Къде правят най-вкусните и красиви детски торти във Варна?

• 227 043
  • 648
  •   1
Отговори
# 435
  • Варна
Момичета, бих ли ме насочили към някоя друга майсторка на торти, защото Катерина Костадинова е заета за нашата дата в средата на април. Миналата година при нея правих, доволна съм от изработката и отношението, особено за цената си е супер.

Трябва ми по-скоро май красива торта, защото впечатлението ми е от РД на децата е, че й се радват докато духнат свещичките и после повечето така остава по масата. Затова не ми са дават 100 лв за торта, която ще се изхвърли newsm78 newsm78 newsm78

# 436
Аз правих в сладкарница Амбелино, не беше скъпа, но не помня цени, беше във форма на Мечо Пух и беше и вкусна даже.

# 437
https://www.facebook.com/pages/Cakes-with-love-%D0%A2%D0%BE%D1%8 … 482851798?fref=ts ето това момиче мога да препоръчам. Работи само с качествени продукти - животинска сметана, маскарпоне, немско масло, качествен фондан. Не са от най-евтините, но за хората, които държат на вкуса и качеството е вариант.

# 438
  • Варна
https://www.facebook.com/pages/Cakes-with-love-%D0%A2%D0%BE%D1%8 … 482851798?fref=ts ето това момиче мога да препоръчам. Работи само с качествени продукти - животинска сметана, маскарпоне, немско масло, качествен фондан. Не са от най-евтините, но за хората, които държат на вкуса и качеството е вариант.

И каква е цената?

# 439
Много зависи от дизайна и вкуса, затова най-добре я питайте. Което аз знам - 20 диаметър и 10 височина е 55 лв, но ако искате нещо по-закусано и пипкаво ще е по-скъпо.

# 440
Много зависи от дизайна и вкуса, затова най-добре я питайте. Което аз знам - 20 диаметър и 10 височина е 55 лв, но ако искате нещо по-закусано и пипкаво ще е по-скъпо.
И аз благодаря за предложението- атрактивно е!  Wink  Sunglasses  Laughing Нооооо... за Бога, момичето пита за по- бюджетен вариант и е много право. Точно в моя ред на мисли- е, аз, успях да запазя Катерина, иначе щях да се насоча към Джойа (има данни по-горе) Няма такива торти по 50+ лв.- то да не е само тортата  #Crazy И, още нещо- имам връзки със село, нооо убий ме- немога да се сетя що за чупо е "животинската сметана". Другото име на квасена?

# 441
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
Честно казано на външен вид не ме грабват тортите на момичето.Има стил на прохождаща.За децата трябва да е нещо атрактивно и грабващо от пръв поглед.Може би за възрастни тортите и са ОК.

# 442
Честно казано на външен вид не ме грабват тортите на момичето.Има стил на прохождаща.За децата трябва да е нещо атрактивно и грабващо от пръв поглед.Може би за възрастни тортите и са ОК.
еми тогава Галя- crazy cake. Ако не сте гледали сайт/блог, изпускате! "Няма как да не те грабнат"! Звъни и запазвай торта  Wink

# 443
Къде мога да видя тия крейзи кейк?

# 444
# 445
Вече поръчвам и купувам торти само и единствено от Дъга!
Няма друга сладкарница с по-добро съотношение цена-качество-вкус.
Вчера синът ми имаше РД и след множеството торти през годините от почти всички сладкарки във Варна, "Дъга" ме изненадаха много приятно.

# 446
  • Варна
И аз така, много ми харесват тортите на "Дъга". За двамата по-големи вече не поръчвам от бутиковите торти с фондан, едно, че много скъпо излизат, друго, че в повечето случаи остават недоизядени. Евентуално на бебето за първата годинка ще вземем такава, че да е по-красива. На каката и баткото пак ще са фототорти, обикновено аз им правя някаква фотошопска закачка с техни снимки и някой любим герой, пращам снимката по е-мейл и ми я отпечатват върху избраната торта.

# 447
  • Варна
И аз благодаря за предложението- атрактивно е!  Wink  Sunglasses  Laughing Нооооо... за Бога, момичето пита за по- бюджетен вариант и е много право. Точно в моя ред на мисли- е, аз, успях да запазя Катерина, иначе щях да се насоча към Джойа (има данни по-горе) Няма такива торти по 50+ лв.- то да не е само тортата  #Crazy И, още нещо- имам връзки със село, нооо убий ме- немога да се сетя що за чупо е "животинската сметана". Другото име на квасена?

Много интересен коментар ... иронията, поради незнание, ме забавлява доста ... течната сметана за разбиване, така наречената "сладкарска сметана", е 2 вида :
растителна - демек соеви ГМО екстри, в добавка половината менделеева таблица, консерванти и т.н., цената на кутия от тази сметана е 2,67лв и от нея в сладкарниците се правят 2 торти с размер 15-16 парчета. Подобна гадост не бих дала на детето си да яде.
животинска сметана - продукт, който е натурален и се извлича от прясното мляко, пак преминава някаква обработка, но пастьоризирането не звучи толкова кофти като изброеното горе... Цената на кутия от тази сметана е между 10 и 16 лв.
Всеки сам си прави преценката и приоритетите и избира с какво да храни децата си.
За себестойността на една торта може доста да се говори, но като цяло не виждам смисъл.

# 448

Много интересен коментар ... иронията, поради незнание, ме забавлява доста ... течната сметана за разбиване, така наречената "сладкарска сметана", е 2 вида :
растителна - демек соеви ГМО екстри, в добавка половината менделеева таблица, консерванти и т.н., цената на кутия от тази сметана е 2,67лв и от нея в сладкарниците се правят 2 торти с размер 15-16 парчета. Подобна гадост не бих дала на детето си да яде.
животинска сметана - продукт, който е натурален и се извлича от прясното мляко, пак преминава някаква обработка, но пастьоризирането не звучи толкова кофти като изброеното горе... Цената на кутия от тази сметана е между 10 и 16 лв.
Всеки сам си прави преценката и приоритетите и избира с какво да храни децата си.
За себестойността на една торта може доста да се говори, но като цяло не виждам смисъл.
Момичето може би има в предвид, че сметаната си е сметана и няма нужда от други определения като животинска и т.н. , а другото е бълвоч, което не е сметана, а както казвате химичен продукт. Но за съжаление някои сладкари спекулират и надуват ненормално цените, като казват, че използват само натурални продукти. Нещо като биото, баба ми на село като е произвеждала зеленчуци освен семена и вода друго не е ползвала, а био магазините ще ми продават домати по 5 лв кг. Същото е и с тортите, айде сега 50 лв за торта от 12 парчета.

# 449
Не съм поръчвала от момичетата, които правят торти в домашни условия, но съм харесала няколко странички във Фейсбук и има уникални торти! Обаче за моят племенник, снаха ми е поръчала тортата от пекарна Алекс. Е останахме много доволни! Цената беше съвсем приемлива, а качеството перфектно. Отворили са наскоро, снаха ми е попаднала съвсем случайно, но си е находка: https://www.facebook.com/pages/%D0%9F%D0%B5%D0%BA%D0%B0%D1%80%D0 … 214627777?fref=ts

Общи условия

Активация на акаунт