Октомври е и на градина АВГУСТинчето с рев замина

• 24 528
  • 739
  •   1
Отговори
# 570
  • София
Ембър, да си жива и здрава, всичко хубаво ти желая!  Hug  bouquet

# 571
Ember да си жива и здрава,много усмихната и позитивна! И много творческо вдъхновение ти желая!!!  bouquet

Нори , Яна е едно сладко малко къдраво ангелче, много е сладка ,душичка!! Heart Eyes

# 572
  • София
  Ембър ЧРД на патерици  Simple Smile
  Аз пък да почерпя, днес бебка Ели става на цели 6 месеца  Grinning

# 573
  • Бургас
Айла,да ви е жива и здрава малката принцеса Ели!

# 574
Айла, честита половингодинка на Ели  bouquet

# 575
  • София
Честита половин годинка, на Ели ! Как лети времето... Да е жива и здрава, мама и цялото семейство също!

# 576
  • варненка от София
Хихик, честита половин годинка на Ели, Мимка и на теб и на мацките ти пожелавам всичко най-добро и най-вече здраве!

Ето, че и Неви има повод да черпи, става на 4 месеца. Ето я ревящата празнуваща:

А това е тортата, която вчера правих по повод повода  Mr. Green:

На патерица, но с най-добри чувства ЧРД, Ембър. Бъди жива и здрава, с много късмет и щастие да си дарена!

# 577
Много ви благодаря! Hug

Ember, ЧъРъДъ  newsm51
а къде е твоята торта, а, А?  Mr. Green  Hug

Мии...торта нямаше.
Ама имаше мъфинки (с помощта на момичетата от тортената), ето да се похваля. Simple Smile

http://ember.snimka.bg/cooking/kulinarni-izkusheniya.187471.15777193
http://ember.snimka.bg/cooking/kulinarni-izkusheniya.187471.15777210
http://ember.snimka.bg/cooking/kulinarni-izkusheniya.187471.15777216

ЧЕСТИТА ПОЛОВИН ГОДИНКА НА ЕЛИ!  bouquet
Aila, да са ви живи и здрави и тричките! Hug

ЧЕСТИТА МЕСЕЧИНКА И НА НЕВА!  bouquet
Marulka_s, живи и здрави и много да ви радват двете кокони! Hug

Бързо да оздравяват всички. Praynig Simple Smile

# 578
 Честити месечинки на Ели и Нева!
 Извиках доктор в къщи ,прегледа Мартина обстойно и подробно-доволна съм! И диагнозата му е възпалено уше-отит. В иентерес на истината още преди 3 седмици,като бяхме на УНГ, доктора ми спомена точно за лявого уше,че имало нещо,дали била боледувала от уши... и т.н . ,но в крайна сметка нищо не изписа.
После в Токуда ,като я гледаха-нищо не казаха(Отново събирам негативно мнение за Токуда). А тази температура оправдава възпаленото ухо. И с антибиотика миналата седмица,с който уж лекувахме ангина((налепите ,които аз не проверих дали ги има действително Embarassed) ,може би педиатърката ни го даде притеснена от 5 дневната висока Т на Марти)) просто сме замазали нещата!
Утре стерилна урина и кръв,които отдавана някой от 5-те доктори при които ходихме,трябваше да ни предложи да направим.И така.... И този доктор каза че нямаме никакъв грип...свински или обикновен  Crossing Arms  Смятам да му се доверя.

Това е от нас,почваме да се лекуваме адекватно и вече да оздравяваме!

# 579
Честити месечинки на малките госпожици!   bouquet
Какви торти, какво чудо само...  Laughing Блу и Марулка кой ги хапва тези вкусотии?
mmilena най-после яснота. Бързо оздравяване.
Аз току що изпратих нашата педиатърка, Токи е по добре и няма да пие антибиотик. Снощи цяла нощ беше с висока Т, но чак към 6 стигна 39 градуса и му дадох хексалгин. Днес яде и танцува.
Ние вече наплашени от болестите, накарахме педиатърката да прегледа и мен и мъжа ми, оказа се, че ние сме с по сериозно заболяване на дихателните пътища и ще почнем да пием АБ.
Хайде до другия път.  Heart Eyes
Аз свикнах да се разписвам всеки ден - да видим какво ще правя като почна работа.  Laughing

# 580
  • София
Миленче, дано вече всичко е наред. А относно Токуда - само обстановката е добра. За лекарите - нямам думи.

Моето диване е на градина, татко му кротко похърква на спалнята, а мама бичи ли бичи новини. Ей тва е демокрацията...А жените на машинистите през 60-те даже не са работели. Пфууу пак сбърках десетилетието  Wink

Пари няма, нова карта също. Старата още е блокирана. Ама поне пиша вече 100-на новина за премиера, че това да ми стопли душата  Whistling

# 581
Миленка, лекувайте го това уше и бързо да оздравява Марти Praynig Hug
Дриймс, и вие се лекувайте и оздравявайте бързо Peace
Марулка, честита месечинка и на Нева  bouquet Какви са тези красоти дето ги показвате с Ембър, сигурно са и толкова вкусни  chef
Аз пък да се похваля - на обяд излизахме с едната ми колежка и си напазарувах някои неща. Купих си ново палто, не че непременно имах нужда, но ми хареса, пуловер и жилетка. На децата пък дойде новата пратка от Ларедут - много сладки блузки, но ще им ги дам малко по-нататък.

# 582
  • София
Милена радвам се, че най-после са ви поставили адекватна диагноза. Наистина най-страшно е, когато не знаеш причината. Дано сега бързо се оправите. Трябва да следиш ушите доста, че май те са най-проблемни при децата на тази възраст - изключвам гриповете ( те са си сезонни)...но третата сливица и/или уши - са класика

Дриймс - оправяйте се бързо, добре че си се сетила.

Албенче - честити придобивки  Grinning

Нана така и не разбрах картата ти пък защо е блокирана - ПИН-а ли обърка що ли?

# 583
  • София
Нана така и не разбрах картата ти пък защо е блокирана - ПИН-а ли обърка що ли?

аааааа вярно е, че съм стара, ама не съм толкоз изкуфяла  Mr. Green
Картата ми изтича като валидност и трябва да се издаде нова. Прави се служебно. Но патката в банката, която подава искането за нова карта - ми блокирала старата, въпреки че е валидна до 30 ноември. Защо? Никой не знае. Ама вече е факт и не могат да я отблокират.

И една неприятна новина

Отменят помощта за майка-студентка, както и намаляват помощите за близнаци от 1200 на 600 лева.

# 584
  • София
Привет!
Да са живи и здрави сладкишите Нева и Ели!  Heart Eyes  Heart Eyes Времето лети наистина!  Simple Smile
Ембър, браво!  Hug
Радвам се ,че Токи е по-добре и че има диагноза за Марти! Ммилена, не мога да повярвам, че Масларски не ви е предложил пълна кръвна картина  Rolling Eyes , на нас винаги ни пуска. Да се оправяте бързо!
Яна е страхотна  Heart Eyes
Албена, честити придобивки! Аз не съм си купувала нищо от 100г  Tired
Ние удължихме ваканцията. Ивчо снощи направи нещо като пристъп от кашлица, няма Т, весел е иначе, водихме го на д-р - пак същото  - чисти гърди  Tired , изписаха ни противоалергични капки.  Rolling Eyes  Д-рката ни посъветва да го спрем от ДГ заради грипа  Rolling Eyes  Tired

Общи условия

Активация на акаунт