Къде правят най-вкусните и красиви детски торти във Варна?

• 227 156
  • 648
  •   1
Отговори
# 210
Може ли адрес на сладкарница Маргарита

# 211
  • Варна
ул. Христо Попович №15

# 212
Момичета кои големи сладкарници имате в предвид, че ползват замразени блатове?

# 213
  • София
Да се отчета и аз!
Рожденият ми ден беше на 15ти септември, тортата поръчахме в Крамер. Досега почти винаги бяхме поръчвали там и винаги бяхме доволни, тази година обаче - не. Занесох им картинка, бяхме уговорили всичко уж. Е, да, ама като отидохме да я вземем беше стабилно разочарование - тортата беше кръгла, а не правоъгълна(това не бяхме го уточнявали, ама колко глупав трябва да си, за да сложиш правоъгълна картинка на кръгла торта? ooooh!), в следствие на това картинката нямаше как да се събере на цялата торта и горе имаше бели петна, а понеже листа явно им е бил по-голям, бяха сложили и някакъв допълнителен измислен фон.
Вкусът беше Шварцвалд - до скоро моя любима торта, сега вече не съм сигурна. Не беше твърде зле, но в сравнение с преди, въобще не беше това, което очаквах. Дано е единичен случай това, не говори добре за тях обаче.  Crossing Arms

# 214
Крамер ужасно много вдигнаха цените при условие че цените на продуктите им дори са паднали ooooh! Глупави хора...Развалиха качеството невероятно много,особено на шоколадовите торти.Ми така е като искат шоколад за няколко лева килото да го продадат с тортата на цената на шоколад лукс Crossing Arms Доста ще се озорят докато си изгонят клиентите,но все пак ще успеят Mr. Green Laughing

# 215
bubka:) , ти какво реши за вашата торта ? От лентичката ти виждам, че скоро ще е деня  Simple Smile

# 216
Ще поръчаме от един малък сладкарски цех който се намира срещу входа на подземния паркинг на Гранд Мол,до следствието.Не му зная името,но там правят страхотни мини еклери Peace Тортата изглежда много сладурска на снимките Grinning

# 217
Някой знае ли името на въпросният цех до Гранд мол?
Опитвала съм мини еклерите им, хубави са, но ми направи впечатление, че никъде нямаше табела с името им и не ми издадоха касов бон!
Поръчвали ли сте торта от там, особенно ако е детска торта... дават ли серфитикати и нужните неща, за да се вкара тортата в заведения или в детска градина?

# 218
Аз не съм поръчвала торта оттам,но съм хапвала като съм била на гости.Предполагам издават сертификати,няма начин PeaceАз лично не държа на бона...

# 219
Малко им е съмнителен бизнеса... без име на цеха, без касови бонове...
Една табела нямат отпред, кой ви гарантира качество и сигурност...?

# 220
Да се отчета и аз!
Рожденият ми ден беше на 15ти септември, тортата поръчахме в Крамер. Досега почти винаги бяхме поръчвали там и винаги бяхме доволни, тази година обаче - не. Занесох им картинка, бяхме уговорили всичко уж. Е, да, ама като отидохме да я вземем беше стабилно разочарование - тортата беше кръгла, а не правоъгълна(това не бяхме го уточнявали, ама колко глупав трябва да си, за да сложиш правоъгълна картинка на кръгла торта? ooooh!), в следствие на това картинката нямаше как да се събере на цялата торта и горе имаше бели петна, а понеже листа явно им е бил по-голям, бяха сложили и някакъв допълнителен измислен фон.
Вкусът беше Шварцвалд - до скоро моя любима торта, сега вече не съм сигурна. Не беше твърде зле, но в сравнение с преди, въобще не беше това, което очаквах. Дано е единичен случай това, не говори добре за тях обаче.  Crossing Arms

Аз никога не съм имала такива проблеми с Крамер. За поводи често съм си взимала техни торти и съм доволна от вкуса и външния вид.
Ти сама казваш, че не сте уточнили каква форма да е тортата и картинката.
Недоволни винаги има, мнения много, но по тази логика - вече не остана свястно място от където да поръчаш/купиш торта.

# 221
  • София
Да се отчета и аз!

Аз никога не съм имала такива проблеми с Крамер. За поводи често съм си взимала техни торти и съм доволна от вкуса и външния вид.
Ти сама казваш, че не сте уточнили каква форма да е тортата и картинката.
Недоволни винаги има, мнения много, но по тази логика - вече не остана свястно място от където да поръчаш/купиш торта.

Картинката си беше уточнена, казаха ми, че ще бъде и на А4 и т.н. А4 предполагаше правоъгълен лист, не знам откъде им е хрумнало да го сложат на кръгла торта. В смисъл... не е ли логично при правоъгълна картинка и тортата да е такава? Иначе никой не ме е и питал, щях да си кажа иначе, ама реших, че е очевидно и затова така.
Извън картинката обаче, за която единствено аз се тръшнах, тъй като другите не бяха дошли да гледат картинки по торти, и вкусът не беше предишния, както казах вече.  bowuu

Иначе, някой беше препоръчал сладкарница Маргарита по-горе. Подкрепям и аз за нея. Не сме поръчвали с картинки и т.н., така че не мога да дам коментар за качеството на захарното покритие и вафлената плака(, на която е картинката), но вкуса на тортите им винаги е отличен - досега не ми се е случвало да взимаме торта оттам и да е лоша. Говорим за 10+ години, нали, не знам колко е стара сладкарницата действително, но откакто се помня, тортите им все са хубави.

# 222
Малко им е съмнителен бизнеса... без име на цеха, без касови бонове...
Една табела нямат отпред, кой ви гарантира качество и сигурност...?

А табелата отпред дава ли гаранция за качество?Една част от цеховете нямат табели.Те не са сладкарници все пак...Бон не са дали защото са забравили най-вероятно.Ако не им е практика да купуват директно от тях може и да са пропуснали.А че Крамер са развалили качеството,няма съмнение.Аз им купувам тортите от първия ден в който направиха сладкарница.Пред очите ми заведението стана няколко пъти по-голямо.Но просто развалиха качеството,особено на шоколадовите торти.Оплаквала съм се,като отговора им е бил че "И други клиенти се оплакват от лошия вкус на шок.торти" Shocked Ами като си го знаят,да вземат мерки де Crossing Arms

# 223
Ще поръчаме от един малък сладкарски цех който се намира срещу входа на подземния паркинг на Гранд Мол,до следствието.Не му зная името,но там правят страхотни мини еклери Peace Тортата изглежда много сладурска на снимките Grinning

Аз по-назад пак бях писала, там си поръчахме сватбената торта, всичко беше 6, коректни са, касови бележки са ми издавали, като съм поръчвала други торти, много съм доволна, правят се нещата на място и са пресни. Иначе съм виждала каталози на детски торти, но още ни е рано да поръчаме такава, но като наближи пак там ще поръчам!  Peace

# 224
Здравейте, като леко вътрешен човек да ви кажа отностно картинките - плаки -  в повечето сладкарници те се поръчват на фирма да се изработят - върху вафлена кора със сладкарски бои - т.е. в повечето места самата плака няма да има различен вкус. Съществена разлика е това с какво ще се покрие тортата - желтин или кристална фарситура - тя ще промени вкуса на тортата - в този ред на мисли - по-добре е с кристална фарситура - много по-вкусна е. За размера на плаките - ако донесете правоъгълна картинка може да се направи на кръг като се добави фон - но това се практикува при кръгли торти естествено.
Надявам се да съм ви била от полза...питайте мога да помогна ако искате с нещо...

Общи условия

Активация на акаунт