Октомври е и на градина АВГУСТинчето с рев замина

• 24 543
  • 739
  •   1
Отговори
# 525
  • София
Привет!
Айла, дано не вдига повече толкова висока Т милата Ели!  Praynig Hug
Ивчо спи до 8ч обикновено, водим се към 8.30-8.45ч  Embarassed , не сме последни. Взимам го към 16.30-16.45ч. Днес и утре обаче правят ремонт на стаята. Интресено ми е как ще изглежда после. Оплакваше се, че му е неудобно леглото, щели и тях да сменят, да видим.

# 526
Привет и от нас!

Хммм, при нас пък приемат от 8.00 до 8.30...преди това хигиенизирали и т.н и не се водят децата...миналата седмица в 8.05 бяхме първи, но обикновено го водя към 8.20-8.30 и го взимам в 15.30... Mr. Green

Днес мина малко по-добре влезе почти самичък (е, аз го побутвах отзад) с хленчене, което е голям напредък... Praynig

Уффф, дано да се оправят дребосъците, че като чуя за Т и ми се изправя косата, да не говорим за 39.5 - 40 гр... Rolling Eyes

# 527
  • София
Здравейте, днес и аз ги разтоварих моите в градини и ясли и бях малко на работа. Много зле положението с тези вируси, Марти след антибиотика продължи да кашля и вече си мисля, че е от влагата вкъщи (85%) и мухъла. По цял ден работи машина за влагата, пръскаме често със Саво, вече не знам.
За градината, Марти го водим към 7,20 и го взимаме към 5 часа, но като започна на пълен ден ще го взимаме и по- късно. Иначе днес пак рев, и двамата.

# 528
  • София
Елен@ каква машина ползвате за влагата? И у нас е влажно,  взехме Серазит, но още не мога да преценя дали има ефект.   

# 529
Много ми е мъчно за болничките дечица. Толкова е тежко да гледаш мъничето си болно и да не можеш да отнемеш почне част от болката му.

В такава депресия съм изпаднала. Просто не знам как ще изкарам зимата. Мразя този период от годината.

Ние събота и неделя не сме излизали никъде. За сметка на това в петък бяхме на рожден ден на кумовете ни. Отрязах се много яко и си изкарах страхотно. Не си бях пийвала така от много време.

Аз днес имах държавен изпит, в сряда ми е другия. Края на месеца ми е първия изпит от магистратурата и направо вече съм се ошашавила. Сигурно нощно време разказвам уроците насън...

# 530
  • София
Елен@ каква машина ползвате за влагата? И у нас е влажно,  взехме Серазит, но още не мога да преценя дали има ефект.   

Eй такава е, събирам по 3 литра вода на ден  Crazy Според мен тези с таблетките не вършат работа, ако е толкова влажно.

# 531
Хайде и ни е при болните.
На обяд ми се обадиха от ДГ да си го прибера. Беше с висока Т. След това не ми е вдигал. Сега ще се гледаме поне 2 седмици, да укрепне хубаво. А сутринта с такъв кеф отиде на ДГ и нищо му нямаше. И учителката каза, че изведнъж е клюмнал.
Тези дни ще съм по активна.

# 532
  • София
Елен мерси много  Hug не бях виждала такава, като имам повече време ще разцъкам повече за нея.

Поли - успех на държавния изпит

Дриймс - дано Токи се оправи бързичко  Praynig

# 533
Поли, ти какво завършваш? Не съм разбрала или не си споменавала. Успех в сряда Hug
Елена, а ти в една ДГ ли караш Марти и Криси, или ги развозваш в различни? За влагата и аз ще се ослушвам. Уж вече няма такава влага у дома, откакто сложихме изолацията, но в спалнята пак се усеща, особено като простирам вътре. Даже тези дни и аз си мислех за Церазит/Серазит Rolling Eyes Пух, ще чакам отзиви и от теб Peace
Дриймс, дано не е нещо сериозно с Токи Praynig

# 534
  • София
 На мен каръшкия ми ден днес продължава. Излизах за да се видя със мами с бебенца навън и с Марулка. Качих се в асансьора и той започна адски да се клати, отгоре дрънчи верига и се тресе, в даден момент спря. Ужасно се притесних, звъннах на мъжът ми, той каза да не се притеснявам и да се обадя на спешния телефон за заседнали хора. Звъннах на майстора, казах му че съм заседнала някъде, незнаех къде, не светеше за етаж и че съм с бебе. Той ми каза да натисна стопа и отново първи, е като тръгна и като почна наново всичко да се клати и да дрънчи, направо сърцето ми слезе в петити. Майстора ми каза веднага да го спра отново и да не правя повече нищо. Малко по-късно ми звънна да ми каже, че е на път и е не по-малко притеснен от мен. Е това последното хич не ме успокои. Мъжът ми който работи наблизо дойде и констатира че съм някъде между 2-3 етаж и ме успокои че и да падна ще оживеем.... Малко по-късно майстора дойде и ни измъкнаха от долния етаж с бебка...
    Майка ми е малко по-добре, но от вчера отново е вкъщи да я гледам, но покрай беба не успях да и обърна особено внимание. Поне малката изглежда добре, наваксва си със съня и не е вдигала повече Т...

# 535
Поли, ти какво завършваш? Не съм разбрала или не си споменавала. Успех в сряда

Гръцка филология, а сега съм записала магистратура Бизнес Администрация.

Айла, преди две години имах подобна случка. При мен, обаче, асансьорът внезапно се закова на едно място, при което почти паднах и се наклони на една страна. Само аз си знам какъв ужас преживях... Така че прегръдки от мен  Hug

# 536
  • София
Не знам днес кой ще вземе наградата, ама ...

Блокирали са ми старата дебитна карта, преди да ми издадат новата. Сега съм с 1 лев, нищо няма за ядене у нас и нямам идея кога ще ми преведат заплатата - а и да ми я преведат не мога да изтегля нищо, трябва да ходя до банката. Просто  smile3511

# 537
  • София
  На мен майстора ми каза, че веднага след ката съм тръгнала надолу се била скъсала някаква предпазна макара...
  Нана неприятно е определено. Аз също съм на червено, но добре че имам кредитна карта за такива спешни случаи.

# 538
  • София
Не взимам кредитна карта, че ние постоянно сме на червено и картата ще отиде моментално. А после трудно се връща. Ще спастря нещо за вечеря, ама нервите няма кой да ми върне.

# 539
  • София
Е,не се карайте за първенството по каръщина де Mr. Green

Айла,ужасно е.Слава богу,че сте се разминали само с уплаха.
Нана,нямам думи.Колко хора работят не каквото, и не където трябва ooooh!

Ние продължаваме да сме си вкъщи.Миши вече почти не кашля,но сигурно ще поостане поне до сряда.Иначе го водиме към 7,30 и го прибираме различно.Ако съм аз,го прибирам към 17,30,а ако баща му е почивка си го прибира към 16,15-да е първи Heart Eyes
У нас на балкона е много влажно,защото зимата става страхотен конденз и като простра и дрехите-стават локви, а от тавана капе TiredВсе се каня да пробваме с Церезит,ма ще видим.Добре,че е само там и вратата я затварям.

Общи условия

Активация на акаунт