Октомври е и на градина АВГУСТинчето с рев замина

• 24 426
  • 739
  •   1
Отговори
# 600
Елфче, ти инхалации правиш ли? Противоалерги4ните успокояват лигавицата най-малкото и биха помогнали и облекчили нещата с кашлицата

# 601
  • София
Аз нямам грижи с коледния подарък - ясен е отдавна - влак с вагони  Crazy

# 602

А ти примираш от щастие, нали. Mr. Green

# 603
  • София
Да хвана да се включа, че нещо се запилях, ама хич не ми остава време. Както разбрахте от Яна в Банско вече има сняг, т.е. започва сезона, т.е. аз полудявам. Rolling Eyes Работя до 1 през нощта от нас, сутрин тичам да заведа Ина в градината, 8.30 съм в офиса, гърч до дупка, после тичам да взема Ина от градина, прибираме се ядем, къпем се, тя ляга, а аз обратно на лаптопа. Вече се зомбирах тотално Tired. Поне в неделя съм на сватба и ще се поразнообразя малко. Финансовите въпроси за кредите, заеми и изкарване на месеца, които зачекнахте няма да ги коментирам по обективни причини Twisted Evil
На Ина кашлицата ту затихва ту се появява, но не изчезва напълно. Ходихме при Масларски и той ни прати на УНГ, там лекарката каза, че й е увеличена третата сливица от възпалението и секретите, изписа й капни Макситрол и сега се надявам да спадне, за да не се налагат други интервенции.
От понеделник се чака грипна ваканция за училищата. Яслите и градините за момента няма да затварят. В класа на майка ми днес имаше 4 деца на училище... В групата на Ина има 8 отсъстващи, но сестрата каза, че тяхната група е най-посещаваната, горните са почти празни Thinking
Аз ще се хващам да работя и честит празник на всички празнували  bouquet

# 604
Айде и от мен едно включ. Mr. Green

Вчера Гого започна да кашля и реших да го оставя два дни вкъщи, въпреки че сутринта и през нощта не е кашлял повече. В групата вчера бяха 7-8 деца, всички останали са болни. Само вчера две са вдигнали Т над 38 и в 16 ч още не ги бяха взели, а госпожата им слагаше компреси....еййй, не мога да разбера някои родители и т'ва е... Crossing Arms

Пухче, а къде резервирахте за НГ? Ние още сме в едно голямо чуденнее....

Миленка, добре, че са намерили точната причина. Пълното оздравяване вече е въпрос на дни. Hug

Ами хайде...кой ще започне с идеите за Коледното парти? Wink

# 605
Хайде- започвам аз Simple Smile Предлагам 5 или 12 декември( дано за месец успеем с организацията Crazy).Място- някой клуб, естествено.Нямам претенции за място Peace

# 606
  • София
аз предлагам да е на същото място Joy в Барбароните  Joy

# 607
  • София
Ани - ние миналата година бяхме на Старозагорските мин. бани - в един хотел Армира, и понеже сме много доволни - пак там.

Тези дати ме устройват за детско парти - щото на 19 немога

Може да се обединим за една дата и после да видим за клуб - мисля че е рано и имаме време

# 608
  • София

А ти примираш от щастие, нали. Mr. Green

Поне е лесно откриваем подобен подарък  Wink

# 609
Аз като гледам май съм за 12 Декември Peace Мястото и за мен е без значение, важна е компанията Grinning
И аз започнах да се оглеждам и ослушвам за подаръци. Деница от известно време повтаря, че Чичо Коледа ще й донесе голям носорог, защото тя малък си има. Та май ще търся/може би за тържеството в ДГ/ Rolling Eyes Иначе съм се спряла на лунния пясък с понита /и тя като Дари е луда на тема коне и понита/. Миналата година го коментирахме, но не разбрах дали някой купи newsm78 С Влади е по-трудно, че той е в една шантава възраст, нито за играчки, нито за подаръци за големи.

# 610
  • София
  Ето снимки от вчерашния шести месец на Елена - http://aila.snimka.bg/baby/elena-shesti-mesec.439857

# 611
  • гр.София
 Айла,голям шемет е Елена  Simple Smile

# 612
  • София
Яна иска от Дядо Коледа стикове за голф  Shocked Laughing и всичко , което върви с тях.

# 613
  • София
Привет!
Айла, Ели е сладурка  Heart Eyes , а и как хубаво седи сама, браво!  Hug Моите гюлленца от по-късно почнаха да седят така стабилно  Embarassed
У нас е весело - кашля се здраво, а Ивчо през нощта имаше и Т- 37.4  Rolling Eyes  Tired
Албена, за лунния пясък аз питах, но се отказах като го видях - ще има да мета...  Blush Ако Деничка е по-вниматетлна от Иво в игрите (в което не се съмнявам) сигурно ще й е интересно.  Peace
Във връзка със свинския грип - може да сте я виждали тази картинка, но ми стана смешно
 Simple Smile
За партито нямам претенции за място, час и дата.  Crazy Embarassed

# 614
Елфче, и аз я получих на пощата си. Само че ми стана гадно като я видях и я изтрих. Откакто чета на децата си книжки за Мечо Пух, всички герои ми са много сладки и мили и ми стана мъчно за Прасчо Rolling Eyes
А за лунния пясък и аз се замислих дали да е за Коледа или за РД, за да може си играе навън с него.

Eli_ym, Честит рожден ден! Бъди жива и здрава!

Общи условия

Активация на акаунт