Октомври е и на градина АВГУСТинчето с рев замина

• 24 551
  • 739
  •   1
Отговори
# 510
  • варненка от София
Честит празник на мъничкия именник, Боян! Да е жив и здрав, да има безгрино детство, с много веселие и игри.

Болничките да оздравяват, че е много неприятно.

Мога да се отчета как е на 3Д кино. Днес дядо и внучка бяха на кино и Стефи е очарована. Прибра се превъзбудена, не млъква да разказва за филма, изобщо не очаквах чак такава еуфория. Иначе ние с Неви бяхме на дълга разходка днес, понамръзнахме, но пък е много приятно да се завърне човек на топличко вкъщи.

# 511
  • гр.Добрич
Силве, Дамян имаше имен ден, но нали си приличат, може и Боян да приема поздравления. Simple Smile

# 512
  • варненка от София
Силве, Дамян имаше имен ден, но нали си приличат, може и Боян да приема поздравления. Simple Smile

Уф, сори, ама да са живи здрави и двамата, това е най-важното. С най-добри чувства им пожелавам мнооого игри, усмивки и щастие!

# 513
  • София
Да е жив и здрав Дамян!  Hug  bouquet Heart Eyes Пиши повече за вас - как сте, интересно ми е  Embarassed  Hug Намаляха ли коликите?

# 514
Честит имен ден на Дамян !Да порасне голям и силен мъж!  Hug  bouquet

Много целувки на красивата Марти  Hug Heart Eyes
И на прекрасната малка Елена  Hug Heart Eyes

# 515
Честит имен ден  със закъснение на Дамян Hug Живи и здрави да са ти момчетата, Спинки!
Аз съм вече на работното място. Навън е кучи студ..... Sick Ако може- не мърдайте никъде Crazy
Ние бяхме уикенда на гости на сестра ми във Видин.Прибрахме се късно снощи и се пренесохме спящи.Симо ходи на лов със зет ми, а аз се видях със сестра ми и децата, побъркахме котарака й Blush, ходихме  на посещение при разни домашни животни и Дари беше като отвързана.Имаше близка среща с кози4ка, агънце,м коне, разни сортове патици, кучета, котки....Абе- пълна лудница. Сега осъзнавам колко е " осакатено" моето дете откъм елементарни животински познания Embarassed Казваше на пуйка- щъркел, на рогата коза- еленче ... и други подобни ooooh! Важното е 4е разнообразихме и сме доволни всички.Сега следва отново стандартната работана седмица Confused - няма на4ин.Бързо да се оправят болничките Praynig

# 516
  • гр.София
 Студд-д-дъ-дъ!
 Милото ми дете, докато му се размрази устата да заплаче в ДГ и аз избягах.

Успешен и ПО-здрав ден на всички Hug

# 517
В колко часа водите децата на ДГ Rolling Eyes Симо ми звъня преди 5 минутки= скоро се събудили и в момента се оправят  с тоалетите.Преди 8.30( а когато я водя аз и по-късно дори Blush) не я водя

# 518
  • гр.София
 Не по-късно от 7.30 Twisted Evil
 В градината в 7.10  вече има деца.
 Петър пък в 7 ч го засилваме на уч-ще.
 А искам поне докато София се адаптира да ходим,когато още е празничко там-аз се помотавам в групата, говорим си с лелята и учителката. Така че не е вярно,че я хвърлям и бягам Simple Smile
 Казват,че в 8 и нещо децата масово плачат или крещят-абе,лудница става.

Хем закусваме вкъщи.
 Петър го водехме след 9 ч и сега ми е мъка-а-а.

# 519
  • София
Аз оставих Кало днес в 7.30 ч. Когато съм дежурна, го оставям в 7.10 ч.
Сватьо - ти си облагодетелствана, че Симо я води. Ако не можеше и ти щеше да си от първите  Wink

Аз се овъртях в 1000 проблеми. Седя и премислям и мисля и за момента нищо не измислям.

# 520
Сватьо - ти си облагодетелствана, че Симо я води. Ако не можеше и ти щеше да си от първите  Wink
Не " от първите"  а най-най-първа.Ще трябва да идваме преди охраната Crazy 5.50 никой няма в градината все пак Sunglasses

# 521
  • София
  Да споделя как се развиват нещата при нас. Вчера цял ден беше с Т, но в прилични граници, тоест окол 38-39. В шест вечерта обаче сериозно се стреснах, когато премерих 40,2 след като  я приспах. Веднага за най-бързо и дадохме 5 капки течен аналгин и я изкъпахме в 37 градусова водичка, която изстиваше леко. Постепенно много бавно за 1 час я свали на 39,5, след още час на 38 и накрая 37 ,когато вече се успокоих. Очаквах през ноща да вдигне отново, но досега не е вдигала и изглежда много добре. Особено много живна като свали 1-2 градуса от 40- те. Та вече наистина се надявам това да е било, все пак ни е трети ден.

# 522
  • София
От сърце стискам палци да отшумяват вирусните заболявания на малчовците. Струва ми се, че доста се измъчиха.

Марго, а вие как сте?

С Яна тръгваме към 8 от вкъщи към 8:15-8:20 сме там. И тя си хапва вкъщи, ако не закуси пие само нескуик.

# 523
  • София
Милена и Айла  Hug  Praynig - дано днес вече всичко да е наред.
Дано да мине бързо какъв и вирус да е.
Милена даваш ли й някакви мултивитамини, че доста дълго е болничка и сигурно не яде много ( поне при нас е така). Дано да няма никакви усложнения  Praynig.

Аз каквато съм паника, знам че трябва да чакам до 38С обаче почти веднага давам лекарство след това, не го оставям да заспи с 39С.

Миташки от сряда е добре, само покашля и от време на време подсмърча с безцветни сополи...мнооого вкусни според него. Смятам да го оставя до сряда включително вкъщи, за да укрепне по-добре и от четвъртък отново в градината.
Оставяме го към 7.45 сутрин ( един от първите) и го вземам към 18.10 ( досега беше все един от последните)..не знам сега като са се събрали повече деца и е минал периода на адаптацията дали все ще си ги прибират толкова рано преди 18 часа...така или иначе по-рано от това не мога да стигна...вариант да го взема някой - няма...

Ние в събота минахме през МОЛ-а ама към 12 часа - точно само горе - заради книжарницата ...и чак като влезнахме в колата се сетих за срещата, но така или иначе не исках да го събирам с деца през почивните дни...за благото на всички  Laughing

# 524
Добро утро Hug
Блан, разсмя ме със замръзналата устичка Grinning Дано София не плаче много Praynig и да е здрава Hug
Деница и татко й излизат от къщи към 7.25-7.30 ч., след 6-7 мин. са в ДГ. И аз забелязах, че по-късно водят повече деца и повече плачат.

Общи условия

Активация на акаунт