Къде правят най-вкусните и красиви детски торти във Варна?

• 227 077
  • 648
  •   1
Отговори
# 330
Направи ми впечатление, че много евтино работи тази жена! Поръчах торта за месечинката на дъщеричката ми от нея за другия месец и ще споделя след това как е тортата. За сега от където и да съм поръчвала парче торта винаги е било около 3,50-4,50лв, а тя взима по 1,50лв  Thinking Flutter

# 331
Има ли някъде където да се види каталог на тази Катя?

# 332
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
фейса

# 333
Поръчах торта от сладкарски цех Милена,незнам дали е коментирана,препоръча ми я приятелка сладкарничката.Правили хубави торти,на добри цени и е вярно.В петък ще споделя .

# 334
Извинявам се пак, ама не можах да открия в фейса тортите на Катя, а ще ми трябва съвсем скоро. Някакви напътствия как да я открия в фейса,  Praynig

# 335
Извинявам се пак, ама не можах да открия в фейса тортите на Катя, а ще ми трябва съвсем скоро. Някакви напътствия как да я открия в фейса,  Praynig

Понеже и аз се интересувам от тортите на тази жена, защото детенцето ми ще има скоро рожден ден се поразрових и я открих във Фейсбук, казва се Катерина Костадинова. Дано съм помогнала  Heart Eyes

# 336
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
На предната страница съм и написала телефона,спокойно може да се обадите и да питате.

# 337
Да, благодаря, открих я

# 338
И аз разгледах тортите на Катя - много съм впечатлена!! Знаете ли дали тя издава сертификат, за да може да се занесе в Детската градина?

# 339
Катерина Костадинова приема поръчки най-малко 20 дни преди самото тържество, за което е необходима тортата. Само казвам, защото аз лично нямах представа за това и и писах седмица по-рано, затова бях малко разочарована, когато ми каза, че късно се сещам. Аз вече ще знам де, но нека знаете и вие .  Wink
Иначе не виждам по-добър вариант от нея - толкова евтини торти и същевременно ужасно красиви и вкусни. Харесва ми също, че каквато и картинка, дори изтеглена от интернет, с вариант на някакъв герой или т.н., да и пратиш, е способна да го сътвори

# 340
Здравейте,
Търся торта за рожденния ден на баща ми - тоест без фондани и красоти по нея. Искам класическа торта, но държа на използваните продукти. Можете ли да ми препоръчате някоя сладкарница?

# 341
# 342
  • Край морето... при пясъка и сините вълни
Здравейте,
Търся торта за рожденния ден на баща ми - тоест без фондани и красоти по нея. Искам класическа торта, но държа на използваните продукти. Можете ли да ми препоръчате някоя сладкарница?

Аз съм за Дъга или Милена

# 343
Благодаря, сега ще ги разгледам

# 344
Здравейте,

Аз съм за Дъга или Милена

Дъга newsm10

Общи условия

Активация на акаунт