Къде правят най-вкусните и красиви детски торти във Варна?

• 226 949
  • 648
  •   1
Отговори
# 555
  • Варна
Скоро бяхме на с торта от Дилайт и искам да ви кажа, че по-ужасно нещо не бях виждала. Толкова покъртително изглеждаше, че са зачудих как са си позволили пари да искат за нея. Вкусът,  разбира се, също беше посредствен.
Така сравнено съвсем ми се оправдават цените на хората предлагащи високо качество, щом и за тотална липса на такова се заплаща.

Последна редакция: сб, 04 мар 2017, 23:13 от eli70o0

# 556
За Дилайт бях писала преди и пак да пиша, тортата за рожденния ден на малката имаше силен вкус на мухъл, не ставаше за ядене, голямо разочарование беше за децата.

# 557
За поредна година тортата за РД на малката я поръчвам на Crazy cake и съм пре-доволна. В детския център, където ще е РД ми казаха, че работят с Дъга и Дилайт - каталозите им са меко казани ужасни  #Crazy

# 558
  • Варна
Всички каталози са ми едни и същи на мен, честно казано. Сега цъкнах тези Крейзи кейк и не видях нещо по-различно. За вкус вече не знам.

# 559
Поръчвала съм от Катерина Костадинова за първия ни РД. Много вкусна торта, но за жалост външността не ми хареса. За втория РД поръчах от Финиди, в Аксаково. Пак вкусна и много по красива, доволна останах. За третия РД обаче направо се влюбих във тортата. Поръчах от при Жена и Нина, момичета които открих в фейсбук. Беше прекрасна и децата много и се радваха, нещо което беше много важно за мен Simple Smile

# 560
  • Варна
От тортите на Женя и Нина и аз съм поръчвала - за първия РД на малката. Беше много красива и вкусна торта.Ето я:
Birthday Girl by chockolina, on Flickr

# 561
  • Варна
Някой да е поръчвал торта с рисунка върху фондан?
Сега от Ламор ми казаха, че няма как да го направят и съм в шах, а човека има точни изисквания каква да е тортата.

# 562
  • Варна
В Кътчето на Тони рисуват, но не съм поръчвала. Странно, че Ламор са отказали.

# 563
  • Варна
И аз се учудих. Казаха и че фигурка лего батман не могат да направят, а само обикновен батман, защото ги били принтирали каквото и да влагат в това.
Много учудващо за мен, но чух неща, които не очаквах да чуя.

# 564
Четох, четох и не се сдържах, и прописах. Извинявам се, но не ми го побира ума, как поръчвате торти от къщи с кучета, котки и морски свинчета..

Е, иначе поръчваме от цехове с плъхове, мишки, хлебарки..., все домашни любимци  Mr. Green

Извинете, че коментирам толкова старо мнение, рових да чета и не се сдържах.

# 565
  • Варна
Не е съвсем така. В един цех винаги можеш да пратиш проверка докато в дома на някого-трудно.
Недай си Боже нещо да се случи като имаш документ за тази торто веднага ще влязат и ще вземат проби какво и слагано, а купувайки от "домашен сладкар" и отрова да ти сложи си е за на твоя сметка и отговорност.
Аз пони никога не бих поръчала торта с неясен произход и може ци за това мнението ми е такова.

# 566
Проверката от ХЕИ си тръгва преди да е влязла в цеха, срещу 10 еклера и 2 рула. Цех без плъхове и хлебарки няма. Работила съм в сладкарски цех няколко години, а съм посещавала още 4-5 места за по няколко седмици или месеца и имам наблюдения. Мисля, че тудно ще се намери домакинство, тънещо в толкова ниска хигиена, каквато е в производството. Особено помещения, които от дълги години се ползват за производство на храна са страховити. Имам потресаващи истории. Но това е обществена тайна, не е новина. Учудвам се, че някой гради илюзия, че може да разчита на 'контрол' и 'отговорност'.

# 567
  • Варна
Това, което споделяте, pina, е ужасно! Та тук става въпрос за живота и здравето на най-малките! Мисля, че ще е добре да споменете за кои цехове става въпрос. Потребителят има право да знае подобни нередности и сам да избере, дали да ползва услугите им. Темата е за взаимопомощ и ще бъдете полезна с информацията, сигурна съм!
Аз лично съм поръчвала от Ламор, Ани Боланд, Кътчето на Тони и Юлинел.
Веднъж поръчах от обсъжданите тук сладкарки от ФБ, не помня коя точно. Мъжът ми отиде да вземе тортата и страшно ме нахока, че обстановката била ужасна, с котка и т.н.

# 568
Хайде стига глупости! Ясно е, че тук пишещите и правещи торти ще бълват небивалици. До кога ще се спори за нелегален бизнес и никакви правила при плащане , съхранение и не на последно място приготвяне в домашни условия "истински" торти? Стига сте се сравнявали със законно съществуващи цехове, които работят по установени правила, плащат данъци, подлежат на контрол, издават сертификати и имащи отговорности към децата ни! Нямам никаква толерантност към хора, които изкривяват истината, за да демонстрират информираност без въобще да са наясно за това. Много субективно, злонамерено и очевидно с цел.

# 569
  • Варна
За места, които не съм посещавала нямам мнении и не мога да твърдя на 100% каква е обстановката, но вижте нод ресторанти и хотели имал голяяяям поглед и мога смело да заявя-да, има мизерници, които не се впебатляват от някоя хлебарка, но има и такива, които сигурно къщите си не поддържат така. И да искаш няма за какво да направиш забележка.

Общи условия

Активация на акаунт