Отговори
# 120
  • Велико Търново
Сетих се още нещо против запек-вечер по 2 кивита!
Гарантиран ефект!!!
И едно въпросче към непушачите с по-голям стаж-кога започнахте да се чистите?Аз вече кашлям и имам тъмни секрети, а си мислех че е още рано.

# 121
Добро утро, железни !
SO far, SO good  - 3 дни  ! ! !
Днес ми е отвратителен ден – тъпо ми е, гадно ми е и страшно ми се пуши ... Ще се побъркам...
На работа съм и от сутринта си късам нервите с проблеми.
Дано издържа до довечера !
Приятен и безцигарен ден на всички.

# 122
Принтирай снимките на Сийка и ги налепи по джамците Whistling
newsm10

Дръж се Дани! Ще се справиш! Не мисли - няма ги цигарите вече - тютююююю, фокус-мокус-препаратус - изчезнаха Hug

# 123
За всички които си мислят, че няма да могат да издържат погледнете тук. http://www.aznepusha.bg/ Ако това не ви даде мотив да сте по упорити незнам..... Предупреждавам доста е гадно но си струва.

# 124
Непушаческо добро утро и от мен.
Аз на шега, на майтап му направих безцигарен месец  Wink

Дани, ще се справиш, от утре ще е по-леко  Laughing

Хубав безцигарен ден  Grinning

# 125
Сетих се още нещо против запек-вечер по 2 кивита!
Гарантиран ефект!!!
И едно въпросче към непушачите с по-голям стаж-кога започнахте да се чистите?Аз вече кашлям и имам тъмни секрети, а си мислех че е още рано.

Аз такива неща си кашлях и преди да ги спра, към края... След около месец-два след спирането на цигарите спряха тия тъмни секрети, сега имам от време на време по нещо супер дребно тъмничко в много малка плюнка, но не храча нищо както преди... Докато пушех всяка вечер преди лягане се джабурех и храчех какво ли не... Сега такова нещо няма, дори отвикнах от тоя отхрачващ ритуал, защото няма какво...

И аз пия лененото масло на Barlean's, но не съм забелязала да има отхлабващ ефект. При мен ви казах от какво е - по-здравословно хранене, зелен чай и много ранна закуска - от 6 до преди 8... След това изхвърлям всичко налично, а иначе си го нося и до другия ден. Само да вметна, че преди ходех доста по-рядко от веднъж на ден, но то за всеки си е индивидуално. И в крайна сметка - това отшумява след месец-два. Успех, момичета, заслужава си! Пушила съм 7 години по две кутии на ден, но навиците се забравят учудващо бързо, минавам под какъв ли не стрес, само първите пъти съм се замисляла как цигара ще ме оправи, ама сега изобщо не ми минава през акъла, и да ви кажа - май сега се успокоявам повече, като не завися от нищо за тези цели. Точно като ги спрях бях в сесия, а тогава е ясно какви вълнения са, и тогава устоях, без да ми е фикс идея, сега получавам какви ли не лоши новини за близки, но сега пък изобщо не се сещам за цигара. Кафето ако ви пречи - откажете го за известно време, или му променете обичайния вкус с нови добавки, или липсата на такива. Аз установих, че нямам нужда от кафе, защото без цигарите се чувствам достатъчно тонизирана, а кафето ми е било само навик-компания за цигарата. И още нещо, което проваля мнозина и само ги мъчи - цигари се отказват от веднъж, когато освен на хубави резултати можеш да се наслаждаваш и на мисълта "Какъв съм герой, гледай колко време е минало без нито една цигара" - един вид рекорд си е и това те поддържа да се амбицираш още повече. Убедена съм, че ако бях запалила дори само една щях после да си кажа, айде, голяма работа сега, дайте ми още една.

# 126
И аз сам на това мнение. Отказването става от раз. Не с намаляване. Късаш и хвърляш и до там. При мен така беше.

Що се отнася до чистенето. Аз поне такива отхрачвания и т.н. не съм имала.Незнам защо.

# 127
За всички които си мислят, че няма да могат да издържат погледнете тук. http://www.aznepusha.bg/ Ако това не ви даде мотив да сте по упорити незнам..... Предупреждавам доста е гадно но си струва.
Това прогони и последната сянка от пушаческият ми мерак  Sick
(да же си го тафнах да го поразходя из форума Whistling)

Здравче, кога ще пиеме кафе ?
...в някое заведение за непушачи, естествено  Hug
Всъщност, що не си спретнеме една среща?
...може Здравчето да ни покани у тях на кафе с алпинисти Whistling
На бас, че след час в нашата компания,
от утре и те ще са непушачи  Whistling Joy Joy Joy

