Къде правят най-вкусните и красиви детски торти във Варна?

• 227 144
  • 648
  •   1
Отговори
# 225
Тортата ни беше от Маргарита-пълен провал и на външен вид и на вкус.Бледа картинка ,вътре суха. Нищо,здраве да има Simple Smile !

# 226
  • Варна
като чета тази и другата тема за торти имам чувството, че в скоро време тортите ще луксозна стока. Стези цени от по 6-7 лв за парче. Crossing Arms

# 227
като чета тази и другата тема за торти имам чувството, че в скоро време тортите ще луксозна стока. Стези цени от по 6-7 лв за парче. Crossing Arms

Наистина цените на тортите са много високи.Разбрах за цени и по 10 лв. парчето на тези момичета, които си ги правят по домовете.Е това вече е лудост!Сладкарските фирми все още не са стигнали тези цени.Според мен между 2 лв. и 4 лв. за парче е нормално, разбира се зависи от изработка, материали и т.н., но никой не може да ме убеди, че 6 лв и на горе е нормално за торта правена у дома.

# 228
На "ДЪГА" фото тортите как са като качество на изпълнение и вкус как са..някой има ло впреки впечатления?

# 229
  • Варна

Наистина цените на тортите са много високи.Разбрах за цени и по 10 лв. парчето на тези момичета, които си ги правят по домовете.Е това вече е лудост!
е това пък е върха! При условие, че не плащат данъци и заплати. Ама като има луди да им ги дават

# 230
На "ДЪГА" фото тортите как са като качество на изпълнение и вкус как са..някой има ло впреки впечатления?

Нашата торта за градината беше фото.Много добре беше направена с много красиви цветя, които много се връзваха на снимката.За вкуса предполагам, че е била добра.Учителката и лелката много я похвалиха.Другата ни торта беше от захарно тесто и беше много вкусна и красива.

# 231
  • Край морето... при пясъка и сините вълни
Аз също съм много доволна от тортите на Дъга.Вземала съм и такива с фото останах очарована.

# 232
  • София

Наистина цените на тортите са много високи.Разбрах за цени и по 10 лв. парчето на тези момичета, които си ги правят по домовете.Е това вече е лудост!
е това пък е върха! При условие, че не плащат данъци и заплати. Ама като има луди да им ги дават

С риск да прозвуча гадно, според мен цените на тортите на тези момичета са си съвсем резонни. Да, не всеки може да си ги позволи, обаче ако се пресметнат общите разходи, които правят за тортата, усилията, които са положени - да, определено си е логично да не са им евтини произведенията. Те не правят крем на конвеер както в сладкарниците, а много от тях и прахчета и подобни глупости не ползват и всичко наистина си е домашно и хубаво.

И преди някой да ме е подгонил - не, не познавам нито една от тях лично, но знам разликата между торта направена от някое от момичетата във форума(примерно) и такава от сладкарница. За протокола, едно от момичетата ми беше пратило сладки с украса и всичко и бяха изключително вкусни, много по-различни, от които и да било по магазините.  Peace

# 233
Преди един месец имах поръчение да поръчам торта за моминско  парти и се започна едно ходене и разпитване по сладкарници.За един и същ брой парчета чух цени от 2 до 5 лева, като изрично казвах, че искам закачлива картинка на фототорта.Тогава най-добре ми обясниха и посъветваха в сладкарница Дъга и не сгреших- много вкусна с два крема - домашен крем брюле и още нещо, но забравих.

# 234
Здравейте мами Simple Smile мнения за ламор отностно вкус на тортите ? Понеже виждам че на външен вид са супер.

# 235
Последната торта беше от Неделя-котето Мари.Много беше красива,едно към едно с каталога ,а на вкус си беше като торта на Неделя.Цената беше 63 лв за 25 парчета ,мисля.Доволни сме.
Следващата може би ще е от Дъга ,заради положителните мнения тук
 въпреки ,че ми идва много далече.

# 236
  • Deutschland/HE
Здравейте мами Simple Smile мнения за ламор отностно вкус на тортите ? Понеже виждам че на външен вид са супер.

ние поръчваме само от там и сме много доволни, гостите също ги харесват.

# 237
Последната торта беше от Неделя-котето Мари.Много беше красива,едно към едно с каталога ,а на вкус си беше като торта на Неделя.Цената беше 63 лв за 25 парчета ,мисля.Доволни сме.
Следващата може би ще е от Дъга ,заради положителните мнения тук
 въпреки ,че ми идва много далече.

Имат магазин на пикадили Чаталджа.Преди бяха само във Владиславово и на мен ми бяха далече.

# 238
От тази тема изчезна цяла страница!!!Модераторите да кажат какво става?

# 239
Да,периодично изчезват негативни мнения от тук.Поне моите.

Общи условия

Активация на акаунт