Октомври е и на градина АВГУСТинчето с рев замина

• 24 404
  • 739
  •   1
Отговори
# 645
  • София
Бе махни я къщата - да се разпада, ми гледай да свалиш температурата. И моля те отиди на лекар, не се самолекувай  Hug Hug Hug

# 646
И аз това щях да пиша за къщата. Дано бързо свалиш Т Peace Добре че са батковците, помагат когато се наложи Wink И аз миналата зима като се тръшнах, Влади гледаше Деница през деня.

# 647
  • София
Блан, да се оправяш бързо!  Praynig
Аз ако трябва да рачзитам на нашия батко са замислих...  Sick Crazy

# 648
  • гр.София
 добро утро.
 След многото лежане и спане вчера,днес съм кукуряк. Температурата е 37.

И аз това си мислех за батковците,докато четох Дриймс. Има време за второ. Никога не ми е харесвала голяма разлика между децата,пък то се оказа много хубаво. Hug

# 649
добро утро.
 След многото лежане и спане вчера,днес съм кукуряк. Температурата е 37.

И аз това си мислех за батковците,докато четох Дриймс. Има време за второ. Никога не ми е харесвала голяма разлика между децата,пък то се оказа много хубаво. Hug
И аз така, радвам се че си по добре, но не бързай да се товариш с какво ли не полежи си още някой ден  Hug
Много прегръдки на болните ни мишлета, и ние с Еличето кашляме като магарета, какво ли не и давам .. не спира, а казват че гърдите и са чисти. Rolling Eyes
Айла, много е сладка Елена и какви хубави бузки има само, да ги схруска човек!!

Елица има пъзели от миналата година, започнахме с дървени с животни , на които има се слагат копита ,дупета с опашки и други такива ,после един дървен с едно момиченце на което му се слагат дрехите на подходящи места, после ни подариха хартиен с големи части, научи го за има няма две седмици, сега и купувам хартиени книжки от дебелите на които старниците се разпадат на пъзели ,справя се много бързо и с тях.
Този пластелин и е една от най любимите играчки и ние имаме форми за изрязване и различни ножове и други джаджи и на нея и много интересно ,но това не е пластелин всъщност, а тесто и затова не бива да се оставя извън кутията, защото засъхва и ако падне на килим се чисти много трудно, друго любимо и е да лепи на лист изрязани сърчица и други фигурки ,продават се за 1 $ изрязани а и купувам лепило на Crayola, което е на водна основа и е подходящо за малки деца.
Коледния подарък и мен ме затруднява и ние натрупахме играчки и не ми се трупат още..а за Ники май реших ще му вземем i Pod от кога реве и без друго или Wii не съм решила още и той не е решил също.
Нямам търпение да направите среща да ви видя пак!!
А колкото до децата ,това е наистина много личен избор, а гаранции няма може да имаш 10 и пак да останеш без деца, това си е Божа работа.
Аз винаги съм искала две, момиче и момче, и съм благодарна на Господ че ме дари с тях.
Така че може да се шегувам, но съвети и акъл в това отношение не давам.

# 650
  • София
Блан, радвам се, че си по-добре  Hug
Лиани, и у нас се гледат тези филмчета  Crazy , но и мнооого други  Embarassed
За децата - ако някой може да ми гарантира, че третото ще е момиче, бих се навила  Embarassed А, и другото условие е да се освободи детската стая  Whistling , та не знам дали всъщност някога ще се случи.  Crazy

# 651
  • София
Блан,дано си се преборила окончателно с Т.Много е гадно така,да си болен и да те чака и деца да гледаш.Да са живи и здрави батковците и на мен ми се е случвало да разчитам на Роско в някои моменти,не че през останалото време не се занимават заедно.Е, освен когато не са във военен конфликт Mr. Green ,тогава да не си наоколо.

За децата - ако някой може да ми гарантира, че третото ще е момиче, бих се навила  Embarassed
Елфче, и аз така  Crazy При нас и стаи има,ноо министерството на финансите не разрешава за сега...

# 652
  • София
Добро утро. Аз започвам 40 часовия си работен маратон - наречен събото-неделно дежурство. Надявам се, че ще оцелея, ако не оцелея - днес почитат паметта на мъртвите с вино и пиле  Mr. Green

# 653
Момичета, добро утро Hug Днес половинката ми има РД, почерпете се за негово здраве.

# 654
Албенче, жив и здрав да ти е мъжа Hug Много да сте щастливи и все така задружни цялото семейство!
Блан, дръж сееееееее- че няма кой

# 655
  • София
Албенче, честит ти рожденик! Да се обичате, почитате и слушате дълги години!   bouquet

# 656
  • София
Албена, да ти е жив и здрав мъжът!  Hug    bouquet
Блан, дано утре си още по-добре, това ще значи, че не е грип  Hug
Алексаъъдр нещо се успа  Rolling Eyes , изпускаме хубавото време.
За партито какво се реши? Че от другата отчетна е на 12-ти, дано не съвпаднат.  Rolling Eyes

# 657
Благодаря много за пожеланията    bouquet
Честит празник Албена ,да ти е жив и здрав рожденика и още дълги години да сте заедно   bouquet

# 658
  • гр.София
 Албена, откъде я изрови тази шоколадова красота  Whistling
 Да ти е здрав,щастлив и ...богат рожденикът!

За тържество-без претенции за ден.  Обаче не знам,как се пускат анкети. Става ли,така да мислите, пък ще ги преброя в един момент.

Нямаме ли си именици днес?!

Учениците са ваканция другата седмица, а за градините явно не важи.

eli_ym
 Hug

# 659
  • София
Блан, Архангел Михаил е утре  Wink И да, имаме Михаил на Лиани  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт