Октомври е и на градина АВГУСТинчето с рев замина

• 24 535
  • 739
  •   1
Отговори
# 540
 Айла,ужасно е било изживяването в асансьора.Добре че ви се е разминало лошото.Как е Елена?

Марти е що годе ... Confused Вчера и изби някакъв обрив и цял ден бях супер щастлива ,че е болна от шарка,а не нещо друго.Днес обаче я водих на лекар и педиатърката каза ,че със сигурност НЕ е шарка.При много деца се появявяли обриви в реакция на вируса.Хубаво било ,че това предполага да не вдига вече температура ...,ама не е съвсем така- сега преди да заспи имаше 38.9. Отпаднала е,наистина не е яла нормално от 20дни и само гълта хапове,витамини и сиропи.А, какъв киселяк е и колко труд полагам да се държа нормално не ми се разказва.

Прави ми впечатление ,че пишка доста рядко,не че изпива големи количества течности,ама 3-4 пъти на ден максимум ми се струва малко.Включително сутрин като стане и не и се пишка,може да откара и до обяд Rolling Eyes

# 541
Миленка, и Дари не пишка веднага като стане и може да си трае дълго време без да чувства дискомфорт.Аз пък се притеснявам когато по-4есто запо4не да пишка Rolling EyesДано  скоро има подобрение Марти Praynig
Аз утре ще съм по4ивка и се замислих дали да не си останем вкъщи Rolling Eyes.То верно 4е 1 ден  вкъщи няма да я оварди.А и  уж нямало болни деца.... Thinking Уф- чудя се... Crazy

# 542
  • София
Албена, в различни ги водя, неудобно е, но няма как.
Вижте нещо за свинския грип http://www.-spam078-/?p=444

# 543
  • София
Оле  ooooh! , бързо да бягат лошият късмет и болестите от темата ни!  Praynig Praynig Praynig
Полито, успех на изпита!  Peace
Радвам се, че Марти, Ели и Миши са по-добре! Дано и Токи да се оправи бързо!  Praynig
Нана, не питай ние как караме - мъж ми не е разумен като вас, има 5-6 карти, на заплата вкарва, после тегли и така до края на света  Tired
За пишкането - и Ивчо рядко го прави. Бях се притеснила преди и много го следях, като беше по-запечен, защото гастрото каза, че при момченцата може да се получи задържане на урина от това, че са пълни червата  Embarassed и да тръгне възпаление. Е - имаше дни в които наистина пишкаше по 2-3 пъти само. Писах ви и за онези два дни, които по цял ден стискал в ДГто  Rolling Eyes
И у нас има влага, нали правихме ремонт на хола - гледах днес пак е мокро в ъгъла  Close  Tired
За грипа - днес исках да видят малкия, че кашля странно - в п-ката хиляда души, тръгнахме към Масларски - там по стълбите се извила опашката  ooooh! , и се отказахме. Полудели са хората наистина.

# 544
И тук е лудница просто, а Еличето е все още зле,тъкмо реша че е подобре и вчера пак повърна и с разстройство  Sad
През ноща пък се разкашля и ставах в 3 часа чай да и правя, на снимките не личи че не са от скоро,но краката и са като клечки вече и тя като Мати не е яла от 20 дни нормално само вода и сок пие и лекарства и чат пат бисквитка обикновена хапне или варен картоф и това е.
Аз днес бях на едната работа, на другата ми казаха че ги било страх и да стоя още седмица у дома. Та сега ще съм на половин ден тъкмо да си го гледам мишлето.

Миме представям си как си се уплашила милата  Hug Hug Hug, много целувки на малката сладка Ели и на каките от нас!! Heart Eyes
Дано скоро всички се похвалите със здрави дечица че е много тъжно така  Rolling Eyes

При нас пък въздуха е много сух от парното и аз си мислех че затова и кашля нощес,но съм живяла в Ст.град две години с мухал и влага и знам какво,не искам и да си спомням по добре сух въздух че влагата по трудно се маха а за мухала..., ужас е просто. ooooh!

