусни и от какъв порядък са цените им.

# 91
И аз да похваля една съфорумка: http://www.facebook.com/pages/%D0%9C%D0%9E%D0%95%D0%A2%D0%9E-%D0 … 5/114163021960621
Прави тортата за РД на голямата. Много красива и много вкусна.
Има много непрофесионално занимаващи се със сладкарство, които правят много вкусни и красиви торти, единственият проблем е с тези сертификати.

# 92
От тук 2 поредни години вземахме торта за племенницата,а сега сме поръчали и торта за рождения ден на щерката.Красиви и вкусни Peace
http://www.lamore-bg.com/gallery/detski/index.html

# 93
  • Варна
Здравейте и от мен  Simple Smile Горещо препоръчвам тортите на Мина Бакалова, невероятно изпипани и вкусни  Heart Eyes
Ето страницата и във Facebook http://www.facebook.com/pages/Cakes-by-Mina-Bakalova/220467671320537,  работи много експедитивно и всичко  до последния елемент изпипано
Другата седмица е РД на детето ми, тортата ни вече е уговорена, за всякакви поводи се обръщам към нея, няма тема или мотиви,които да е отказала да изработи.

Страхотно изглеждат тези торти. Ако може сподели информация дали са вкусни и от какъв порядък са цените им.

Тортите,които аз съм поръчвала са били с бели блатове,такива обичаме, а и за да може и детето ми да хапва от тях.Кремовете са ванилия, маскарпоне и заквасена сметана-ако не бъркам, но най-добре да питате ... а, да, и доста сочни, вкъщи обичаме сиропирани торти Simple Smile

За цените не мога да ви кажа конкретно,всяка торта е различна като изпълнение и няма единна цена.
Торта от 20 парчета с една-две фигурки и цветенца (примерно)не струва същата сума,както такава ,но със замък и принцеси ,или нещо от сорта  Simple Smile Най-добре е да се договаряте с майсторката  Wink

# 94
  • Варна
Г-ца Димитрова, благодаря за отговора ти! Явно на место ще се определи всичко   chef

# 95
Леле какви красиви торти!Та те са по хубави от тези на професионалните сладкари!Браво на тези момичета-това е изкуство!
И аз се чудя от къде да поръчам торта за малката си дъщеря.На каката взехме от "Неделя",но малката не би се радвала на такава торта.Имаше до пазара(колхозния) една малка сладкарничка"Пепеляшка"-правеха много вкусни и красиви торти,на много сносни цени,но за съжаление разбрах,че са я затворили.Най-вероятно ще поръчам от "Дъга" или от "Крамер".Весело прекарване на празниците, за които поръчвате тортички  bouquet!

# 96
  • Варна
И аз се оглеждам за торта тези дни, на Дъга не сме
ги тествали. Тези които са пробвали, може ли малко
повече информация за качеството на тортите им с
фондан. Добре ли е опънат, ярки ли са цветовете?
По снимките в сайта им не мога да добия представа.
Тортите на съфорумките са уникални!

# 97
Тортите на Дъга според мен са хубавки,нищо особено като вкус обаче.Два пъти съм опитвала от различни торти и впечетлението което ми оставиха е че със някакви кремове тип маслени.Прекалено сладки,от към цветове са ок.Ярки са  Simple Smile
Ако фондан означава това с което са покрити тортите мога да кажа че е опънат Simple Smile Това е моето виждане относно Дъга

# 98
  • Варна
Благодаря ти Kosi_bosi13, гледам, че има избор на
кремове. Може би ще пробвам една преди да взема решение...

# 99
Да това е добър вариант  Peace

# 100
Здравейте, искам да попитам за някакви координати на тези майсторки на вълшебни торти, защото много искам подобен тип торта. Писах им мейли, но нищо до сега, а тортата ми трябва за вторник сутрин. Или ако мога да получа съвет от къде мога да поръчам вкусна и красива торта от подобен тип във Варна. Поздрави!  Wink

# 101
Адски вкусни и многоо красиви  Peace

http://www.facebook.com/#!/pages/Cakes-by-Ani-Boland-%D0%A2%D0%BE%D1%80%D1%82%D0%B8-%D0%BE%D1%82-%D0%90%D0%BD%D0%B8-%D0%91%D0%BE%D0%BB%D0%B0%D0%BD%D0%B4/169040846484042

Последна редакция: чт, 17 ное 2011, 08:25 от ivi85

# 102
# 103
  • Варна
Поръчах в крайна сметка в сладкарница Дъга. Добри са им
тортите, фондана също, не е напукан добре изпънат и ярък.
За вкуса - нашият случай бели и тъмни платки с крем
брюле и домашен крем. Напомня много домашна торта.
Има какво да се желае по отношение на моделирането
на фигурките...Доволна съм като цяло.  Peace

# 104
Наистина тортите на тези момичета от форума и фейсбук, изглеждат добре, но аз лично не бих се доверила!Най-малко от хигиенна гледна точка не бих посмяла да дам на детето си торта правена в домашни условия без никакъв контрол.Също не мисля, че правят нещо уникално, което не може никоя сладкарска фирма във Варна да направи. Дъга, Ламор и сигурно много други/от тези съм взимала / правят страхотни торти.Нямам представа и колко пари излизат техните торти, но най-вероятно не взимат много по-малко от фирмите, които се занимават от години със сладкарство.

Общи условия

Активация на акаунт