Октомври е и на градина АВГУСТинчето с рев замина

• 24 388
  • 739
  •   1
Отговори
# 675
Елфче, мисля, че до 3 дни. Иначе можеш бележка по дом.причини да напишеш. Направила си много добре, че си полежала. Аз съм на крак от 6.30 и вече съм доста уморена Tired
Да се похваля от Деница - днес имала награда по английски. Ако не ми беше запяла песничка, която учат, нямаше да разбера, че са започнали. Баща й ми каза, че подал молба, но не се знае кога ще почнат newsm78 Всички татковци ли са такива неориентирани, или само нашият? Аз успях да се запозная с учителката им/оказа се адашка/, разбрах кога и как да плащаме. Неща, които не знаехме заради пропуснатата родителска среща. Пак по вина на таткото Mr. Green
Болните в групата са не повече от обичайното, наличните били здрави. Това ми каза госпожата. Та Деница ще си ходи на градина, въпреки че с батко й ще си стоим у дома.

# 676
  • София
Елфче,след 10 дни искат контактна бележка.

Ние изкарахме вчера чудесен празник.Миши получи много подаръци и е доволен Heart Eyes Няма да го пускам на градина,защото ми е жал при положение,че брат му си е в къщи и така и така някой ще го гледа Rolling Eyes

Албена,нашата пералня е Горение,обикновена без сушилня и е на 8год.Много съм доволна,а и тя бая зор е видяла,особено докато живеехме със свеки.Тя переше през ден одеала и кувертюри, отделно огромни количества дрехи.Най-редовно трябваше да проверявам количеството след нея и често вадех,че неможеше и с пръст да бръкнеш ooooh! Досега не е ремонтирана,но се замислям ако се развали сигурно бих си взела или пак Горение или Уърпуул.

# 677
ДОбро утро.Къде сте вси4ки...и вчер аимаше слаба активност в темата... Rolling Eyes А дано днес като е дъждовно да се задържите  пред комопютрите, че да ми правите компания Mr. Green

# 678
  • София
Работим сватьоооооооо, работим  smile3534

# 679
Ай стига сте работили! Mr. Green

Айде малко релакс... Simple Smile

Последна редакция: вт, 10 ное 2009, 11:03 от Ember

# 680
  • София
Аз лично се изгубих по спешните кабинети на челюво-лицева хирургия Sad Вчера към 11.30 ми се обадиха от градината, че Ина е паднала и си е избила зъб. Изхвърчах веднага да я взема. Като отидох и видях избития зъб ми прилоша. Целия зъб заедно с целия корен е избит от коста, а другия до него се държи на магия и не се знае дали ще се намести обратно или ще трябва да го вадят. Наложи се да й наместят разклатения зъб, защото беше застанал напреко и корена му се напипваше през венеца. Няма да ви разказвам това каква допълнителна болка й причини и какво ми струваше на мен да я държа Tired От там ни изпратиха на хирург, защото имаше съмнение за счупена кост. Той слава Богу каза, че изключва такава вероятност и не се налага да я облъчвам сега. След 3 месеца като се намести разклатения зъб ще правим снимка, за да видим дали е прекъснат нерва и дали корена не е в пряк контакт със зародиша. Ще трябва да се направи место пазител, за да не й се разреждат зъбит и като поникне постоянния да се покрие с лакове, защото той ще пробие доста по-рано и емайла му няма да е изграден. ooooh! Ина е адски разстроена, не иска да яде и да пие и плаче, че я боли. Някак си обяснението, че се затичала и паднала върху метален стол не ми звучи логично за такъв зверски удар, но като се опитам да я питам нея тя почва да плаче и не искам да я разстройвам допълнително сега.  Cry Вече нямам сили, честно ви казвам. От едната гадост влизам в другата и не знам докога аз самата ще издържа психически Crazy

# 681
ЛЕле, Бубче- голям ужас сте преживяли.Не знам ккаво да кажа Rolling Eyes Много прегръдки за вас Hug

# 682
  • гр.София
 Бубче,ужасно е,но браво на теб за навременните действия.
 Какви метални столове ?!
 Кураж и от мен Hug Praynig

Ембър,третата снимка е като от приказка Peace Завидях ти,честно.
 Имам чувството ,че съм се вкопала на място и скоро няма помръдване.

И София вдигна Т,макар и невисока. Червено гърло и антибиотик.
 Сега двамата с Петър ту се обичат,ту се мразят-нали всички сме си вкъщи.
 Аз тъкмо позакрепнах и си поех ролята на звероукротител.

# 683
  • София
Бубче, ужасно! Sad Милата Ина, геройче е тя!  Hug И какви са тези метални столове наистина  Rolling Eyes Дано няма проблеми занапред!  Praynig Praynig
Ембър, давай още снимки!

# 684
Милата Ина! Confused
Дано бързо отмине болката и успее да забрави. Praynig Peace
Много  Hug и за двете ви.

# 685
  • София
Ами имали 4 метални столчета, на които ги слагали да рисуват, сутринта ме уведомиха, че са ги изнесли, ама мен това особено не ме топли. Били са слети 2 групи заради грипа и другата група са по-големи.

# 686
Леле, Бубче, какъв ужас сте преживели. Дори не мога да си представя как се чувствате и двете с Ина. Дано всичко мине бързо, много прегръдки и от нас Praynig Hug
Блан, оправяйте се бързо със С. Hug Дано и батко й не се разболее Praynig
При нас засега се отлага покупката на нова пералня. Дойде майстор, смени някаква помпа и се разминах само със 60 лв Simple Smile

# 687
  • София
Милото дете  Confused обърна ми се стомаха. Може би трябва да мине малко време, за да може да яде.

Ако й се клати зъбчето, то сигурно и боли, за това не иска да яде. Миличката Hug добре, че няма счупено.

Стискам палци бързо да се възстановите и двете от шока.

Ембър, направо ми замириса на планина Heart Eyes

# 688
Леле Бубче, какъв ужас. Много  Hug и за двете ви.

# 689
Бубче много прегръдки и от нас с Еличето  Hug Hug Hug
Дори не ми се мисли какво преживяваш, но ако искаш да споделиш ,знаеш Скайпа ми   Hug

Ембър сърцето ми разтопи с тези снимки  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт