Октомври е и на градина АВГУСТинчето с рев замина

• 25 445
  • 739
  •   1
Отговори
# 345
Добро утро, момичета Hug
Мама Иги, Честит рожден ден  bouquet Да си жива и здрава Hug

Днес и моята майка има РД, да ми е жива и здрава и тя Hug

# 346
  • София
Албена, да ти е жива и здрава майката!  Hug  bouquet  bouquet
Мама Иги, честит рожден ден и на теб! Много хубави емоции и здраве на цялото сем.!  Hug  bouquet  bouquet

# 347
  • София
Мамо Иги, ЧРД! Да си жива и здрава, много щастлива и много обичана!   bouquet Hug

# 348
Мамо Иги, ЧРД! Да си жива и здрава, много щастлива и много обичана!   bouquet Hug
Албенче,да е жива и здрава майка ти.Само колко са важни майките !
 Бубче,на нас за такава кашлица ни изписаха Синекод(сигурно сте изпили всички сиропи на света ,де) .Иначе аз и варя чай от подбел и слагам примирно билков за аромат.А скоро ми казаха ,че и чай от босилек много помагал за кашлица.Днес мисля да пробвам.

Марти вече цяла седмица е с температура  Sad Снощи т.е вчера следобяд отново вдигна 38.7 и заспа в 18.30 та до 8ч сутринта ,само 2 пъти я будих да я преобличам ,че беше много потна.Днес е супер,ама да видим до довечера дали ще задържи без температура.
Вчера и аз вадих от нета имена на доктори и къде преглеждат ,че се чудя кво да я правя и дали да не хуквам по частни болници и кабинети за друго мнение.ВКЛ и Масларски ми е в списъка,само че за днес го изпускаме,че е до 13.30 и няма да успеем.

И не на последно място така ме ядоса мъжът ми тая сутрин ,че направо съм бяснаааааааааааааааааааа!!!

Иначе написахме писмо до дядо Коледа и вече сме избрали подарък за Мартинчето. Laughing

Хубав ден ,бързо всички да оздравяват и много усмивки за всички.

# 349
  • София
albena_vlady ,да ти е живо и здраво майчето  bouquet

Честит празник и на Мама Иги   bouquet
Миши продължава с ревящата програма Tired В градината само разпитвал кога ще го вземат.Като са навънка седи само на пейката и изглежда ужасно тъжен Cry и като ни види тича презглава и реве.Сърцето ми се къса.Ние сигурно сме единствените ревящи като ги взимат ConfusedСлед това ме гушка и не ме пуска един час,сигурно.Е,днес е различно,нали утре е почивка,та сега неможе да го познае човек колко е весел Mr. Green За дядо Коледа го разпитвам,но е още неориентиран и си няма идея какво да си поиска,сигурно ще краде идеи от брат си Party да не остане по-назад.
И да се оплача-още нямаме парноо #Cussing out #2gunfire тамън ги похвалих Twisted Evil

# 350
  • гр.София
Мамо Иги, Честит Рожден ден!  bouquet

Албена,да ти е жива,здрава и щастлива майка ти!

# 351
  • София
Е, много лаконично, де.

# 352
  • гр.София
 остър пристъп на темерутщина  hahaha
 Има и такива моменти.

Някакъв филм рекламират, в I-max-нещо за хвърчащи кюфтета.

Да си заведем августинчетата някоя събота-неделя (но не тази).

# 353
  • София
"Облачно, с кюфтета" се казва  Mr. Green

Кало пак е със сополи. Прозрачи, ама сополи. Вече байгън от тези болести.
Аз естествено съм дежурна и има 100000 новини.

Стискайте ми палци утре за едно нещо! Имам нужда от малко позитивна енергия.  Praynig

# 354
  • София
Ммиленка, да се оправяте бързо! Praynig Hug
Нана, късмет! Peace
Лиани, не сте само вие ревящи.  Tired Поне като го взема е щастлив де. От понеделник няма да ни пускат да влизаме в ДГ - заради грипа, ще ги посрещат на вратата.
Блан, би било много хубаво да се съберем на по кино  Simple Smile

# 355
Честит рожден ден мамо Иги!Много здраве, спокойствие и щастие с двамата ти палавници!!
Много ми се иска да видя снимки и на Лъчко в албумчето ни  Hug

Честит рожден ден и на майката на Бени!!! Да ти е жива и здрава! И много да я обичате и уважавате.   bouquet

Аз оцених моята твърде късно  Sad

Миленче браво за ранния избор ,аз пак ще се чудя до последно.

Браво и на Блу , голямо изтезание е да гледаш, много  Hug от мен на Ния и на теб!

Миме дай някоя снимка на хубавата Елена и мадамите че ви забравих вече!

Нана късмет с работата и с Кало, да се разминете леко  Peace
И ние нещо се поболяхме, Елица е на антибиотик,Ники и той кашля, аз съм с разстройство и коремни болки, въобще картинка сме.

Бързо оздравяване на болничките и много прегръдки на всички плачещи дечица!!! Hug

# 356
  • София
Идеята за кино е супер, ще дойдем само да са здрави, една седмица ходиха и пак са болни, Марти е на антибиотик, защото се влачи вече 2 месеца и не може да оздравее, дано Криси поне се размине. Вече се изморих, а зимата не е започнала.  Rolling Eyes
Иначе Криси беше по- добре в петък, не е ревал толкова много, но докато тръгне пак ще е забравил сигурно.

# 357
  • София
Добър ден.

Кало ми е със сополи. Прозрачни, ама го мъчат. Почти не сме спали през нощта, защото му текат в гърлото и се дави. Сега се принудих и отидох да купя аспиратор за нос, дето и като бебе не съм ползвала. Ама май ще свърши работа. От сутринта два пъти издърпах сополи и сложих капки и май така по-бързо ще ги преборя.

# 358
  • София
Нана,това с аспиратора е добре.Аз близо 2години само ходех след Миши с него,но сега се научи и духа здраво.Най-ефективно е след изкихване,като го чуех и хуквах презглава като някоя луда Blush
И Миши е със сополи от тази сутрин Confused Сега го започнах с клеевите капки,пък ще видим,може и промивка да се наложи,че се е позадръстил.

# 359
  • гр.София
 И на Софи-то не й спират сополите.

Общи условия

Активация на акаунт