Октомври е и на градина АВГУСТинчето с рев замина

• 24 747
  • 739
  •   1
Отговори
# 90
  • гр.София
 Петър само гърло с налепи го е мъчило и със страховити Т, докато не намалеят налепите.
 На третия ден АБ  си казва вече думата.
 Примерно качва 40, сваляш бързо с оцет и свещичка, но стигаш до 38 и по-надолу-нъц,не мърда. И така -пак вдига,пак смъкваш...

Не твърдя,че трябва да е същото и при вас, но много ми е познато.

Момичета,утре от 10.30 сме на "Трите прасенца" , на Гурко.
 В нашата градина театри няма да има,та сами ще си ги осигуряваме.

София днес не спа, от 10 до 18 ч хвърча навън на това разкошно време. И докато й сушех косата отплува, дори не вечеря.  Дали като си легна към 1, тя ще стане да си иска сутрешното какао   Crazy

Последна редакция: пт, 09 окт 2009, 21:11 от blanc

# 91

Момичета,утре от 10.30 сме на "Трите прасенца" , на Гурко.
 В нашата градина театри няма да има,та сами ще си ги осигуряваме.

И ние, и ние.... Grinning

А компресите не са с ледена вода, така че няма как да се простуди....при Т над 39 е добре да се сложи под душа на нормална вода, като постепенно се охладява...но не много разбира се...

А аз като майка на дете с гърч съм абсолютно против всякакви убивания на вируса и т.н...повярварвайте ми още една доза хексалгин или панадол е най-малкият проблем...

Вал, по-добре я охлаждай съвсем внимателно, а не давай повече лекарства. Ефералганът съдържа парацетамол, така че не се дава с Панадол, който има същата съставка...

Последна редакция: пт, 09 окт 2009, 21:23 от AndyB

# 92
  • София
За съжаление ще се лишите от безценната ни компания. И аз и Кало сме на АБ. При това един и същ. При мен положението както винаги е "прекрасно" - за 48 часа съм се обзавела с трахеобронхит  ooooh! Пак добре че днес отидох иначе до понеделник докторката каза, че щяла вече да пише направление за болница.
Мама само примирено въздъхна и каза, че при мен винаги е било така - или съм здрава като пън, или съм с възможно най-тежкото  Mr. Green Милата ми майчица...

# 93
  • гр.София
 Ти,Нана,чакай да се гътнеш,пък тогава иди на лекар!!!
 Това е сериозно!!

Анди, и аз си мисля,че щом се пие АБ няма нужда да се прекалява с противотемпературните.

# 94
  • София
Анди,за съжаление когато дете е предразположено да прави гърч,то то може да го направи и при 37,5 Rolling Eyes
Mary Malone,при гнойните ангини се правят наистина "прекрасни" Т ooooh! ,но щом сте почнали АБ,то той неминуемо ще си свърши работа най-късно до утре,така,че споко Peace
Нана,ти пък да не видиш от детето Naughty  Mr. Green Бързо оправяне и на двамата.А Кало нали беше по-добре,защо и той е почнал АБ?

# 95
  • София
И ние сме на Трите прасенца утре, аз ще си я водя. Правех си едни планове и сметки, ама както винаги ще са без кръчмар. Оздравявайте бързо Hug

# 96
  • варненка от София
Оф, Стефи ми е с Т и повръща, ака по малко, но ме притеснява урината й. Мътна като мътна бира и мирише гадно. Утре отиваме на доктор, че направо ще се пръсна.

