И при нас не са с кърпи - опитът им с такива не бил добър - случвало се да си ги объркат, да падат на земята, да ги стъпкват, рев следва и така - решили да се бършат със салфетки. Пият от еднократни чашки.
, но винаги проверявам - да не се изложа

И на всички градинарчета!
Ние ще сме си вкъщи, часът ни за хомеопат е от 10ч, казаха, че прегледът-интервю е 2ч
Дано да има полза. Притеснено ми е, но имам и големи надежди.

В резултат - след подробно гледане два пъти на ехограф, няма нищо притеснително, освен преплетени жлъчни тръби /ако съм запомнила правилно
Милото много плака, а мен ме помолиха да изчакам на вън, че така повече се разтройвала
Първоначалните кръвни изследвания са добри, даже хемоглобина й е по-висок от последните изследвания, които правихме
Сега ще чакаме да излезнат някакви кръвни плочки утре, на които щяло да се съпоставя морфология и незнам си какво още, за да се установи дали има анемия и дали е наследствена от мен.
В общи линии се надявам утре да разберем какво се случва
Днес Лорка беше значително по-добре - даже по едно време се разлудя в болницата и обходи коридорите
Не личеше да й има нещо освен като изключим ужасната бледост на лицето
и на всичките ни мишлета на градина - дано тази седмица да е по-спокойна и с по-малко сълзи. Лори вече няма търпение за градина - само ни разпитва кога ще дойде понеделник
Бързо оздравяване на всички ви желая 

добре дошли вкъщи на геройчетата! Баткото как ги приема? Ти как се чувстваш? Аз бях супер неадекватна и уплашена
Много ми е интересно
Като го питах сега дали го болят ушите вика "болят ме"
Изписа ни едни гранулки, но и утре ще си е вкъщи - да го наблюдавам за реакция. Малко ме е страх.

Препоръчани теми