Отговори
# 90

Чаша топла вода сутрин на гладно например. Или може и чай.

# 91
Тези сините, големите сливи не ви ли действат ?
Вчера изядох три и се самозаточих в 00.

Хубава и бездимна вечер  Laughing

# 92
Нищо не ми действа Crossing Arms
...преди малко имах чуството, че съм яла пирони Crossing Arms

# 93
  • по света
С прясно мляко опита ли?Количеството трябва да е добро поне половин литър на ден.

# 94
С прясно мляко опита ли?Количеството трябва да е добро поне половин литър на ден.
Няма ли да стана 100 кила с тва мляко?
...не смея ... Confused

# 95
Абре Руске, абре душо, теб ли да те уча - старата пушка #2gunfire за туй Toilet?  Каквото пишат момичетата - всичкото работи, но с постоянство.  От мен: или половин компот от кайсии вечер, или 1 активия, или сутринта на ставане - 1 голяма свещичка бизалакс. И влизаш в 00 с нещо между зъбите за гризане и смучене: клечка за зъби, дървено цигаре, пластмасова дъвчаща лъжичка. Обещавам ти победосонесно излизане след 10 минути smile3508
П.П. Само не ми викай, че имаш нещо против неща отзад - остави мъжете да циврят така.
Имам и специален чай за целта - 50 грама вечер оправят нещата след 12 часа перфектно. Приготвя се 1 литър, хоп в хладилника и - по 50 гр.   beer

# 96
Включвам се телеграфно....

mimi_msm, получих я, благодаря ти много!   bouquet
Гли_гaнка,  Hug
Руска, пуснах ти на ЛС някои неща за запека  Peace

За всички - хубава и бездимна вечер!

# 97
Абре Руске, абре душо, ....П.П. Само не ми викай, че имаш нещо против неща отзад - остави мъжете да циврят така.
...
Ще ти го кажа по- просто:
...боли ме двайнасетопръстника след последното ми пребиваване там Crossing Arms
...и ректума също Crossing Arms

Нито цигарето, нито клечката за зъби ще ми помогне при напъните Crossing Arms
...имах чуството, че ще ми изкочат вените Crazy Crossing Arms

(извинете ме за поста и не ме цитирайте Praynig...след малко ще го изтрия) Blush

# 98
  • по света
Няма ли да стана 100 кила с тва мляко?
...не смея ... Confused
Аз изкарвам с него само до обяд,така смъквам и килограми.Другото което действа са сушени кайсии.

# 99
Пий повече течности. Вода за предпочитане. Повече плодове. И повече движение.

# 100
Който иска книгата да ми пише на лични без притеснения. Ще му я пратя при първа възможност
blumchen_fee  искам и аз на лични за запека Embarassed Embarassed ако е удобно разбира се.

# 101
Запалих днес Confused
Дъщерята е с хрема,а нейната хрема ме води до истерия,не устисках ooooh!
Една ,ама я изпуших

# 102
  • София
Здравейте момичета и момчета!  Heart Eyes
Махнах си лентичката след всичко написано....  Confused ....с нея без нея вие знаете,че вече доста време не пуша.  Mr. Green
bubinceto и аз като теб вече от доста години работя по заведенията ,а и за в бъдеше ще е така.  Grinning Спрях цигарите...наистина ми беше доста трудно,но сега се радвам че мога и без тях и чувствам прекрасно....и въпреки че всички около мен пушат,аз се отървах от този лош другар.Знам,че ще успееш  Flowers Four Leaf Clover ,влизай редовно в темата и пиши,дори и да прегрешаваш.  Grinning

# 103
Руска дъщеря ми измисли лека за  smile3550 smile3550 smile3550. А сега тайничката и: тараторче + манджичка ама  по- мазничка  и едно сокче мултивитамин.
Действа, даже на мен ми трябва нещо за обратната реакция. Joy

# 104
Запалих днес Confused
Дъщерята е с хрема,а нейната хрема ме води до истерия,не устисках ooooh!
Една ,ама я изпуших
И ти стана кисело, нали?
Пали, сигурна съм, че на Ади хремата е просто хрема  Hug Peace

Никито, утре и аз ще приложа лечение с кисело мляко.... то се е видяло... Crazy
...ама аз айряна си го пия с кафето bowuu Joy

Общи условия

Активация на акаунт