Къде правят най-вкусните и красиви детски торти във Варна?

• 226 931
  • 648
  •   1
Отговори
# 75
за това купувам една вкусна торта от Крамер или Неделя,

Осъзнавам, че е въпрос на вкус (усет, естетика ...), но тортите на Крамър и Неделя са обида и за окото и небцето.  Sick
И за да не изглежда като реклама на определена фирма, да предложа и друга. Има една сладкарница зад Централна поща (Маргарита  newsm78), в която правят много прилични торти. Вида на Галя не го и доближават, но по вкус бият Крамър и Неделя, като Англия-България на националния ни стадион.  Grinning

# 76
  • Варна
гледам търсите мъфини с декорация и торта със смърфове
да похваля тогава една съфорумка , имах вкусното щастие да ям нейна торта няколко пъти - УБИЙСТВЕНО вкусни ги прави, и много красиви , изцяло на ръка, без полуфабрикати.
има страница във facebook ето да разгледате :

http://www.facebook.com/#!/pages/My-Cakes-Silvia-Nikolova/107999342638485

по повод смърфовете и мъфините - съвсем скоро беше правила такива неща , има снимки Peace

# 77
Хихи Virginity, моята торта за рожденият ми ден я прави точно тази съфорумка Wink Чудесен вкус, шарени блатове, крема не е от готовите. Пак ще и потърся услугите  Peace
http://a5.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc7/293405_1080337826 … 9299_915513_n.jpg

Поръчвам и от Галя торти  Peace

Последна редакция: чт, 22 сеп 2011, 10:51 от Radina

# 78
Определено е въпрос на вкус, но от Маргарита поръчах торта преди време за РД на съпругът ми и освен цената всичко друго беше меко казано ужасно.. суха, безвкусна, просто ужасна.. Това което Виргинити предлага определено ме заинтригува и ще го опитам...

# 79
Благодаря на всички за добрите идеи!
Все още съм в процес на търсене.В "Амбелино" предлагат с пластмасови фигурки и др. украси, но нещо не ми се понравиха.

Много се изкушавам от идеята да си направя поръчка при съфорумка, но не зная как стои въпросът със сертификата, ако не е фирмено занимание, как биха могли да ми издадат сертификат?Защото от мястото, където ще празнуваме изрично ме предупредиха, че искат сертификат.

# 80
Здравейте!
И аз искам да ви препоръчам да опитате тортите на същото момиче!
Наистина са много вкусни а и красиви,сами може да видите!
http://www.facebook.com/pages/My-Cakes-Silvia-Nikolova/107999342638485

# 81
  • Варна
от Маргарита бяха вкусни, ще е жалко ако са ги развалили,бях им редовен клиент като живеех в квартала  Sad
тази година взех една торта от Амбелино, че са ми най-близо до вкъщи,тортата беше много лекичка и сочна  Peace

но все пак това са торти които се правят на конвейер както се казва, не може да се сравняват с поръчковите по красота и вкус newsm22

Светкавица за сертификата не знам...то там искат и печат да има... може да вземеш някоя тортичка малка от сладкарница, да и вземеш сертификата и да го лепнеш на поръчковата  Twisted Evil

# 82
  • ВАРНА
момичета и аз съм за тортите на Галя от Ламор,но във фейса имам едно момиче на  което много му хвалят тортите,а и доста вече гледам има направени,аз лично не съм ги опитвала ,но за напред смятам да ги опитам http://www.facebook.com/pages/%D1%84%D0%B5%D0%B9%D1%81%D0%B1%D1% … /108131325893524#!/profile.php?id=1042469749

Galina Hristova и е профила във фейса, Crazy Cake и са тортите
0897 88 52 33,има направена торта и със смърфове,

Последна редакция: пт, 23 сеп 2011, 19:13 от lora

# 83
Разгледах някои и са уникално красиви Simple Smile

# 84
И аз опитах да поръчам торта за Ламор, но за съжаление много късно прочетох тази тема и вече е прекалено късно за поръчка, приемат поръчки за след 12-ти вечое, а рожденния ден на малкия е на 4-ти и се чувстваме много притиснати от времето. Много ми харесаха тортите на това момиче Силвия, но никъде не намирам координати, така че моля ако някой и ги има да пише, защото мисля, че тя е в състояние да направи това, което искаме Simple Smile

# 85
Тортите на Силвия са уникално красиви!
При първи повод ще поръчам и дано красивият им външен вид е допълнен с перфектен вкус.
Но пак казвам - голяма красота!

# 86
  • Варна
Пишете на Силвето на страничката във фейса да даде координати Simple Smile

# 87
  • Варна
Здравейте и от мен  Simple Smile Горещо препоръчвам тортите на Мина Бакалова, невероятно изпипани и вкусни  Heart Eyes
Ето страницата и във Facebook http://www.facebook.com/pages/Cakes-by-Mina-Bakalova/220467671320537,  работи много експедитивно и всичко  до последния елемент изпипано
Другата седмица е РД на детето ми, тортата ни вече е уговорена, за всякакви поводи се обръщам към нея, няма тема или мотиви,които да е отказала да изработи.

# 88
Как ме е яд, че нямах тази информация, когато поръчвах торатата за първия РД на дъщеря ми. Исках от Ламур, но не работеха и взех от Амбелито, никога няма да повторя даже и безплатно. Беше отвратителна на вкус, но за сметка на това скъпа.

А тези торти във фейсбук са уникални, следващия път ще взема със сигурност нещо от тях.

# 89
Г-ца Димитрова  тортите изглеждат повече от прекрасно  Peace Може ли да споделиш как са на вкус- с какви блатови и кремове си поръчвала? Определено се заинтересеувах много, и горе- долу как вървят цените- може и на ЛС, за да не товарим темата. Специално за цените е по- удачно като че ли ЛС  Thinking
За Галина Христова и Crazy Cake мога да кажа нещичко от лично впечатление. Преди няколко дни бяхме на РД и тортата беше поръчана при нея- добре изглеждаше, хубаво направена, но самите  цветове бяха бледи. На вкус също  беше хубава- бели блатове с йогурт и парченца плодове. Само че на външен вид нямаше нищо общо с поръчаната незнайно поради каква причина. Приятелката ми беше поръчала едно, а дойде съвсем друго нещо. Били се чули по телефона, преди мъжът и да я вземе и нищо не и казала. Пълна мистерия  Thinking

Общи условия

Активация на акаунт