Къде правят най-вкусните и красиви детски торти във Варна?

• 226 937
  • 648
  •   1
Отговори
# 570
  • Варна
Точно за това са темите- да споделяме реални отзиви и поглед над заведения и търговци. Няма място за конспиративни теории и прочее. Има регламентирани и нерегламентирани коректни, но и мизерни заведения, сладкари, производители.
 Аз винаги споделям за некоректни производители, търговци, за да няма пострадали. Моето голямо дете беше едно от хилядите заразени от детската кухня през 2012 година от големия производител на пилешко месо Пименс. Където и на когото мога съм споделяла, за да няма повече потърпевши.

# 571
Торти не правя и не продавам, и нямам намерение да започвам.
Не искам да ви разубеждавам да поръчвате от големите цехове. И аз съм го правила и ще го правя за напред. Но е наивно да се смята, че те поддържат безупречна хигиена и контрол. На късмет е всичко. Домашните сладкарки сигурно имат редица недостатъци, но хигиената не е сред тях. Аз все още не съм ползвала услугите на такава, но бих.

# 572
  • Варна
В сладкарниците, където правят торти по поръчка дали биха се хванали да направят нещо ново, което не им е в каталога? Мойто е полудяло по Oddbods, но те са изключително непопулярни в България. Много ми се ще тортата да е с тях, в краен случай като принт, макар че торти с отпечатани картинки никак не харесвам по принцип. Другият вариант ми е да поръчам едни пластмасови фигурки в Ибей, макар че цената им е егати цифрата, ще ми излязат 30 лева, и някак да се монтират на тортата.

# 573
  • NE
A Oddbods ги дават поне от преди 3 години по Boomerang защото моето оттам ги е захаресвало. Голям фен е. Peace
В немския Амазон има цял сет малки фигурки подходящи за тортата.

https://www.amazon.de/Goliath-33020-Oddbods-Charaktere-Spielzeug … ;keywords=oddbods

https://www.amazon.de/Oddbods-AF3101X-oddbods-Collectible-Figur/ … ;keywords=oddbods

# 574
  • Варна
Ами и моето оттам ги залюби. Сега иска всичките, той ги нарича Буби Mr. Green Едната я взехме от Алито, обачееее излезе 26 лева. Викам маме, няма да те огрее за останалите скоро Crazy А за торта нямам идея някой дали би се навил да я прави, пък сглупих да му пусна мухата и сега съм в чуденка.
п.п.същия сет гледам и аз. ама много пари, беееее....

# 575
  • NE
От Алито така успях да се сдобием с автобусчетата Тайо дето са над 20 лири.

# 576
Здравейте! Не мога да реша от къде да поръчам торта за РД на дъщеря ми. Спрях се на Ани Боланд, Ана Павлова,Ламор и Cherry by Merry. Знаете ли какви са цените и качеството?

Последна редакция: вт, 04 юли 2017, 23:55 от Espresso

# 577
  • Варна
В сладкарниците, където правят торти по поръчка дали биха се хванали да направят нещо ново, което не им е в каталога? Мойто е полудяло по Oddbods, но те са изключително непопулярни в България. Много ми се ще тортата да е с тях, в краен случай като принт, макар че торти с отпечатани картинки никак не харесвам по принцип. Другият вариант ми е да поръчам едни пластмасови фигурки в Ибей, макар че цената им е егати цифрата, ще ми излязат 30 лева, и някак да се монтират на тортата.
И ние сме луди по одбодс.  Blush
Сега по темата. Ламор след месец ще ми правят торта по изисквания на рожденика, а те са точно определена фигурка лего батман и принт на долнището на пижамата му. Навиха се. Обясниха ми как може да стане, дали ме устройва, че и минимума им за парче ми казаха, което им е за тези торти като цена. Плинт могат да правят, но трябва да им дадеш картинката в А4 форман или да е такава, че да може да се сглоби и напасне до такъв.

Последна редакция: ср, 05 юли 2017, 08:06 от eli70o0

# 578
  • Варна
А колко струва да ти направят фигурка? Предполагам, че до принт ще опра, че одбодите както са 7... Но все пак да знам горе-долу колко би ми излязло удоволствието...

# 579
  • Варна
Амш за нашите претенции тортата ще ми е 4лв на парче, което си е супер.  Те правят само определен тип фигурки, а тези които не могат ги поръчват някъде другаде и там вече цена не знам. Трябва да питаш тях, но определено последнота торта от тях както и тази са ми с по-ниска цена от на Дъга, а са по-хубави. Другото е, че ако имаш изисквания само за фигурки, а самата торта ти е изчистена вероятно за нея цената ще е по-ниска и ще компенсира фигурките. Не знам до колко мога да ти помогна, т.ч. най-добре ги питай. Ако не искаш отделни фигурки могат за ти направят и принт на тях и да го удебелят, но одбодтчетата ще са заедно. Има варианти, т.ч. най-добре питай какво ще ти предложат и вече с цени.

# 580
Във фейсбук съм виждала страница на жена, която прави само фигурки вкъщи и мисля, че бяха по 20лв, предполагам зависи и от сложността на конкретната фигурка.

# 581
  • Варна
Мдаа, ще отпадне варианта фигури. Или ще е принт или ще поръчам от Ибей, 7 фигури за 30 лева взе да не ми се вижда толкова скъпо Joy Поне ще може после да играе с тях.

# 582
Скъпи са фигурките, да. Наскоро гледах в една от сладкарските борси Елза и Ана, всяка по 10лв, Олаф и той беше 10лв, тъкмо 30лв излизат пластмасови фигурки. Дали захарни, дали пластмасови, все е скъпо. Не случайно масово по рождените дни тортите са с принтове, защото е най- евтино, а децата явно ги задоволяват.

# 583
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
Съмнявам се децата да ги задоволява принта върху тортата,но след настояване от страна на родителя всичко е възможно.Аз лично не одобрявам принта.Лично ставам свидетел по РД как децата грабят,като не видяли захарни фигурки и си ги хапват с удоволствие.В това е чарът според мен,децата да са щастливи и усмихнати.Ние тази година отново си поръчахме торта при Катерина Костадинова по наш проект.При нея това ми харесва,че прави много хубави фигури,всичко е изпипано и красиво.

# 584
И аз не ги харесвам принтовете. Ние сме със странна торта тази година, догодина надявам се по- нормална.

Общи условия

Активация на акаунт