Октомври е и на градина АВГУСТинчето с рев замина

• 24 753
  • 739
  •   1
Отговори
# 135
  • София
.

Хареса ми на Бубчето пожеланието-до утре всички да са здрави Naughty Simple Smile

Освен мене, че съм с бронхит Mr. Green

Аааааа бой деееее. Само да не си пиеш лекарствата  Twisted Evil

# 136
  • София
.

Хареса ми на Бубчето пожеланието-до утре всички да са здрави Naughty Simple Smile

Освен мене, че съм с бронхит Mr. Green

Аааааа бой деееее. Само да не си пиеш лекарствата  Twisted Evil
За боя, моля на опашката, раздавам номерца за ред вече Mr. Green

# 137
Да не останем и ние по-назад със сополите и кашлицата. Сашко разбира се. Кашля, като за световно, уж било от задни сополи, ама той почти на всяко изречение се изкашля. Много гаден сезон.  Confused Засега сме на капки за нос и сиропи. Давам му и Манов мед и от опит с мен ви казвам, че има голям ефект при кашлица. Бубче пробвай, с този бронхит, много облекчава и помага.
На всички болнички пожелавам бързо оздравяване и много прегръдки.  Hug

# 138
  • София
Elwing, как е Ивчо? Има ли реакция от лекарствата?
Вст, а Лорката как е?
Бубче, а какви са твоите методи? Аз днес взех клеева тинктура и им капя в носа, очаквам до утре да има резултат, защото са сравнително по- добре в момента.

# 139
  • гр.София
 Привет.
 Днес още от вкъщи се започна с рев. Или по-точно -ридаене. Направо ми се късаше сърцето, а трябваше да се правя на ударена,че не разбирам,за какво иде реч.
 Но щом учителката я пое,София си се укроти -пу-пу.
 За пръв път и спа там.
 Само си я взех със студени ръчички -дано не е на разболяване.

Днес ме пообрули бурята. Мр-р-разя да ми е студено.
 Адрианска,този зноен мъжага-да не го махаш, много му се радвам.

Няма да питам,как са болните,надявам се,че сами ще си кажете Wink
 Лека нощ от нас Hug

ПП. Още не съм я купила тази клеева тинктура,изоставам...

# 140
  • София
Споко, нищо не си изпуснала. При Кало нищо не помогна.

И аз и той допиваме АБ, а той и утре няма да ходи на градина. Ще го гледа дядо му.

# 141
Здравейте  Hug
Нещо не успявам да се организирам и да се включвам  Embarassed
Изследванията на Лори са добри  Peace Явно състоянието й се дължи на неяденето цял ден в градината и върлуващите вируси там newsm78 Поне за сега докторите не откриват друга причина, а определено се постараха и търсиха доста  Peace Тя се чувства добре, продължава да е много бледа  Rolling Eyes, но се надявам да нямаме вече такива преживявания.

Спинки  Hug

Блан, и аз съм от изостаналите  Embarassed Laughing Радвам се, че при С. е минало леко днес.

За съжаление друго не помня и пък и вече ми се затварят очите  Tired Направо не мога да повярвам колко рано си лягам вече  hahaha

Спокойна нощ от мен  Hug

# 142
Днес и Еличето си остана у дома с тати.
Гледам че е игрива пак и не и текът реки от носа значи се подобрява,покашля още леко, но май е по добре.
Аз я лекувам с Коризалия през два часа,промивки със Стеримар и Проспан за кашлицата + чай от лайка с мед.
И тя е много бледа и почти не яде но го отдавам на болестта и рядкото излизане отвън, но с риск да досадя, днес беше 0 градуса с леден вятър и дъжд който преминаваше в сняг как да го изведе човек детето.

Аз днес бях на среща с учителката на Николай,отново проблеми с поведението, вече не знам какво да го правя, уж говорим ,говорим, а ефект никакъв ,само се забърква в неприятности а начина по който описаха че се е държал...нямам думи да ви опиша срама и неудобството което изпитах за пореден път. Confused

# 143
Аз нямах нет и по тази причина липсвах толкова време.

Изчетох цели 15стр. - само за болни дечица пишете. Та затова и аз ще вляза във вашия тон. Ели вече трета седмица не е на градина. Хрема, кашлица, температура. Поддържа постоянна Т 3-4 дена, след което минава за 2-3 и после наново. Страшно бледичка беше тези дни, унила, но и много щастлива, че не трябва да ходи на ДГ. Лошото е, че го прехвърли и на бебо.

Аз след дълги среднощни размишления, разговори с педито и с половинката, взех решение. Оказва се, че от нежеланието й да се храни и от дългото боледуване, организмът й е отпаднал много. Педито каза, че при това положение ще се разболява от най-малкото нещо.

