Октомври е и на градина АВГУСТинчето с рев замина

• 24 405
  • 739
  •   1
Отговори
# 630
  • София
ааа, Миташки има такъв пластелин, обаче сега е скрит, или поне онова, което остана от него  Joy....вярно не цапа, обаче го намирам изцялата къща - то и трохите не цапат....в този смисъл е същото - ако се нарони, става един ситен ...абе като трохи, да не говорим, че го намирам набутан по всички дупки, включително и в пералнята...в кутии, абе във всичко, което може да се пълни....поне за сега Миташки реши, че така се играе, въпреки, че към него има една Маймуна и едни форми, които тя притиска с ръце и може да се направят различни неща....

Последната поръчка за дядо Коледа е косачка за трева ( не бях виждала такава играчка, видях, но за съжаление и Миташки я видя).....  

# 631
  • София
Ориентирай ме долу горе къде е?

Близо до бул. България, намерих ги http://www.vegatoys.com/

П.П.и Велмар е писала за магазина

A Марти играе само на масата с пластелин, нашият е само кутийките, той иска за Коледа октопода на Play Doh, може и да се забавлява, знае ли човек.

Последна редакция: пт, 06 ное 2009, 15:05 от elen@

# 632
Сетих се за къде е магазина, минавала съм оттам, но никога не съм влизала. Благодаря!  Hug

Малко оффф, по темата с двете деца - винаги много съм се дразнела на приказкака, че с едно дете си все едно без дете, дори и когато бях малка и мечтаех за 3-4 деца. Поселдния път като ходихме на гробищата с майка, видях гроба на едно младо момче и много се изненадах. Брат му се беше удавил при злополука на около 12 год. възраст, а той се обесил на 22 год. Родителите са млади - стана ми много кофти и пак напомних на майка ми за тази ужасна приказка. Знам и други подобни случаи, но такива неща ме натоварват.

nana77 ще ви вземем пластелин.
Тъкмо си мислех, че детето оздравява и ето пак вдигна Т. Сега чакам педиатърката да дойде и да изписва вече АБ, щото май няма друг изход.

# 633
  • София
Сетих се за къде е магазина, минавала съм оттам, но никога не съм влизала. Благодаря!  Hug

Малко оффф, по темата с двете деца - винаги много съм се дразнела на приказкака, че с едно дете си все едно без дете, дори и когато бях малка и мечтаех за 3-4 деца. Поселдния път като ходихме на гробищата с майка, видях гроба на едно младо момче и много се изненадах. Брат му се беше удавил при злополука на около 12 год. възраст, а той се обесил на 22 год. Родителите са млади - стана ми много кофти и пак напомних на майка ми за тази ужасна приказка. Знам и други подобни случаи, но такива неща ме натоварват.

nana77 ще ви вземем пластелин.
Тъкмо си мислех, че детето оздравява и ето пак вдигна Т. Сега чакам педиатърката да дойде и да изписва вече АБ, щото май няма друг изход.

Дриймсче, мерси мила   bouquet
Дано Токи бързо да оздравява.

Колкото до останалото - ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш. Неведнъж съм казвала - Митко са три деца и какво от това???? Нищо никога не е гаранция, че децата ще се разбират, обичат и уважават. И не е въпрос САМО на родителски мерак и възпитание. Сори и от мен за оффа.

# 634
  • София
Привет отново!
Честит рожден ден на Ели-им!   bouquet  bouquet  bouquet тя чат-пат слага снимки на нейния сладур, но защо не пише, не знам  Rolling Eyes И въобще - русенки изчезнаха  Crossing Arms
Това за едното дете не го разбрах  newsm78 , сигурно е казано от някой, който няма. Не мога да си представя, че 1 може да е равно на 0, особено що се касае до деца  Mr. Green
Ние пак бяхме на д-р  Mr. Green Tired , пуснахме и кръвни изследвания. Като неразбиращ човек - добри ми се виждат резултатите.  Rolling Eyes Цялата рода ме натиска да почвам АБ, щото така каза една педка, ама хич не ми се иска. И все пак - не могат да кашлят без край  Tired

# 635
  • София
Елфче, да ти обясня. Вероятно имат предвид, колкото и да е зловещо и просташко, че когато имаш едно дете може да му се случи нещо и да останеш без деца. Затова казват, че който има едно дете все едно няма дете.
Няма да го коментирам изобщо  Sick

# 636
  • София
Марти пи АБ мин. седмица, продължава да кашля, гърди чисти, гърло спокойно   33uu

# 637
  • София
Елфче, да ти обясня. Вероятно имат предвид, колкото и да е зловещо и просташко, че когато имаш едно дете може да му се случи нещо и да останеш без деца. Затова казват, че който има едно дете все едно няма дете.
Няма да го коментирам изобщо  Sick
Shocked #Crazy Shocked #Crazy
Ох, Елена... и д-рката днес каза, че АБ няма да му спре кашлицата, ама как да го набия в главата на роднините. Свеки даже викаше - що не им даваш по малко слаб АБ да се оправят.  Tired То така не се прави.  Crossing Arms

