Октомври е и на градина АВГУСТинчето с рев замина

• 24 435
  • 739
  •   1
Отговори
# 585
  • гр.София
 Честити месечинки на двете малки шушки-Елена и Неваbouquet

Дриймс, приятно е,че си наоколо.

Радвам се за Мартина-дано сега има вече трайно подобрение.

Албена,честити придобивки.

Полито, успех на изпитите и по-малко депресии Hug

Днес си взехме децата преди 15.30, защото пръскаха срещу гадини след това.

София е много бъбрива след градина, не мога да й затворя устата.

# 586
Eлфче,до Масларски не стигнахме.Бях го включила в списъка си с доктори,ама смяната му се разминаваше с плановете ми.
 Дано наистина това е правилната диагноза и адекватно лечение ,че това ни  и вече 3та пълна седмица с темеператури и болести.

# 587
  • София

За малко се размина с бюлетина на МВР   Mr. Green

# 588
  • София
Ммилена, ясно. Сигурна съм, че това нямаше да го изпусне той. Дано резултатите ви са добри! А тя оплаквала ли се е да я боли ушенце? Бързо да се оправя, измъчихте се  Sad Hug

За малко се размина с бюлетина на МВР   Mr. Green
Аз не загрях  Embarassed Embarassed , наистина съм затъпяла.  Rolling Eyes

# 589
 Елфче,не се е оплаквала да я боли,само веднъж преди седмца ми спомена ,но повече не  е, и аз не и обърнах внимание.Помислих ,че си измисля.Сега четох в нета ,че често отита се пропуска,защото може да е без болка ,а симптомите са като на настинка/грип и т.н.-хрема,кашлица,температура,отпадналост,главоболие... Rolling Eyes

Последното и аз не го разбрах Embarassed и  аз съм затъпяла.
 А  София си я представям как плямпа за радост на мама  Simple Smile

# 590
Здравейте  Hug
Много целувки за Дамян, Ембър, Нева и Ели от нас  Heart Eyes Hug Hug Hug Аз както винаги пропуснах да ги поздравя  Embarassed
Чета си ви редовно, ама нещо не мога да се организирам да пиша. Лори не е на градина втора седмица  Sad Вече се оправя, слава богу и живот и здраве от понеделник тръгва отново  Peace  Аз нещо съм се затрупала с работа, а наближава и базар и се опитвам и за там да направя нещо, надявам се, че ще се справя с всички задачки  Crazy
Да ви се похваля - научихме се да оцветяваме  Crazy Laughing Дано госпожите да са доволни  Laughing А Лори въпреки че не ходи много на градина е научила 5-6 думи на английски  Crazy и хубавото е, че ги използва правилно. Опитва се да ми пее и някаква песничка, ама аз като не я знам, не мога да й помогна  Embarassed Милата има голямо желание да "учим" заедно, но аз вечер съм направо скапана  Embarassed
Много ми липсвате и чакам с нетърпение ваканцията  Laughing Hug

# 591
Ванче, радвам се че се разписа Hug Скоро да се оправя малката художничка и  скоро- пак на градина Grinning Ако мога да помогна с песничката нещо- свиркай- заменям музикални уроци срещу такива по оцветяване и рисуване Joy Вчера купих на Дари една мантия ли , престилка ли.... Thinking за рисуване, че да не се цапа с боичките.Не знам какви боички съм купила, ама не се изпира Shocked
Миленка, хайде дано това е правилната и последна диагноза и Марти да се оправи бързо Hug
На мен днес не ми е тръгнало надобре Crazy Като начало- в4ера нещо колата ми  прави проблеми, та я остаих на Симо да я прегледа днес и аз да взема неговата.Слизам солу и ...някой идиот си е заместил и отчупил ключа в патрона на входната врата , та едва отворихме.ПОсле се оказа че са ме запушили и н емога да изкарам колата.Качих се обратно до вкъщи и взех клчовете на другата кола.Тя, за щастие- запали.Разлях си кафето ( около 300 мл) по паважа..Лошото беше че го изсипах в скута на един комшия , който возих ooooh!.После, с пълни ръце  нещо не нацелих бутоните на сот-а, та разбудих  околията Crazy Сега мисля да си седя мирно на д-то, поне докато не се разсъня малко  Stop

# 592
  • София
Добро утро!

За всички неразбрали  Mr. Green - щях да я пусна за издирване Блан, че ми залипсва  Wink

Сватьоооооооо, попарила си човека бре, дано не си му нанесла трайна телесна повреда на най-важните органи, че тогаз съседката  hahaha

Аз сега ще водя Кало на градина, кумовете довечера ще дойдат да се видим, че то как го правим от 100 години все се разминаваме по трасето. Чакам днес заветната ми заплата и новата карта. Пък да видим ще ме огрее ли.

# 593
Здравейте и от мен. Hug

Времето застудя и само притичвам до компютъра дави прочета, а не успявам да се разпиша.

Миленка дано сте открили причината и Марти вече да се излекува. Може би там е слабото място на Марти. Hug за вас двете и скоро да се похвалиш че няма температура.

