Октомври е и на градина АВГУСТинчето с рев замина

• 24 750
  • 739
  •   1
Отговори
# 120
  • София
, Дани! Много здраве, любов и усмивки!
И при нас не са с кърпи - опитът им с такива не бил добър - случвало се да си ги объркат, да падат на земята, да ги стъпкват, рев следва и така - решили да се бършат със салфетки. Пият от еднократни чашки.

# 121
  • София
Eдва ли кърпите са забранени от РИОКОЗ, защото в групата на Кало са с кърпи, но отделно ще носим и салфетки.

Ние направихме една хубава разходка до Кремиковския манастир, не бях ходила никога. Хубаво е.
После минахме да купим нови обувки на Митко и сега ще си почиваме, че утре пак съм дежурна.

# 122
  • гр.София
Дани,Честит празник!

( Елвинг, какво набито око си! )

# 123
  • София
Хич не съм набито око, помня някои дати  Wink , но винаги проверявам - да не се изложа  Whistling Blush
Успех утре на С.!  Hug И на всички градинарчета!  Simple Smile Ние ще сме си вкъщи, часът ни за хомеопат е от 10ч, казаха, че прегледът-интервю е 2ч  Crazy Дано да има полза. Притеснено ми е, но имам и големи надежди.
Вст, нещо ново при вас?  Praynig

# 124
Елфче  Hug
За сега почти нищо   Rolling Eyes Днес бяхме на едно дълго и изтощително 4часово посещение в Правителствена  Tired В резултат - след подробно гледане два пъти на ехограф, няма нищо притеснително, освен преплетени жлъчни тръби /ако съм запомнила правилно  Embarassed/. Заради тях беше и повторният преглед /след като се нахрани и пие течности, за да видят как ще се промени/, оказа се, че действително има леко преплитане, което обаче не пречело, така си се е родила. След това последва едно мъчително взимане на кръв  Cry Милото много плака, а мен ме помолиха да изчакам на вън, че така повече се разтройвала  Rolling Eyes, и направо откачих като я чувах от вън как плачка. В крайна сметка успяха да съберат само една епруветка и имаше вариант да я боцкат отново, но за щастие ни се размина  Peace Първоначалните кръвни изследвания са добри, даже хемоглобина й е по-висок от последните изследвания, които правихме  Crazy Сега ще чакаме да излезнат някакви кръвни плочки утре, на които щяло да се съпоставя морфология и незнам си какво още, за да се установи дали има анемия и дали е наследствена от мен.
Лекарката каза, че за момента не излиза нищо притеснително, но тази рязка отпадналост и бледост, според нея се дължи именно на спадане на хемоглобина и трябвало да се търси причината и да се разбере защо става така  Peace В общи линии се надявам утре да разберем какво се случва  Praynig Днес Лорка беше значително по-добре - даже по едно време се разлудя в болницата и обходи коридорите  Laughing Аз бях супер щастлива отново да видя малкото си диваче  Heart Eyes Не личеше да й има нещо освен като изключим ужасната бледост на лицето  Rolling Eyes А само ако я бяхте видяли как се разплака като разбра, че след нея ще ме боцкат и мен - стисна ме за врата и молеше баща й да не ме пуска  Laughing

Успех и на вас утре  Hug и на всичките ни мишлета на градина - дано тази седмица да е по-спокойна и с по-малко сълзи. Лори вече няма търпение за градина - само ни разпитва кога ще дойде понеделник  Laughing

ЧЕстит рожедне ден на Дани и от нас  Hug Hug Hug

# 125
Много болнички, милите ми мишлета Hug Бързо оздравяване на всички ви желая  Praynig

И аз тъкмо се похвалих че не боледуват и ето Еличка се разболя, засега не е сериозно само хрема и загуба на глас със суха кашлица, ама дано да не става зле че сега определено е много сложно с гледането и  Rolling Eyes, добре че утре е Thanksgiving day и се почива за да имаме още един ден да я закрепим.

Някой има ли новини за Спинки?

# 126
  • София
Ина пък цяла ноще кашля безумно, повръща и пищя от ухо Tired Хремава е и сега си е вкъщи. Следобед ще ходим на лекар. И ние да не останем по-назад.
Вначе, добре че всичко е наред.
Силве, да се оправяте бързо.
И всички болни до утре да са оздравели Hug

# 127
  • София
Elwing , при кой хомеопат ще го водиш? Сподели после как е минало  Hug
Вст  Hug
Ние сме вкъщи и тази седмица, да се закрепят, ходихме днес до яслата, всичко е ОК, само Криси да оздравее. Нямам търпение вече за новите неща от живота   Crazy

# 128
  • гр.Добрич
Тука смеееееее, но ще се върна да ви почета, че като гледам темата за сополите, ще направя списък на лекарствата.

# 129
  • София
Тука смеееееее, но ще се върна да ви почета, че като гледам темата за сополите, ще направя списък на лекарствата.

Ама всичките ли сте тука? Ако да - искаме снимкиииииииии  Mr. Green

# 130
И да не ни четеш, пиши вие как сте Hug
Нана, а вие оправихте ли се?
Блан, как е С. след принудителната по болест ваканция?
ВСТ, дано симптомите на Лори са от адаптацията към ДГ, а не от скрито заболяване Praynig
Дано всички болни се оправят по-бързо Praynig Hug
При нас нищо интересно няма, затова не пиша, но ви чета Peace

# 131
  • София
Спинки,  Hug добре дошли вкъщи на геройчетата! Баткото как ги приема? Ти как се чувстваш? Аз бях супер неадекватна и уплашена  Crazy  Много ми е интересно  Simple Smile
Елена, в Хирон бяхме, при Дякова ни записаха. Освен проблема със запека, откри и възпеление на ушите, даже пита дали чува  ooooh! Като го питах сега дали го болят ушите вика "болят ме"  Rolling Eyes , защо си е мълчал досега, не знам, хем не търпи на болка.  newsm78 Изписа ни едни гранулки, но и утре ще си е вкъщи - да го наблюдавам за реакция. Малко ме е страх.  Crazy
Да се оправят всички болнички!  Praynig Hug

# 132
  • София
Нана, а вие оправихте ли се?

Ами как да кажа - не съвсем. И двамата още пием АБ. Но аз съм на работа. Носът ми е още запушен.
Кало като че ли е по-добре. Но и той още подкашля и има някакви прозрачни сополки.
Надявам се до края на седмицата да се оправим.

# 133
  • гр.София
 Спинки, пиши,пиши!! Пък после ще ни четеш.

На питалите-трайкам си , понеже "дебюта" ще ни е утре.Аз съм се настроила за всичко наново.
 А джипито в петък сутринта се запъна,че няма да ми даде бележка, да почакаме и понеделника (права си беше жената),та Софито да е добре закрепено за градина.

Хареса ми на Бубчето пожеланието-до утре всички да са здрави Naughty Simple Smile

# 134
  • София
.

Хареса ми на Бубчето пожеланието-до утре всички да са здрави Naughty Simple Smile

Освен мене, че съм с бронхит Mr. Green Но поне Ина е ок, мойте методи дават резултат и съм доволна, че няма да пие антибиотик. До петък ще си е тука и после адаптацията на ново Tired
Спинки, разпиши се повечко Hug

Общи условия

Активация на акаунт