Къде правят най-вкусните и красиви детски торти във Варна?

• 226 976
  • 648
  •   1
Отговори
# 450
  • Варна
Здравейте,
дъщеря ми иска за рождения си ден торта със Замръзналото кралство. Интересува ме някой, ако е поръчвал такава и е останал доволен, моля да сподели. И някой има ли представа какви са цените при Силвия Николова? Нейните торти са направо шедьоври. Също така и на Ламор какви са цените. Ще се радвам на всякакви мнения и личен опит.   bouquet

# 451
Една приятелка си поръча при Силвия торта и е много разочарована. Първо, че трябва с препоръка лична, второ са ужасно скъпи тортите и. Нейната торта се е разпаднала и фигурите изобщо не били изпипани. Снимките, които качва са подбрани и в действителност не показват реално. А също е имало бонус косъм  Sick
Аз си поръчах при Катерина Костадинова, но там трябва поне месец предварително. Прави всичко по модел на клиента, евтино е, качеството е средно.
А друга приятелка наскоро си поръча от Тортите на Женя и Нина, май бяха по 3,50 на парче, но беше много доволна, изпипана и вкусна.

# 452
  • Варна
Здравейте,
дъщеря ми иска за рождения си ден торта със Замръзналото кралство. Интересува ме някой, ако е поръчвал такава и е останал доволен, моля да сподели. И някой има ли представа какви са цените при Силвия Николова? Нейните торти са направо шедьоври. Също така и на Ламор какви са цените. Ще се радвам на всякакви мнения и личен опит.   bouquet

Това е нашата торта на тази тема. Поръчах я в един цех в Трошево, 30 парчета - 60 лв. Има малко разминаване със снимката, която показах, но за цената е по-вече от добре. На вкус също не беше лоша. На Ламор са около 3,50 на парче.

# 453
Здравейте,

Това е нашата торта на тази тема. Поръчах я в един цех в Трошево, 30 парчета - 60 лв. Има малко разминаване със снимката, която показах, но за цената е по-вече от добре. На вкус също не беше лоша. На Ламор са около 3,50 на парче.

Фигурките май са пластмасови ?

# 454
  • Варна
Много е хубава тортата. Би ли казала кой е цеха и адрес, ако може. А фигурките вие ли си ги купувахте?

# 455
Ето тук има интересни торти. Видях им оферта в Грабо, но вече я няма. Цените им и са доста приемливи.

# 456
  • Варна
Много е хубава тортата. Би ли казала кой е цеха и адрес, ако може. А фигурките вие ли си ги купувахте?

https://www.facebook.com/pages/%D0%A1%D0%BB%D0%B0%D0%B4%D0%BA%D0 … 0%B2/373189698467

Това е цеха. Да, фигурките си ги купих аз и им ги занесох. Такова беше и желанието на рожденичката, да не са захарни, а играчки.

# 457
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
Цеха в Трошево е на Юлинел.Принципно са им високи цените на продуктите.Аз лично съм опитвала от щандовете във Кауфланд елементарни неща и не съм очарована.

# 458
Ако цеха наистина е на Юлинел в Трошево, поръчвайте смело!Страхотни са им нещата!
От години купувам техни торти и рула от сладкарничката им до училище "Кирил и Методи"  Peace

# 459
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
Да,Юлинел е.

# 460
  • Варна
Мисля че говорим за различни цехове в Трошево  Thinking Thinking Thinking

# 461
 Joy
ДА!"Красимир..." няма нищо общо с "Юлинел"!!!

# 462
  • Варна
Телефон или адрес на Мина Бакалова?

# 463
  • Варна
Ели, мисля, че тя вече не прави торти по поръчка. Confused Можеш да я питаш във ФБ, но съм почти сигурна.

# 464
  • Варна
Аууу. тя ми беше вариянта. Писах и аз, но не отговаря. Силвия Николова и тя не прави, с Галя не мога да се свържа, на К.Костадинова и е заета датата.... къде да поръ

за Женя и Нина как сте сигурни в тортата като са домашни? То по-хубаво от това няма ама не познавате хората....

Последна редакция: вт, 09 юни 2015, 13:34 от eli70o0

Общи условия

Активация на акаунт