# 128
И аз сам на това мнение. Отказването става от раз. Не с намаляване. Късаш и хвърляш и до там. При мен така беше.

Точно така  Wink Аз на предната вечер дори не знаех, че ще ги отказвам... Просто се събудих с тая мисъл и викам "Няма да запаля повече", и нали съм си инат - така и стана. А възлюбения дори ми подаваше примирено поредната кутия, защото беше свикнал да пази резерви за мен и да ме снабдява, нищо, че искаше да ги отказвам (той е непушач, това също много помага - средата каква е, въпреки че на мен такива неща не ми влияят особено). Та му казах "То хубаво, че си се сетил, ама аз вече не пуша" и наврях кутията някъде си, хем да не ми е в полезрението, хем да си имам за всеки случай, ако изтрещя, въпреки че ме съмняваше. След около месец майка ми закъса за цигари и аз чак тогава се сетих, че все още имам тая последна неотваряна кутия Flutter Всичко става с мерак, първоначално отвращение от себе си и последвала огромна гордост от постигнатите резултати, така че пожелавам на всички да подобряват многократно рекордите си Hug

# 129
Привет!!
Проблема с smile3550го няма вече.
Явно,на тялото му е нужно малко време да свикне,
че не е нужно кафе и цигара за стимул..
Проблема със съня си остава.. Crossing Arms
..вечер ми се доспива много рано,
а цяла нощ се събуждам и ми е едно такова..некомфортно ooooh!
Бездимен ден! Hug Heart Eyes

# 130
Привет!!
Проблема с smile3550го няма вече.
Явно,на тялото му е нужно малко време да свикне,
че не е нужно кафе и цигара за стимул..
Проблема със съня си остава.. Crossing Arms
..вечер ми се доспива много рано,
а цяла нощ се събуждам и ми е едно такова..некомфортно ooooh!
Бездимен ден! Hug Heart Eyes

Не е от цигарите това, по-точно тяхната липса... Аз пък тогава щях да спра да страдам от безсъние. Твоето е по-добрият вариант, повярвай ми  Wink Според мен си много претоварена и изморена.

# 131

Стига бе мацка, направо ме  #Crazy, мислех че съм претръпнала след като преди години  прелистих учебника на мъжо по съдебна медицина  Sick.

Момичета от раз му е майката, макар че си имаме един достоен пример с адаптационен намаляващ период - къде ли е Асса  newsm78.

Всички проблеми постепенно отшумяват.

Аз съм зА кафето с или без алпинисти, но без цигари

# 132
Вие пушите от 15 години. Това означава, че сте похарчили 27101.25 лв. за този вреден навик!

Ако сега спрете да пушите, ще спестите:

34.65 лв. за една седмица
148.50 лв. за един месец
1806.75 лв. за една година #Crazy #Crazy #Crazy
Това е за мен от калкулатора на финансовата зависимост в същия сайт.
Аз съм била много глупава жена, с тия 27 000 за 15 години колко неща можех да направя ooooh! ooooh! ooooh!

# 133
Здравейте, разумни и железни!  Hug

Днес мислех да не пиша, но линка на largefairy  (  bouquet  ) ме провокира -  много интересни и полезни неща видях  Peace , макар че снимките ги попропуснах умишлено  Confused (sorry, но не мога да гледам човешки вътрешности...)

Исках да споделя с вас резултата от един тест оттам Thinking :

Проверете зависим ли сте чрез теста на Фагерстрьом
 Резултат от теста: При Вас не се отчита зависимост  Shocked  newsm78  Rolling Eyes

10 стъпки за отказване от тютюнопушенето:
» Определете денят за спиране!                                  -> изпълнено
» Изхвърлете цигарите, запалката, пепелниците!      -> изпълнено  
» Пийте повече течности!                                             -> изпълнено
» Яжте нискокалорични храни!                                     -> изпълнено
» Започнете да се движете пълноценно!                     -> в процес
» Мислете положително!                                               -> в процес  Rolling Eyes
» Променете нещо в ежедневието си и „изхвърлете” изкушенията! -> в процес (за съжаление и писането във форума е едно от тях   Crossing Arms )
» Не си позволявайте „само една цигара”!   Naughty Peace
» Наградете се с подарък!  Sunglasses
» Не мислете за „цял живот без цигари”! Мислете как да не запалите „днес”! -> изпълнено

За отчета - разпечатих си книгата и започнах да чета , иначе абсолютно стриктна ... и доволна от себе си.  

Venus Doom , мерси за кафенцата    bouquet  , слабост са ми, особено това последното...  Wink

Лек и бездимен ден!

P.S. Асса беше писала вчера, че се отказва от форума...

Последна редакция: чт, 08 окт 2009, 12:38 от blumchen_fee

# 134
 mimi msm благодаря за книгата!Днес нямам време да ви почета,но удържам фронта.

Общи условия

Активация на акаунт