Октомври е и на градина АВГУСТинчето с рев замина

• 24 401
  • 739
  •   1
Отговори
# 660
и Ангел имаме Wink

# 661
A blueeye сигурно твори нещо за уте и затова се е покрила.  Mr. Green
albena_vlady - честит ви празник! Балн винаги измислч най-хубавите пожелания.
Блан бързо оздравяване.  Hug
Токи почва АБ, няма да му се размине - достатъчно чакахме!

# 662
Албена, откъде я изрови тази шоколадова красота  Whistling
 Да ти е здрав,щастлив и ...богат рожденикът!
 Нямаме ли си именици днес?!

Благодаря ви за пожеланията Hug Ние ще празнуваме утре, мъж ми имен ден имал, въпреки че не празнуваме Wink
Тортата я намерих в Гугъл-а. Моата не се получи нещо. Правих я по рецепта от готварския, но си я ядох само аз Rolling Eyes
Имаме си и именичка утре, тя ще се отчете с домашно направена торта Hug
Аз може би ще отпадна за 12-ти. Колежки се опитват да организират коледно парти на дирекцията на 11-ти и 12ти на Боровец. А в началото на месеца по принцип не съм в София. И сега съм дошла да работя Rolling Eyes

# 663
Бени да ти е жив и здрав мъжа, много да се обичате и весело изкарване утре!  bouquet

А тортата е точно каквито ги обичаме  Mr. Green

И аз чакам с нетърпение тортата на Блу Simple Smile

Нещо ми е дошла музата да готвя днес, вече спретнах едни зелеви сърмички, праз с ориз и едно шоколадово кексче, сега се чудя какво още да измисля ...

# 664
  • у дома
albena_vlady, ЧъРъДъ на половинката  Hug  bouquet

обаче не сте познали, торта нЕма да има  Mr. Green подготвям детайли за друга торта, за следващата събота   Blush  ако ви се гледат торти, вижте новото тортено предизвикателство, има невероятни неща  Peace  Party  

# 665
не ми се гледат, ядът ми се ама няма кой да ми направи... Mr. Green
Сега сериозно, вие сте си едни магьосници там  Hug

# 666
  • София
Момичета, почерпете се за здравето на Миши и на баща ми(също Михаил)

п.п Извинявам се за размера,но нещо неуспях да се справя с постването Embarassed

Последна редакция: нд, 08 ное 2009, 10:02 от liani

# 667
  • гр.София
Честит имен ден на Мишо-вците на liani, на БЛУ, на Мишето на Мама Иги, на Ангел на Васиа и всички празнуващи!

# 668
  • София
на всички празнуващи - малки и големи! Да са живи и здрави!  Hug Heart Eyes
Днес и моят татко има имен ден  Simple Smile

# 669
Честит празник на всички празнуващи .Много здраве и прекрасни мигове с близките хора !

# 670
Вчера нямах достъп до компютър, затова на патерици
ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА ВСКИЧКИ, КОИТО ПРАЗНУВАХА ВЧЕРА  bouquet
Аз ще си остана у дома тази седмица, заради грипната ваканция на учениците. Следобяд ще ходя до личната лекарка за болничен. А пък имам и друга задача - трябва да си избера нова пералня. Нашата Канди ни служи вярно много години /подарък за сватбата ни е/, но вече сдава багажа, изобщо не включва центрофуга и сушилня. Това е ел.уреда, без който не мога и ден/както се оказа и без ютия не мога/ и ще си правим коледния подарък по-рано.
Ще се радвам да чуя отзиви за перални. Този път ще си вземем без сушилня, защото се оказа, че почти не сме я ползвали Rolling Eyes

# 671
Честит имен ден на празнуващите вчера! ( на патерица)

Албена моята пералня е BEКO и съм много доволна от нея. Ползвам я вече 4 години.

blanc бързо оздравяване. Hug

# 672
Честито на всички празнували и празнуващи!  bouquet

ЧЕСТИТ РД на Eli_ym със закъснение!  bouquet

И Вики обича да се занимава с такива неща - да реди пъзели, да рисува, да изрязва...обаче не сама.Трябва задължително някой (в повечето случаи аз) да е до нея и да участва в играта.Пък на мен бързо ми писва... Embarassed
За коледни подаръци още не съм мислила, пък и тя всичко си има.
Трябва да я питам, да подаде някой жокер. Simple Smile

И да се похваля - прекарахме страхотен уикенд с приятели в с.Дряново, над гр.Лъки - почти на края на света.  Прекрасно местенце.Природата...такава красота, особено в този сезон.Такава тишина и спокойствие, а хората там - сякаш времето беше спряло някъде към 80-те.
Така не се бях смяла и веселила доста отдавна.Заредихме батериите за дъъългата зима.
Може да ви пусна снимчици по късно.

Бързо оздравяване на болните. Hug

# 673
  • София
Здравейте и от мен.

Жива съм, по-скоро полужива. Егати почивният ден. Тичах като луда из цяла София - само ядове.

Албенче - аз съм с Уърпуул с горно зареждане от 5 години. Пере на пушка, нищо че жесток тормоз е изживяла  Mr. Green Черги съм прала в нея даже. А и лично за мен голям плюс е, че заема много по-малко място от нормалните перални.

# 674
  • София
Привет!
Много мързеливо време днес, 2ч се излежавах с Ивайло  Blush, добре че свеки е тук и пое малкия.  Embarassed Не знаех дали ДГ е в грипна ваканция, та го оставихме и днес вкъщи. Оказа се, че работят. Ама някак като свикна той да си седи вкъщи и ме мързи да се занимавам да го водя  ooooh! Crazy ,  куку съм.
Забравих да ви споделя чудо невиждано - д-рката, при която водихме преди децата на частно вече 2 пъти звъни да ме пита как са.  Rolling Eyes Такава загреженост не бях срещала. А те са по-добре, пу-пу  Praynig , мисля, че ни се размина АБ.
И нещо да питам - колко дни ако не ходят трябваше контактна бележка. Че хич не ми се иска заради това да ходим в п-ката на грипно време. Имаме извинителна бележка за дните от хомеопатката.
Нашата пералня е Аристон, доволна съм, а и тя е бая измъчена - няма ден да не работи, понякога и по два-три пъти  Embarassed ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт