Къде правят най-вкусните и красиви детски торти във Варна?

• 227 080
  • 648
  •   1
Отговори
# 315
Аз пък да похваля тортите на "Дилайт". Отдавна се изкушавах да поръчам, да си призная най-вече заради цената им. На последния РД на дъщеря най-сетне поръчах и съм неописуемо доволна. Много лека, вкусна и приятна торта. Като дизайн също много добро изпълнение. Поръчвала съм торти от повечето сладкарници във Варна и към момента най ми допаднаха "Ламор" и "Дилайт".
Напоследък в темата много се рекламират торти правени от частни лица.Моите адмирации към дизайна им! Наистина съм възхитена! Но всяка една дейност се регламентира от някакви законови рамки.Това си е скрит бизнес, но много явно си се рекламира в тази тема!
newsm10 newsm10

# 316
НАшият празник мина и влизам да похваля торти Дъга. Поръчах по телефона, след като си бях избрала картинка от сайта им. Доставиха я съвсем на време, тортата беше вкусна и красива. За фото торта си изглеждаше перфектно. И за да не съм голословна ето и доказателството. По препоръки на съфорумки избрах йогурт крем, който много се хареса на всички, получихме много комплименти, а детето беше възхитено. Доволна съм, много!

# 317
  • Варна
Вчера и нашият рожден ден мина.Тортата ни беше изключително вкусна и красива,отново се доверих на едно момиче, което прави страхотни торти,тази година ни измайстори Снежанка и седемте джуджета,това е линк от тортите на Светлана Христова  https://www.facebook.com/pages/Cakes-by-Svetlana-Hristova/215181055204607
Яла съм от нейна торта. На мен не ми хареса на вкус.

# 318
  • Варна
Вчера и нашият рожден ден мина.Тортата ни беше изключително вкусна и красива,отново се доверих на едно момиче, което прави страхотни торти,тази година ни измайстори Снежанка и седемте джуджета,това е линк от тортите на Светлана Христова  https://www.facebook.com/pages/Cakes-by-Svetlana-Hristova/215181055204607
Яла съм от нейна торта. На мен не ми хареса на вкус.
и аз съм яла и беше чудесна!

# 319
Здравейте.  Вчера поръчах торта за рождения ден на дъщеря ми от сладкарница Дилайт. Бяхме се събрали вечерта с приятели в нейна чест. Тортата беше хубава на вид, във форма на сърце с пандели отгоре, вътре я поръчах с ягоди и банани. И какъв беше ужаса ми когато опитвайки я имаше вкус на мухлясало, реших че е някоя ягода и спрях да я ям. След малко всички гости казаха, че има нещо на тортата и има вкус на мухъл. Сега мисля да ходя да им вдигам скандал. Оставете излагацията, ами ако това бяха малки деца и стане беля. Много, много съм недоволна.

# 320
  • Варна
Здравейте! Тортите на Ламор от Галата ли се вземат? Много ми е далеч и неудобно, а и вече я поръчах.

# 321
  • Варна
Ламор доставят до адреса,не си спомням за цената,но не е било нещо фрапиращо  Peace

# 322
  • Варна
Благодаря ти ! Когато говорих с тях нищо не споменаха. Казаха - когато дойдете да вземете тортата Rolling Eyes

# 323
За Ламор - преди беше 5 лв. доставката.

# 324
  • Най-красивата страна
Вчера бяхме на рожден ден в Аспарухово.Тортата беше от Катя, страхотна на вид и на вкус.Майката на рожденичката сподели, че и цената е ниска-16 парчета-25лв. ShockedЗачудих се, защото тортата беше с фондан, с 3 вида крем ,украса ...

# 325
  • Варна
Вчера бяхме на рожден ден в Аспарухово.Тортата беше от Катя, страхотна на вид и на вкус.Майката на рожденичката сподели, че и цената е ниска-16 парчета-25лв. ShockedЗачудих се, защото тортата беше с фондан, с 3 вида крем ,украса ...
Такива са цените, да. Винаги са красиви и мнооого вкусни!  Heart Eyes

# 326
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
Тортите на Катето са уникални.Нашата също беше със фондан,на 3 етажа,25 парчета и с цена 30лв.

# 327
  • София
Може ли координати на Катето?
Благодаря предварително!  bouquet

# 328
Може ли координати на Катето?
Благодаря предварително!  bouquet

И аз се присъединявам към молбата!Току що разгледах чудесата и!

# 329
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
Да се отзова за пореден път с координати на Катето-0894364699 и после да почерпите  Joy

Общи условия

Активация на акаунт