Отговори
# 105
Руска, ако тараторчето не действа, взимай един дуфалак и не се притеснявай че може да се пристрастиш. Аз цяла бременност надигах шишето (дуфалак) като видно алкохолЕ и имах редовни близки срещи от трети вид с Winston Churchill.  Ама и аватара ти е един път

Пали на фаса тури му пепел, в смисъл майната му, това не те прави пушач. А хремите и кашлиците на Дребосъчка и мен ме изкарват от строя. Ако не си пробвала витамин "Ц" по 2-3 капки, опитай - вълшебно е. Скоро го научих от мацките в отчетната на нашия набор и го изпробвах на себе си. За един ден станах нов човек.

Момичета а пък аз се чудя дали някога ще отшуми онова коварно желание за фас след  luvbed. Някакси толкова здраво са свързани в съзнанието ми, че още ми е трудно да ги отвържа.
Аз моята лентичка още ще си я държа, че на мен са ми слаби ангелите и по-добре да си я имам, да ми напомня.

Хубава бездимна вечер железни  bouquet

# 106
И днес устискахххххххххххххххххх  smile3533 ама нещо и мен ме е запекнало  cry две Активии изядох,прясно млекце пийнах-нищо.И корема ме болиииии.Нормално ли е главата да ме боли?Цяла вечер гледам майка и мъжот ми на война  smile3540 че ме удушиха с тия цигари.Само преглъщах като просяк пред баничарница   Nerdно важното е,че не запалих.Една малка победа за мен в битката с   smile3546
Момичета златни сте,страхотна подкрепа и опора сте ми  smile3525

# 107
Запекът при мен изчезна след седмица някъде... Преди беше свързано (ходенето) с цигарата и кафето, сега нито кафе пия (поне не ми е ритуал), нито цигари пуша... Нормализират се нещата, дайте си малко време, пък дотогаз - проба му е майката... На мен лично много ми помага ранното закусване (преди не закусвах) - направо си те отпушва, без значение какво е. Според мен именно ранният прием на каквото и да било е нещото, което е отключвало перисталтиката. Така че - пробвайте с ранна закуска докато дори не ви се яде още (първото което сме си слагали в устата си е било цигара и кафе, нали така, както и първото в ръката...), зелен чай, повечко зеленчуци и плодове, честичко хранене по малко. Отминава този период, а аз дори не съм използвала разни лекарства, или пък боклуци за отказване (майка ми даде сумати пари и не успя, всичко е до волята). Вече дори се отвращавам от себе си и от пушачите, не мога да си се представя с цигара, камоли да се изкушавам.
Важни са хубавите резултати, нали - не си губиш времето в пушене, не мръзнеш, не се чудиш къде да пушиш, пестиш пари (аз откакто ги отказах спестих 700 лв...), не вредиш на скъпите за теб околни, нито на себе си, дишаш по-добре, чувстваш се по-добре, кожата ти е по-добре... Мога да измисля още много, убедена съм, ама хайде да не става прекалено дълъг постът  Crazy

Успех на всички! Hug

# 108
Venus Doom ,желание за фас  след секс,имах като младоженка CrazyАма и то какъв секс,майко, Laughingаз запушвах повече от цигарата Joyпосле се отказах от този си навик Whistling
за запичане ако искате пробвайте LAH-s,аз попазих около два месеца диета и ме удари там,та една аптекарка ми го даде,билково,тоест безвредно.Относно хремата,при нас като ни почне сега ,и ни оставя късна пролет.Не съм мислела че един сопол,ще ме извади от равновесие,ама само чуя ли да смърча и се схващам от ужас ooooh!
бездимна и безнапънна ,мацки Laughing Hug

# 109
Азотдавна отвикнах от цигарата след  luvbed но ми е трудно с  morning и след  eat.Имам си и един ритуал с интересна книга след като свърша всичко да си направя кафе и да запаля.Но днес опитах само с чайче и ритуала  малко ми е скапан,но бива.......Аз и колит имам така ,че  smile3550 това вече не ми прави много впечатление.Но някой ако каже някое съветче много ще съм благодарна.

# 110
Овесени трици в кисело мляко-не повече от три супени лъжици дневно
ленено семе или ленено масло
зелен чай.....помагат и то доста ефикасно.
Аз от една седмица пия на Барлийнс лененото масло и по цял ден съм в кенефа...ужас просто... Sad

# 111
           GrinningДа не ви изгубя .

# 112
Овесени трици в кисело мляко-не повече от три супени лъжици дневно
ленено семе или ленено масло
зелен чай.....помагат и то доста ефикасно.
Аз от една седмица пия на Барлийнс лененото масло и по цял ден съм в кенефа...ужас просто... Sad
Ти за това ли ми го препоръчваш и на мене Crossing Arms Joy
Честно казано, до някъде ти завидях...благородно, разбира се  Heart Eyes
Благодаря, ще опитам  Hug

# 113
  • Велико Търново
ПРИВЕТ ЖЕЛЕЗНИ!!!
Аз държа, въпреки че мислех че ще имам спокойна седмица, а то през какво ли не минах.Като закаляване един вид-то че ядове в къщи,гости,на китайски ресторант. Не ми се пише повече,че да не урочасам хубавата работа.До седмицата мисля да се отчитам с по 1 изречение и като се убедя,че най -лошото е минало да пиша повече.

# 114
добро утро и от мен Hug
невероятни сте Благодария че Ви има
С Ваша помощ не пуша от ... известно време /с малки издънки саботно- неделно/
Пожелавам Ви хубав ден и дано все повече пушачи се присъединят към Вашата компания  bouquet

# 115
Добро утро железни   bouquet
Италианско кафенце от мен

Пясък няма да ни изгубиш, ние сме си тук, ама ти по-честчко ни навестявай.
Talitka добре дошла. Зарежи съботно-неделните издънки. Можеш и без тях.

Бездимен и усмихнат ден за всички

# 116
Е хайде добро утро и от мен. Денят се очертава да бъде страхотен и дано да е такъв. На всички новоизлюпени непушачи стискам палци и успех.

# 117
Добрутро! Тук правят външна изолация и по скелето като маймуни се премятат едни чудесни момчета-алпинисти. Лепят изолационните плоскости  и от устите им висят цигари! #2gunfire Викам им "Бе момчета, ще се пребиете заради тези цигари от 5-тия етаж!" Те викат, "Ама не можем без тях, бе госпожа...Ха кажи как да ги откажем..."
Е кво да им кажа Thinking Shocked

# 118
Дай им да почетат тука малко.... newsm53

# 119
Принтирай снимките на Сийка и ги налепи по джамците Whistling

Общи условия

Активация на акаунт