Айла какъв ужас сте преживели с този асансьор. Аз съм си страхлива и сигурно нямаше да се кача отново на този. Макар че с бебе и количка няма как да избегнеш този момент.

Ембър честит рожден ден на патерица.  bouquet

Албенче честит придобивки. И аз сега чакам от сестра ми едни блузки за Тони от Ла редут. Днес съм запланувала да отида на фризьор и да си търся дънки, само се надявам да не ми се объркат плановете.

Велмар всичко това ти подсказва че е трябвало да си останеш в леглото. Wink Само да не беше на работа.

На мен ми се събраха 4 почивни дни тази седмица, обаче за другата не ми се мисли. Утре ще пътуваме към нашите малко на гости и да се порадват на Тони.
Иначе Тони е добре, разказва за градината избирателно. Май вече са почнали с зимни и коледни песни,защото искаше една вечер да пеем. Така и аз вече минах на Коледна вълна. Сега умувам какъв подарък да му вземем за Коледа!? newsm78 А ще трябва сигурно подарък и за тържеството в градината. Thinking

Ще ви пожелая лек ден! Hug

# 594
  • гр.София
 Ехе, като стигнах до кафето в скута на комшията и вече бурно се смеех. Велмар, днес си героиня  в комедия от нямото кино.

И аз не загрях за МВР-то.  С Нана държим връзка на скайп, а аз получавам пресни-пресни новините на деня  Wink
 Но когато София е на градина,гледам максимално до свърша работа,че знае ли човек,докога ще е здрава.

Кайли, и ние сме затворили едната стая-там сега бели мечки обитават.

За влагата-болно място ми е. Хем ние сме с дървена дограма. Церезит ползвахме миналата година-имаше ефект,изхвърлях доста вода. Сега трябва да купя нов пълнител.(или каквото там се казва)

ВСТ, най-сетне се разписа Hug

Забравих. София вечер превзема лаптопа, който аз обикновено ползвам. Има някаква програма за рисуване и тя може да откара 2 чАса без да мръдне.

Последна редакция: чт, 05 ное 2009, 08:35 от blanc

# 595
абе- и на мен ми стана смешно, и на него даже hahaha, но се притеснявам да не завърши деня след толкова смях с плач... Rolling Eyes Иначе оби4ам да ми е весело Mr. Green
 Блан, да ти кажа  от  опит с тия кутии дето събират влагата.Тези на церазит са гола вода.Набарах едни  в лилави кутийки- бългатски.Не са на пълнители, а се взима все нова кутийка( 5 левя някъде беше Wink ).Та- при мен те върш-ат повече работа уж.Макар че като цяло цяло цялата система с гранули ,. соли и подобни смеси са..." мижи да те лажем Thinking".Преди година взех от големите професионални машини за временно ползване.Е- няма такова 4удо- уплаших се от коли4ествата вода, които събира за часове #Crazy

# 596
  • София
Добрютро  Laughing

Велмар - днес си изтеглила късата клечка  Joy....но...пък допринасяш за добро настроение  Hug

Това с МВР-то и аз не го разбрах, надявам се да е от липсата на пълната доза кофеин за сутринта

Миташки днес тръгна бодро на детска след едномесечно отсъствие ( поради ремонт) - днес беше супер - още преди да тръгнем с баща му ни каза чао и отпраши да си показва количката, която си взе от вкъщи - голям фен е на БМВ и Мерседес ( май с Гого ще се съревновават). Дано това му настроение да продължи и занапред. Иначе съм доволна - една сестра стои на входа и проверява всяко дете - гърло, сополи и тн....преди не беше така - казаха, че обикаляла по време на закуска....ама децата са вече вътре и в контакт...

Ние вчера пък резервирахме Новогодишните празници - така че поне няма да мисля къде ще ходим....
Децата ще ги събираме ли по Коледа? Може дори в началото на декември?

# 597
  • София
Привет!
Пух, и аз това питах - за коледното парти, ама никой не каза нищо  Rolling Eyes
Велмар, добре че не е понеделник - да ти тръгне така цяла седмица  Simple Smile
ВСт, радвам се да те видя  Hug да се оправя бързо Лори!
Моите деца продължават да кашлят, без никакви други симптоми. Чудя се вече какво става  Rolling Eyes  Thinking

# 598
  • София
Eфче - възможно е кашлицата да е на алергична основа...ако няма други симптоми и лекарите не могат да определят.
Другата възможност е задната хрема - Миташки ги прави такива - ама това лекарите го виждат.

За съжаление алергичната кашлица може да се определи от какво е чак след тест след 4-годишна възраст. 

# 599
  • София
Ами те на Ивчо му изписаха противоалергични капки  Rolling Eyes Аз като луда ги водя на д-р през няколко дни, че ме е страх да не стане беля и да изпуснем някоя пневмония  Rolling Eyes Но те казват, че щом общото сътояние е добро - няма проблем. Да, ама не ми харесва да кашлят така. И АБ не искам да пият.  Tired

Общи условия

Активация на акаунт