Отговори
# 330
  • Велико Търново
Привет и от мен!
И аз съм желязна, ама ми се припушва в най-необичайни ситуации, такива в които никога не съм пушила. А на работа, където всички пушат и се пуши почти навсякъде отминавам с гордо вдигната глава.
Гледам за секса сте се разговорили.Да ви кажа моите изводи: Ако искате трайно да си увредите сексуалния живот и това да е последното нещо за което да си мислите-започнете драстична диета и отказвайте цигарите едновременно!!! По-голяма вероятност има да удушите половинката докъто спи, отколкото да му скочите за luvbed

# 331
Руске стига ма заради една вещица да припалиш я да не и се даваш Като доди и връчи  newsm28 1ironing wash hang 1dishes а пък ти да се разсееш  cheers cheers

# 332
...свекърва ми идва утре за цяла зима Close
...ще си запаля, казвам ви Crossing Arms
Сакън Руске, таз грозна дума не споменавай, че ше се върна и аз в първи клас и ша пална фаса.
 Само да не се яви някой Бакудан-ец да защитава свекървите от гадните непушачки, че тогава ша яхна метлата afwitch

Хубав безцигарен уикенд на всички железарки

# 333
....
 Само да не се яви някой Бакудан-ец да защитава свекървите от гадните непушачки, .....
АнАтема  bishop

# 334
Привет и от мен Hug
Изкуших се Embarassed, дръпнах си няколко пъти...стана ми гадно Sick.
Качила съм килца ooooh!, а не ям повече от преди Rolling Eyes
Днес говорих с инструктора ми ,та той ме зарадва... Crazy
Каза ,че се качват килограми,но това  в повечето случаи е вода(разбира се,ако не даваш на глада храна)...
т.е. бързо се трупа ,но и бързо се изпарява. Rolling Eyes
Надявам се Praynig скоро да ми се изпари новото шкембенце Joy Joy Joy
Пак ще пиша Hug Heart Eyes

# 335
Здравейте Hug
Снощи бях на гости,не пуших
още кашлям,което ме притеснява вече. Rolling Eyes

# 336
  • Ямбол
Добро утро!
Аз преминах моята първа седмица. Спрях и Табекса. Дишам дълбоко, наливам се с разни неща, другата седмица мисля да го пробвам зеления чай.
Днес сме на РД, но той е детски и мисля, че няма да съм изкушена. Другата седмица обаче ще си проверя ангелите държат ли, че ще ходим на едно събиране...
Приятна почивка и от мен, спокойствие и сила!

# 337
Добро утро и от мен!

Не знам дали ще ми повярвате, но аз вече напълно съм забравила какво е да пушиш и въобще не се и сещам. Проверена съм на доста купони откакто ги спрях досега и никога не ми се е припалила и половин цигара. В момента, в който се абстрахира човек от този противен навик, нещата наистина стават безкрайно лесни! Но аз не знам дали съм за пример, защото не ми се пуши изобщо, в смисъл не е като да ми се пуши, а аз да се удържам. Пожелавам на всички да ви изчезне желанието за пушене веднъж завинаги  Hug

# 338
Tess ,колко години си пушила и по колко?
Браво на теб за волята  Peace

Аз удуржам фронта оооооооооттт 13.10.Но не вчера -онзиден.........нещо ми стана ,като пристъп нещо получих.Исках да запаля и го направих .После си поговорих със себе си ,че можеше и без това НОООО  Tired
Направила съм си един чай,насипен от билкова аптека,малко в повече ми се виждат клонките и треските.Отивам да видя какъв ще му е вкуса  Wink

# 339
  • София
Привет!  Hug
Жу,не се ядосвай и не се отказвай.....понякога има и лоши моменти и такива ,в които се изкушаваш.Трябва да си твърда и да не се даваш!
Успех ти желая от все сърце!  Heart Eyes
Приятен ден на всички!   bouquet

# 340
Хайде и от мен - Бог доброто! Hug
Lilqna, преминала си големия зор. Дръж така. Naughty
meca, виж кво е гадно. За да го разбере - човек трябва за посъгреши. #Puppy dog
Жу, ти си ни най-голямата гордост. Пък и очевидно си от закоравелите, та затова още повече ти се възхищавам. Не ги поглеждай, не ги докосвай, не ги помисляй. Само си мисли за онези лакомите, гладни като гарджета неврони-наркомани в главата си и им викай "Ей сега ви изтребих, с мисъл ще ви изгоря и изпепеля..." Rage
Тес и Лина също са едни железни и свободни юначки. newsm49
Ама Руска нещо я мисля, щото има спец-посещение... #Crazy
Ами Зелка-кръстницата... Cry

# 341
Руска ако не пропуши до седмица ,то пък,на Mr. Green Joy

# 342
За Руска Shocked Naughty Shocked и другите изкушили се: Е ПА ОТИ ГИ РУЧАХМЕ ЖАБЕТАТА...  Sick
Моята свекърва - най-готината на света! - беше почти до смъртта си на 2 кутии Арда дневно, светла й памет! Гледа ме сега от горе и ми помага, милата Praynig

# 343
Руска ако не пропуши до седмица ,то пък,на Mr. Green Joy
Аз за кво, мислиш, че ги отказах лятото? М?
-защото нямаше дразнители около мене. Crazy
Ако ще пропуша, то ще е защото вече се е похвалила на всички как снаха й не пуши.
Егати и волята има снаха Й! Crazy Joy Joy Joy

Здравче, няма да й се дам. Аз на чудовището (както го нарича Асса) се не дадох, та на нея ли? Crossing Arms

# 344
Здравче,гадни са ,ма пустото червейче,
като зачовърка отвътре... ooooh! ooooh!
Важното е,че като си дръпнах ми стана гадно... Sick,
а не като преди-готино,т.е. не изпитах наслада от тутунката. Thinking
Свеж и бездимен съботен ден Hug Hug
Благодаря ,че ви има Heart Eyes Hug

Общи условия

Активация на акаунт