Къде правят най-вкусните и красиви детски торти във Варна?

• 227 031
  • 648
  •   1
Отговори
# 360
  • Варна
То съвсем офф стана, ама...

Скрит текст:
Моя е грешката, като го написахте и осъзнах, че наистина няма как да се изследва тортата, аз съм запомнила грешно.  Сега пак я питах - изследвала се е  жената, която е направила тортата, както и синът й, който бил единствения друг обитател на жилището и е имал евентуален досег до тортата. Колежката ми лично е видяла изследванията им и на двамата са били ОК. Това, а и факта, че голяма част от разболелите се изобщо не са докоснали тортата, директно я изключва като причина. Иначе да, изключително неприятна ситуация, доста от гостите са се разболели... Confused

# 361
Здравейте! Някой поръчвал ли и торти от Ани Боланд, хубави ли са? Как са като цени?

# 362
  • Deutschland/HE
Здравейте! Някой поръчвал ли и торти от Ани Боланд, хубави ли са? Как са като цени?

тортите са много хубави на външен вид, предполагам и на вкус, защото нещата в кафе-сладкарничката са много вкусни. Миналата година проверявах и цената беше 6лв на парче.

# 363
Аз, писала съм малко по-назад
Поръчах класическа торта - малинов чийзкейк. Цената е 54 лв за 12 парчета. Много беше вкусно!

# 364
6 лв на парче  Shocked Благодаря за отговорите! Явно няма да поръчам от там.

# 365
  • варненка от София
Изключително вкусни са нещата на Ани Боланд и най-вече с качествени и истински продукти приготвени, а не с готови смеси и маргарин.

# 366
За моята торта излезе 4.50 за парче.

# 367
Мда, когато се влагат качествени и истински продукти тортите са скъпи. Simple Smile
Иначе с готови платки, кувертюри и сухи смеси за крем са значително по-евтини.

# 368
Здравейте,
нямам възм-ст да сърфирам из темата и директно питам: Към кой да се обърна в случай, че искам една красива тортичка за бебе и съм склонна да заплатя не повече от 3лв./парче.  Няма да мога да взема скъпа торта този път....
Иска ми се прост дизайн- подарък цирк нещо такова... Да е при талантлива дама, поне да не давам пари на сладкарниците  Rolling Eyes  Благодариииииммммммммм  Hug

# 369
  • Варна
Mомичета,каква е цената на парче от Ламор по настоящем?Мерси Hug

# 370
  • Варна
Мисля, че платихме по 3.50 лв. на парче през октомври. Ако е с фигура, която не са правили беше малко повече.

# 371
  • Варна
Мерси Peace
А някой да е поръчвал от Мечо пух?

# 372
аз съм поръчвала, но не детска  и съм много доволна, защото беше вкусна и много прясна, а и цените са много приемливи. Инфото ми е от преди година, сега не знам как са!
Миналата година поръчах за детето от Ламор. Страшно съм доволна, защото не ми се наложи да ходя до там, а всичко ставаше по телефона. Притесняваше ме как ще е тортата, защото исках определени промени от оригиналната, но ме изненадаха приятно! Тортата беше красива и много вкусна, и парите от 55 лв за 16 си струваха и последната стотинка.
Тази година ще се ослушвам за някоя дама, на която да се доверя  Peace

Последна редакция: пт, 17 яну 2014, 10:42 от Vami

# 373
  • Deutschland/HE
поръчвала съм няколко пъти и от Илона, тортите са невероятни на вкус, препоръчвам я с две ръце

https://www.facebook.com/tortivarna?fref=ts

# 374
Здравейте скъпи майки, регистрирах се тук специално, за да ви кажа,че във Варна има от къде да си поръчате супер качествени и уникално вкусни торти, бисквити и къп кейкове!
Направо съм възхитена и изненадана от нейните уникално вкусни торти. Реших да отделя половин час време и  да напиша тук коментара си, защото искам да помогна на всички вас, които се чудите от къде да  си купите уникално вкусна торта, за някой повод и съм сигурна, че след като опитате едно парче от нейна торта ще разберете за какво иде реч.
Аз съм поръчвала три нейни торти като и трите бяха различни  на вкус и мнооого вкусни!
Нашето семейство много държи на качествената храна, мисля ,че с това откритие реших проблема с десертите, защото си спестявам и пари и време и най-важното здравето, като знаем какво ядем!
Тортите са с истински яйца, само с немски масла  белгийски шоколад, глазурата която прави и невероятна. Просто нямам думи... Има торти с ръчно точени блатове !
И най-важното ,че от два месеца имат цех и издава сертификат за тортите.                 
Не съм активна във форуми,но бих искала  като опитане нейна торта  специално да  напишете коментар,защото  гарантирам че ще е повече от положителен !!!                                     
Телефона и е 0887235323 Илона                                                                     
Това е от мен. Надявам се, че съм ви била полезна.     
Хубав ден!                           

Общи условия

Активация на акаунт