Октомври е и на градина АВГУСТинчето с рев замина

• 24 530
  • 739
  •   1
Отговори
# 555
Аз уж гледах в Календара, а защо съм пропуснала?
Ембър, честит рожден ден   bouquet Бъди жива и здрава и все така позитивнаHug

# 556
Благодаря! Hug

Почерпете се за мое здраве. Simple Smile

Много болни... Confused...бързо оздравяване на всички! Praynig Peace

# 557
  • София
Ембър, честит празник и от мен! Бъди обичана, здрава, щастлива!

Нана, кой е казал, че ние нямаме кредити - тамън два са - ипотечен и потребителски. Мъжо има заем и от шефа си. И въобще - не може да се мерите с нас по дългове  Tired Confused
Не е много по темата, но защото в другата отчетна вече върви организацията - ще има ли коледно парти?

# 558
  • София
Бе да ти кажа и не искам. Стремя се към другата графа - без дългове или с възможно най-малко  Grinning

# 559
  • София
Ние пък сме в графа без кредити и дългове...... но и без нищо друго Laughing Laughing Laughing

Ембър, Честит Рожден Ден, бъди здрава, позитивна, усмихната и успяваща с всичко!

# 560
  • София
Ние пък сме в графа без кредити и дългове...... но и без нищо друго Laughing Laughing Laughing

Бе има време, млади сме.

Ембър, много да те обичат! ЧРД!!!!

# 561
  • София
Ето ви малко снимки на Яна, май отдавна не съм качвала   

http://ohluv4e.snimka.bg/children/yana-na-3-godinki.439180

# 562
  • София
Ето ви малко снимки на Яна, май отдавна не съм качвала   

http://ohluv4e.snimka.bg/children/yana-na-3-godinki.439180

Малеееееее Нори, как я решете таз къдрушка, не знам  Mr. Green

# 563
Ember ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!
В нашия квартал сериозно вали. При вас как е?
Токи днес почти цял ден лежи. На обяд ми вдигна Т, но след това заспа и така се изпоти, че се наложи да го сменя 2 пъти. Текнаха му и сополите вече.

# 564
  • Бургас
Честит Рожден Ден,Ембър!
Много здраве и любов от любимите хора!

Много са сладки малките чаровници Яна и Еличка.Както и всички останали августинчета.

# 565
  • София
Ембър ЧРД   bouquet - много щастие, любов и здраве ти желая

# 566
  • у дома
Ember, ЧъРъДъ  newsm51
а къде е твоята торта, а, А?  Mr. Green  Hug

много ме натъжават новините за болни дечица  Cry

# 567
 Eмбър-Честит Рожден ден!!!Пожелаваме ти живота да ти е изпълнен с много щастие,,любов,приключения и здраве за всички!
 Марти продължава да вдига 39-39.6 до преди малко.Звънях на разни доктори да идват в къщи-всички са с изключени телефони,явно наистина има много болни.Албенче,не ме шашкаш допълнително- всякакви неща ми минават през главата.Днес и взех урина и бях хукнала към цибалаб да и пусна каквито мога изследвания на моя глава,но времето ме спря,че нали нямам кола,Даниел е на работа и щях да я мъкна поне 2 часа по студа.
 Ще видим утре как ще е...може пък прогнозата на д-р Мангъров да се окаже вярна т.е. да не очаквам подобрение преди сряда-четвъртък,да се въоръжа с търпение и да чакам.
Но мира не ми дава това,че ако Марти е със свински грип(което е много вероятно) искам да бъде лекувана с противогрипни препарати,а не с Панадол и витамин С.

Не съм гледала снимките,може би по-късно.
 А за кредитната ми карта-отдавна е празна....дори не съм проверявала и какви лихви са ми се натрупали. CrazyНе вярвам да дойдат да ми вземат телевизора  Mr. Green Пари нямам..това е,да не са ми я давали  Naughty

# 568
  • София
А за кредитната ми карта-отдавна е празна....дори не съм проверявала и какви лихви са ми се натрупали. CrazyНе вярвам да дойдат да ми вземат телевизора  Mr. Green Пари нямам..това е,да не са ми я давали  Naughty

Хм не искам да те плаша, но е напълно вероятно кредиторът да те сложи в черния списък, а оттам пътят до съдия-изпълнител - при това частен, щото са по-големи кучета - е кратък и неславен.

# 569
Ембър, честит рожден ден! Много здраве и щастие от мен Simple Smile
Тук наваля сняг, цял ден сме навън с Алекс и половин ден с Алекс и Дими Simple Smile
Алекс обожава да рови сняг, едва го прибрах за обяд и да дремне малко следобед Simple Smile Дими пък седи на снега, съзерцава го и лекичко го опипва с ръце Simple Smile

Бързо оздравяване на болните дечица!

Общи условия

Активация на акаунт