velmar и ние сме така от петък. Голям рев, питах го- каза че не му се ходи вече на детска градина, не му било интересно. А според мен му се спи, лягаме си вечер, той казава че няма да затваря очите, към 23 часа ме хващат лудите, карам му се, той почва да реве и в момента в който си затвори очите заспива. А сутрина става в 7.
Сестрата в детската градина в четвъртък ми прави физиономии, а в петък каза, че сливиците ми били червени. Преглеждат ги в един тъмен коридор с една лампа. В петък го заведох на консултация и ми казаха, че гърлото му е спокойно и нямам основание за притеснение. На работа също имаме медицински кабинет и за мое успокоени доста често минавам с малкия оттам. Госпожата каза, че се храни и няма признаци на неразположение. Събота и неделя го наблюдавах и нищо нетипично не забелязах, храни се играе, дъха му не мирише. Сутринта казах на сестрата, тя измрънка едно - ами дано да е така. Сега ми е супер неудобно, защото имам чувството че сестрата ме гледа с недоверие. Как да й обясна, че за мен е много по важно здравето на детето ми и че не бих го завела болно на ДГ?

Дали е от заглавието? Я бързо да изписваме темата

Ако пратя Симо на лов, може да уплътним част от уикенда