# 97
  • гр.София
 Марулка, и вие ли?
 Пиши утре какво става Praynig

# 98
  • София
Валка, да се оправяте бързо!  Praynig Hug Не притеснявай толкова на Т, Ивчо с дни ми я е поддържал и то след почване на Аб, та се бях шашнала, че не действа. Д-рът обаче каза, че след 72ч ако още правят Т, значи тогава не помага.  Rolling Eyes Иначе чорапки с оцет (ако ги търпи, защото е много неприятно, не само миризмата) са доста ефективни.
Анди, това с гърчовете не се ли израства? Аз съм правила като малка, сега нямам, да чукна на дърво. Дано и Гого не прави повече никога Praynig
Нана, да се оправяте и двамата!  Peace Praynig
Айла,  много Hug и от мен! А за храненето - Ивчо никога не е бил слаб, дори напротив - ако помня правилно с Кало и Найден на Душето бяха най-големите винаги, като бебе се хранеше доста по-добре и разнообразно от сега  Rolling Eyes и се притеснявам да не спре да расте.  Rolling Eyes Записах го на хомеопат в понеделник. Да видим какво ще ни кажат.
А за ДГто - днес се е случило нещо, но не разбрах какво. Плакал е за мен, учителката му се е карала, та след това на пясъчника е стоял малко като обиден и не е искал да си играе с децата. Освен това му викала Ивчо-принца  Rolling Eyes , защото чакал всичко наготово.  Crazy Театърът не го е впечатлил май много  ooooh! , само каза, че имало куклички  Mr. Green Явно няма да сме по културните прояви  newsm78 А пък вие заформяте срещи там  Thinking
Спинки и аз се чудех какво правят.
Не знам дали сте чели темата, но да кажа - мамата с плацента перкрета е родила  Simple Smile
Докато напиша, тя и Марулка се оплакала  Rolling Eyes , дано всичко е наред със Стефи!  Praynig Praynig Praynig Hug

# 99
  • София
Добро утро.

Изкарахме що годе спокойно нощ само с едно ставане заради кашлицата на Кало.  Той е на АБ, защото след вчерашния преглед при педито се установи, че въпреки 100-те лекарства, които му давах гърлото си е червено. А не мога да рискувам да нслезе надолу след като за една седмица няма подобрение.

# 100
Привет! Благодаря ви за съветите и за всичко, много ми помогнахте да гледам по ведро на нещата!   bouquet И да се отчета днес сме слава на Бог, много по добре, пу-пу...Наистина АБ явно почна да си казва думата!

Нанче, да оздравявате и двамата!!!!

Марулка,
пиши какво става с вас, какво е казало джипито!  Hug

# 101
  • София
И моите маймунки са още болни, направо вече ми писна от температури, сополи и кашлици  Confused
Аз също до 38,5 не давам нищо. Всички болни да оздравяват, лош сезон  Rolling Eyes Марулка, дано не е сериозно  Hug

# 102
Здравейте  Hug
Много болни дечица имаме  Cry Бързичко да оздравяват  Praynig

Лори, също не е добре. Лошото е, че не знам какво да кажа, че й има. Вчера като я събудих сутринта се оплака, че я болят крачетата и не може да ходи. Като слизахме за буса буквално не можеше да ходи по стълбите - подвиваха й се крачетата. После каза, че е добре и нищо й няма. Но като слезнахме пред градината пак започна да ми куца. Учителката каза, че сутринта е била добре, играла е с децата  Rolling Eyes На обед са празнували рожден ден и като са отишли да се измият след тортата Лори е повърнала. Следихме я следобяд, нямаше Т, не кашля, не киха, не повръща. Но цял следобяд е била унила и не е играла с децата. Вечерта като се прибрахме отново беше без настроение, все едно не е моето детенце, дето беше направо пощуряло последния месец. Не вечеря, но и аз не я карах. Спа си без проблем цяла нощ, не вдигна Т. Сутринта се събуди каза че е много гладна, закуси и отново си легна  Rolling Eyes Не играе, няма желание за нищо. Какво е това чудо сега, не знам  Cry Обадихме се на лекарката и по-късно ще я водим да я види. Много ми е притеснено...Виждам, че не й е добре, ама нямам идея какво й е  Cry Като я питам нея, тя само казва "болничка съм" и това е.

# 103
  • София
Милата Лори! И Ивчо понякога се оплаква ,че го болят краката, но не е чак да не може да ходи  Rolling Eyes дано всичко е наред!  Praynig Praynig Praynig
Елена, и вие да се оправяте!  Praynig
Браво, че Али е по-добре! Всички да се похвалят със същото!  Praynig
Ивчо пък си отглежда от сутринта едни зелени сополи  Sick , дали за три дни ще ги преборим  Thinking Уф. Хубаво е да е топличко, но бая боледуват децата.

# 104
  • София
Maртин е със зелени сополи от 3 седмици, направо няма оправяне, а носът му е червен като чушка.
Вст, пиши после какво става с Лори  Hug

Общи условия

Активация на акаунт