# 638
  • София
Няма как, за съжаление. Аз съжалявам, че му дадох на Марти, но педито ни изплаши, бил интоксикиран, не знам си какво и така, съгласих се. Във вторник имаме час при хомеопатката на Криси, да видим.
Вчера Мартин пак запушен нос, температура, до 39 стигна, обадих се на хомеопатката, каза ми едно лекарство и да го намажа с белтък, лимон и сода. За два часа свали темп., до сега не е вдигал пак, дано това да е било  Praynig Ходихме днес при педито, нямаше един човек, направо не можах да повярвам и тя го преслуша и каза, че всичко е наред.
Забравих да ви се похваля, че Криси е малко по- добре в яслата, явно започва да свиква лека полека.

# 639
И ние въпреки Т не сме за АБ. Прегледа го и каза, че е доста по добре, но ако пак вдигне Т трябва да пие АБ.
elen@ кои части мажеш? И колко сода слагаш?

# 640
Здравейте  Hug
Ние сме ваканция и аз съм щастливаааааа, че ще си бъда с мишлето  Heart Eyes Много ми липсва, почти не се виждаме  Sad Вчера си купихме нови книжки, пастели и т.н. и ще се забавляваме тези дни.
Този пластелин го имаме и ние само че с фигурки за изрязване. Лори го обожава  Peace Тя още си се храни на детското столче и там играе и с тези неща, та не прави боклук  Mr. Green
За мозайките - решила съм да вземем. Лори си пада по такива неща, пък и на мен ми е направило впечатление в градините, че децата ги обичат  Peace Играят си спокойно на тази възраст, няма проблем. Ние и без това си се прескачаме в къщитака че не ми пречи, че ще я разпилява  Laughing
И при нас е актуална  темата  пъзел  Laughing - има две книжки с няколко страници и отделно купувахме такива на картони и по цял ден това прави. Вече ги реди със затворени очи  Crazy и май пак ще трябва да взимаме  ooooh!

# 641
  • София
Миши реди пъзели на компа.Така натурално не е редил много.Има един дървен, с 4 части да подреди патенце и се справя.За Коледа мисля да му взема прахосмукачка Party ,че все се оплаква  в градината,че не може да се дореди от другите деца да чисти с"розовата прахосмукачка"  LaughingТамън ще си чистят сами стаята с брат му Mr. Green Сега за именния му ден му взех много сладурска панорамна книжка,дано да му хареса,че хич неможе човек да го задържи да изслуша една приказка.И филмче трудно издържа,освен ако е "Лейзи таун" или "Кид вс кат" Един път беше докопал на брат си пластелина .известно  време игра само  с него и едвам го изчегъртах от цялата къща,та не ми се ще.Иначе много му харесваше,въпреки,че и той не обича да си цапа ръцете.
Чудя се от понеделник дали да го пускам на градина,че брат му така или иначе трябва да го гледа някой вкъщи,защо да не оставя и дребосъчето още една седмица в къщи та да попремине малко тая истерия.Макар,че те нали преболедуваха,дано това да е било и да няма повече Praynig

# 642
  • София
И ние въпреки Т не сме за АБ. Прегледа го и каза, че е доста по добре, но ако пак вдигне Т трябва да пие АБ.
elen@ кои части мажеш? И колко сода слагаш?

Maжа цялото тяло, тила, зад ушите, челото. Сода- една щипка.
Марти пак вдига темп. Confused

# 643
  • София
  За пъзелите да споделя и аз, че съм се заринала. Моите са големи фенки, особено Николета. Имам много от тези, който всяка част е с неправилна форма, така освен по картинката може и по формата да се ориентират. Николета се справя много добре, Ваня няма нужното внимание и търпение обаче и само по-лесните реди. Ники много бързо ги научава, сега реди съвсем лесно такива които са за 4 плюс възраст и понякога се учудвам когато аз се чудя къде да сложа частта, а тя само я взима и я слага на правилното място. Поне за нещо показва някакви умения, защото както съм споделяла с говоренето още сме до под кривата круша. Поне вече започнаха да проговарят, но в момента са на нивото на годинка и половина, две годишни проговарящи дечица..

# 644
  • гр.София
Ели_им, Честит Рожден ден! Здрава и щастлива бъди!

При нас " Митре малце болен...утре е погребението" Laughing Извинете за черния хумор. Болният съм аз и се боря с 40 градуса Т  днес. Любо е на работа, Петър гледа София, а къщата се разпада.Аз лежа.

Общи условия

Активация на акаунт