Елена спря да се храни преди около месец като ядеше само филийка с масло и сладко, при това само сутрин и вечер. Отказваше да си пие сиропа, беше кисела. Слава Богу от около седмица има видимо подобрение. Детенцето започна да си похапва прилично, пие си сиропчето, слушка ме. Но и аз след дълги импровизации й намерих цаката. Тя изпитва ужас от Тантум Вердето за пръскане в устата. Взимам го в едната ръка, в другата държа сиропа и й давам право на избор. Знам, че не е хубаво така, но като нищо друго не действа... Поне я закрепих.

Решението ми е следното - ще я спра от ДГ до пролетта. Искам да организмът й да се засили, взела съм й и имуностимуланти. Няма да се отказвам от градината, защото искам да бъде сред деца, а и там ще научи много нови неща. Просто ще забавя нещата за известен период от време.

Това е засега. Аз отивам да си направя едно кафенце и сядам да ви следя за включване.

А и да задам едно въпросче - можете ли да ми препоръчате някое кафе, което наистина да има действие. Пия по 3-4 ден, но ме разсънват само за около 2 часа. И след всичките тези дози нощно време спя като пън.

# 144
  • София
Привет!
Нашият градинец още спи  Crazy , а майка му се подмотва.
Полито,  Hug дано се оправи Ели бързо!  Hug  И бебо да не боледува вече, че е кофти  Sad  Hug
Вст, радвам се, че при вас нещата са добре  Hug
Ардианска, Марго, да се оправят и вашите сладури!  Praynig
И аз съм от изоставащите  Embarassed Laughing
Направо ме е страх да излезна, толкова ли е студено  Crazy
Хайде, до после, отивам да будя биг брадър  Mr. Green

# 145
Кучи студ... Sick Направо  си е зима..поне за меото топлолюбиво тяло.Днес ще ходя по спешност да купувам зимно яке на ДАрия Crazy( Давайте идеи къде да ходя ooooh!).
Полито, аз като живееща от кафе мога да ти кажа че ....май няма особена зависимост от марката и типа кафе).Пия всякакво по всякакъв начин. Средно на ден изпивам по 6 кафета.Явно действието им е на психическа основа Wink
Ванче, радвам се че нещата при Лори са добре Hug
Хайде- и другите болнички да се оправят скоро.Дари( да чукна на дърво) ми е здравичка.Ходи доста леко облечена и гледа във всеки удобен момент да се съблече или събуе ooooh! Вчера е правила номер в градината 4е нещо й боцкало, та госпожата се побъркала да търсе какво й боцка. Светнах я в уловката Wink Ще се борим с босите крачета, че тоя лъвски инат не ми се нрави понякога Naughty Клеева и подобни не давам и нямам намерение да давам.След консултация с педито решихме да й направя един курс с витаминен сироп, защото мойто диване все още отказва да яде плодове и зеленчуци, както и месо..така че- витамините трудно бихме си ги набавили по друг начин Rolling Eyes
Лек ден на "учениците".Аз чакам след малко да ми звънне Симо с доклад като я остави.Днес имат танци , та ще се надивее ДАруната.

# 146
  • София
И ние тръгнахме с дебело яке  Crazy , като и отдолу му сложих ватирана блузка. Лелката пък каза, че е пуснала радиатор  Rolling Eyes (не ми се нрави тази идея) , та може и да му е топло.  newsm78
За кафето - големите дози действат обратно по принцип  Peace , повечето кофеин не разсънва, а успива. Така съм учила аз. Но има хора, на които не им и действа.
Полито, забравих - как ще пазите мястото? Говорихте ли с г-жите и директорката?

# 147
  • София
Добро утро!

Аз оставих Кало вкъщи с татко му, а към 11 часа ще дойде моят татко да го гледа. Не ми се пускаше днес на градина, ще видим за утре май няма да имам избор.
Относно якетата - аз ще трябва да купувам ново яке и грейка на Кало, защото подозирам, че якето от миналата година ще му е малко. На нашия пазар в Дружба има едно магазинче, в която има страхотни якета и греяки. Вярно цената е малко по-висока, но са много хубави и качествени. Заслужава си.

# 148
На родителската среща ни информираха, че ако искаме да си запазим мястото, трябва просто да плащаме месечната такса. Предполагам че те записват детето като присъствало в края на деня в случай на проверка. Но и на тях така им е изгодно - хем парите си получават, хем за едно дете по-малко се грижат.

Чета тази тема с огромно удоволствие. Такава хармония и разбирателство царят между вас. Споделяте си лични неща. А в отчетната на юнките е........ постояно спорове, сръдни. Човек все трябва да внимава какво ще напише. Не знам на какво се дължи това. Аз го отдавам на факта, че там редовно пишещите са все още голямо количество. А тук разписващите се сте по-малко и може би за тези 3 години сте се опознали добре и сте се сприятелили доста. При вас имаше ли такива истории през първите месеци след раждането?

Последна редакция: ср, 14 окт 2009, 09:51 от polito_87

# 149
  • София
Полито, и в нашата друга отчетна е така  Crazy Laughing Явно тук вече се знаем и атмосферата е по-друга. Честно-казано нямам спомени за големи караници, но е имало - все пак сме жени  Sunglasses Laughing

Общи условия

Активация на акаунт