Къде правят най-вкусните и красиви детски торти във Варна?

• 226 976
  • 648
  •   1
Отговори
# 405
  • Щастлива мама на 3 слънца
Къде се намира сладкарницата/магазина на Катето от фейсбук, която препоръчвате?

във Възраждане, но то Катето иска поне месец и половина по -рано да му се обадиш Simple Smile)

Има ли фейсбук страница?
Страницата се казва-Тортите на Катерина Костадинова

Аз не съм доволна ужасно грозна претупана торта. Ужасен вкус на бисквити и маргарин или евтино масло. Ужасно и надменно поведение....

# 406
За Катерина Костадинова и аз подкрепям мнението, относно отношението и ..... под всякаква критика, никаква коректност - нищо

# 407
момичета, потърсете Джойя!
За некапризни/претенциозни- вкусни красиви торти- бутик, направено в срок- освен това на невероятни цени. Няма такова по 60лв. за торта... И някакви космически пари и уговорки...  Shocked  Rolling Eyes Всеки има свой стил на работа разбира се, но тази работилница ми прави кеф  Peace

# 408
  • Варна
За Джойа не съм особено съгласна. Rolling Eyes Любезни са, да, но бяха забравили да направят торта, поръчана от мен за повод, като са предлагали на мъжа ми да вземе друга торта (с чуждо име на нея ooooh! - представям си ако я беше взел, как щеше да плаче някое детенце, че му я няма тортата Shocked). Наложи се да импровизират и да направят поръчаната торта набързо (имали кръгла торта готова - при поръчана правоъгълна - на която направиха исканата от мен украса и надписи). Тортата пристигна с час закъснение на тържеството... Confused 

# 409
За Джойа не съм особено съгласна. Rolling Eyes Любезни са, да, но бяха забравили да направят торта, поръчана от мен за повод, като са предлагали на мъжа ми да вземе друга торта (с чуждо име на нея ooooh! - представям си ако я беше взел, как щеше да плаче някое детенце, че му я няма тортата Shocked). Наложи се да импровизират и да направят поръчаната торта набързо (имали кръгла торта готова - при поръчана правоъгълна - на която направиха исканата от мен украса и надписи). Тортата пристигна с час закъснение на тържеството... Confused 
  О, с всяко нещо е така, когато зависиш от други... Щом неможеш сам?!?! Няма гаранция никъде. Затова клазвам, че не е за капризни хора,

# 410
  • София
jujana2, не имам за цел да нападам, но не мисля, че желанието да имаш торта в посочения час и ден се брои за каприз. Все пак затова се поръчва за конкретен ден.

Да се отчета и аз сега.
За последния ми рожден ден поръчахме от Силвия Николова. Тортата беше огромна/ по моите стандарти, но оригинално иначе се водеше най-малката от всички възможни предложени размери/, ужасно красива и вкусна! Момичето изпълни всички изисквания откъм визия и вкус/беше с орехови блатове и крем Орео  Heart Eyes/, така че определено сме доволни! Препоръчвам с две ръце и определено ще се възползваме от услугите ѝ и занапред!  Hug

# 411
  О, с всяко нещо е така, когато зависиш от други... Щом неможеш сам?!?! Няма гаранция никъде. Затова клазвам, че не е за капризни хора,
Laughing не е за капризни, а за такива без всякакви изисквания. Т.е. да не те интересува кръгла ли ще е, квадратна ли, за рожден ден ли или за годишнина от сватба, за Тодор ли ще е или за Мая -  Joy 

# 412
еее, да Силвия- това си е вече висша класа! Неповторими, несравними- и отвън и отвътре. И Бюджет обаче! Знам откъде да си взема, когато разполагам с 30-40лв., така както и когато разполагам с 80лв. за целта.
Нека има избор за всеки! Общо взето, без торта няма как да остане човек.

# 413
Може ли линк към тортите на Силвия. Благодаря!

# 414
# 415
Видях страницата на Силвия, голяма красота, но можеше поне да остави някакви контакти. Къде се намира, какви са цените, дори телефон няма.....

# 416
  • София
Видях страницата на Силвия, голяма красота, но можеше поне да остави някакви контакти. Къде се намира, какви са цените, дори телефон няма.....

Пиши ѝ във фейсбуук, момичето отговаря много бързо и си пуска всички контакти, оферти и т.н.  Hug

# 417
Няма как да поставят цени във фейса, но пък може да се пише на ЛС.  Wink
Тортите ѝ не бях виждала. Благодаря за споделения линк.
Във Варна - много харесвам тортите на Мина Бакалова. Не съм ги опитвала, говоря само за визия.

# 418
  • София
И от мен един глас 'за' Силвия. Преди две години бяхме във Варна точно за РД на малката и тя ни направи много красива и вкусна торта!

# 419
И на нас скоро ни предстои 1ви Рожден Ден и това което търся като информация е къде мога да си поръчам натурална торта, без маргарин, да не се използват готови прахообразни смеси, синтетични оцветители, подобрители. Търсих, но навсякъде се набляга на визията и никъде не се споменават съставките в тортите. Надявам се да ме насочите.  Praynig

Общи условия

Активация на акаунт