# 545
Качих малко Хелуински снимки в албумчето, дано малко ви повдигна настроението.
Simple Smile
http://avgustinki.snimka.bg/children/esen-2009.437447.15758335

# 546
  • София
Добро утро.

Аз през следващите 2 седмици ще работя от вкъщи,  босът нареди да няма хора в офиса, че да не си пренасяме вирусите.
Но КАло ще го заведа на градина - засега.

Относно парите - Елфче, с два кредита сме и БДЖ не плащат нищо. Ако вземем и кредитни карти - направо сме умрели тотално.

# 547
  • София
Ммилена ( не искам да те плаша допълнително, че сега въобще не ти е леко, но..) правени ли са й изследвания на урината, дългото поддържане на температура може и да е от инфекция на пикочните канали, особено ако е започнала да задържа урина, независимо, че не пие вода. Ако по принцип не пишка често е едно, но ако е започнала отскоро, значи не е нормално, може да задържа и поради друга причина, не поради инфекция естествено, но все пак поискай да й пуснат едни такива изследвания. Пиша това от опита с наше близко момиченце - не е страшно, но все пак си е инфекция и трябва да се реагира на време. Извинаявай още веднъж, че ти внасям допълнителни притеснения  Hug

Айла добре, че всичко е завършило благополучно.

Нана заради вас вече чета и слушам всичко за БДЖ. Laughing . Дано скоро и там се оправят нещата, нали последно постигнаха някакво съгласие да се изплащат заплатите.  Поне добре, че сега ще си работиш известно време от вкъщи и ако се налага може да гледаш Кало. Браво на вашия шеф  Peace, че е разпуснал хората да си работят от тях.

# 548
Добро утро!

Току-що слушах по радиото, че според американските власти, децата под 9 год имат нужда от поставянето на две ваксини за изграждане на по-добър имунитет към грипа.... Wink

Днес при нас се случи чудо - влезе без мрънкане, после едно момиченце го хвана за ръка и влязоха в стаята заедно...пу-пу, дано да продължи така, че поне идвам в нормално психическо състояние на работа... Wink

Вчера Дриймсчето ми каза, че в групата са 15 деца и много се замислих дали да не го оставя вкъщи за 1-2 седмици, но май няма смисъл...ако ще се разболява, все от някъде ще го хване... ooooh!

# 549
  • София
Пухче, то споразумение има, ама налице няма нищо. Щото те синдикатите си плетат тяхната кошница, работниците кучета ги яли. Последно взеха по 200 лева в началото на октомври. Сега от две седмици вече чакаме аванса от 200 лева за октомври, ама тц нищо няма. Въобще не ми се говори за тях, щото  Twisted Evil

# 550
  • София
Леле Нана...добре че ти работиш

# 551
Добро утро!
Толга е по добре. Не е вдигал висока Т. По топъл е от нормалното, но термометъра спира на 37 градуса. Спа спокойно. Сега вече започна да покашля сериозно. И много пишка. Сигурно е настинал. Утре сме на контролен преглед и ще видим ще почва ли АБ или не.
Айла направо настръхнах докато те четях.
AndyB браво на Гого!

# 552
  • София
Леле Нана...добре че ти работиш

Ами то това е основният проблем, че всъщност и Митко работи като вол. Сутринта е станал в 4 часа и е излязал за работа, а ще се прибере в 12 часа посред нощ.
Луда работа е много, надявам се малко поне да ги оправят следващите месеци.

# 553
Хайде, честит ви сняг Crazy

# 554
  • гр.София

Честит Рожден ден, Ембър ! Бъди здрава и много щастлива, все така фина и усмихната!

Леле,момичета ,шашнахте ме с вашите премеждия Confused

Общи условия

Активация на акаунт