Октомври е и на градина АВГУСТинчето с рев замина

• 24 756
  • 739
  •   1
Отговори
# 150
  • гр.София
Честно-казано нямам спомени за големи караници,
Хи-хи...
 Аз пък помня,че се регистрирах при вас след една голяма караница,викам си,бре,тук много интересно.  Но не помня вече за какво беше.

Мен пък към 8.30 ме валя сняг в Центъра.( Мама Марго-зъбещо се емотиконче за теб.)

Уф, изчезнаха ми емотиконите.

Мама Марго, има ли спортове някакви,които Ники да практикува сериозно? Канадците са си спортна нация. Така ще му канализираш мислите в друга посока.
 То сигурно не е и евтино.

# 151
  • София
Блан, пък сега викаш не е интересно вече - като не се караме  Wink Laughing
Наистина ли вали сняг  ooooh! УжасТ!
Сега ми звъннаха от ДГто, да похвалят Ивчо, че си е изял закуската за първи път, откакто е там  Party Така се ядосах, че звъни тел, малкият тъкмо заспа, пък то било за хубаво  Simple Smile Дано и да не се скъсаме от болести  Praynig
Като спомена спортове се замислих пак - дали да го запиша на футбол  Rolling Eyes

# 152
  • гр.София
 За първото-определено не искам да се караме тук.
 Вече всички ви обичам (егати и признанието!) , а никой не е застрахован от изпушване.

Елвинг, ДА,запиши го на футбол,голям кеф е за децата. Ако сте и в системата на Лъвчетата (към Левски)-ходят напролет и на турнир между градините. Такова шоу не се изпуска. Децата търчат като пилци след топката,няма значение кой към коя врата рита, вратарите си бъркат в носа или си лягат на земята да почиват.

По-важното е ,че децата си избиват енергията .

# 153
Мддааа, вече трябва да се честитим първия сняг... Mr. Green

Мама Марго, наистина не знам дали бих свикнала с това канадско време... newsm78 Дано Еличка бързо да се оправи!

polito_87, и при нас беше доста по-нажежено, но все пак нямам база за сравнение...но сега останахме много малко и явно посвикнахме, та вече по-рядко се случва... Wink

При нас нищо ново - всяка сутрин обсъждаме философски въпрос:и Мамо, защо съм толкова малък? Мамо, защо трябва да работите, нали вече имате палички и т.н....а всяка секунда вкъщи се повтаря: Мамо, нали няма да ме оставиш никъде... Confused

Записах го на народни танци и на латино...английският го оставям за по-нататък...

# 154
  • София
За първото-определено не искам да се караме тук.
 Вече всички ви обичам (егати и признанието!) , а никой не е застрахован от изпушване.

След това признание трябва да се почерпи  Mr. Green

# 155
  • София
 Joy направо си го представих този турнир Laughing , точно това ми е и идеята - да си изразходва енергията
но пък от друга страна се замислям дали няма да е нов стрес - да свиква с нови деца, с нов учител  Rolling Eyes
куку съм сигурно  Crazy

# 156
  • София
Днес още от вкъщи се започна с рев. Или по-точно -ридаене. Направо ми се късаше сърцето, а трябваше да се правя на ударена,че не разбирам,за какво иде реч.

Надявам се в понеделник Марти да е добре и да тръгне на градина, но и аз очаквам същото  Rolling Eyes

Нана, а какви са цените на грейките и якетата, че и ние ще купуваме за тази зима.

blanc , сняг ли  Shocked Ужас!

И в нашата градина има футбол и мисля да го запиша, че има енергия в излишък  Laughing

# 157
  • гр.София
 Наздраве,Нана.

Елвинг, той сам ще иска да тръгне с децата,като ги "подкарат" към занятието. Пробвай,ако не-ще се откажете и готово.

И аз елиминирах английския. Платих танците само.

Вкъщи подкупваме София (което помага,само докато стигнем до вратата на групата)- спазарила се е с нас за кукленска количка (втора !) и " би-борд ". Ще рече скейтборд,едни мини скейтбордчета,които са хит сред учениците. А като й кажа,че трябва пари да се изкарват-същата работа-ми вие имате парички ей там... Държим една чаша на телевизора пълна с монети, основно дребни и жълти.

Аз ще трябва да купувам ботушки-днес се оказа,че едвам влиза в тях.

Стига от мен плямпане за днес.  bouquet

# 158
  • София
Нана, а какви са цените на грейките и якетата, че и ние ще купуваме за тази зима.

Комплектът е 56 лева, но е страхотен. Много хубава изработка и плат. Цветовете също са страхотни. Аз съм харесала в синьо-сиво.

# 159
  • София
A къде се намира магазинчето?

# 160
  • София
Като споменахте нови покупки - Иво има нови обувки, които са 3 номера по-големи от старите му  Shocked ooooh! , на КиК са и двата, не е да рече човек, че не си отговарят.  Crazy Как е търпял да ходи със старите, не знам.  ooooh! Новите са му точно. Сестра ми каза, че като му ги обули в магазина (защото тя го води на пазар), веднага поискал да си остане с тях и казал, че са му по-удобни от старите.  Crazy Embarassed Ботушките не сме пробвали още, но не мисля и се надявам да не стигнем скоро до тях  Praynig
Подкупите и при нас вървят - като ме види само, че идвам да го взема ме гледа в ръцете и пита какво съм му купила  Crazy

# 161
  • София
A къде се намира магазинчето?

На новото пазарче в Дружба 1 - новите павильони. Последната редица преди голямата градинка и футболното игрище. Там на първа линия са павильони за храни. Зад тях са детските магазини. Та значи във втората редичка вдясно, вторият магазин.

Ако пък решиш - събота и неделя съм на разположение за среща и да те заведа.  Wink

# 162
  • варненка от София
Ей, тук цари хармония и лебоф и хвърчат признания обичам ве! Аз надуших тази интимност и пристигнах.

Направо не искам да ви чета с тези снегове и студове. Тук духа силен вятър, но пък напича и смятам след малко да ги водя вън мадамите. Изобщо не искам зима бе хора. Зимата я признавам единствено заради Коледа, ама по ми допада идеята за Коледа в Австралия  Mr. Green

Така ви завиждам за градинските деца, грях ми на душата, ама като е на градина каката и ми е значително по-спокойно вкъщи и успявам с повече неща. Сега също се справям някак, но вечер съм изнервена до безпамет и Фърчат искри - бръм, бръм.

Айде да ида да поработя и после пак ще ви нагледам. И да оздравявате, ей!

# 163
  • София
Нана, с най- голямо удоволствие, стига да са здрави децата, ако не следващата седмица.  Simple Smile
Марулка, разбирам те напълно, и аз вече откачам с двамата вкъщи, искаааам на работааа  Crazy

# 164
  • София
Нана, с най- голямо удоволствие, стига да са здрави децата, ако не следващата седмица.  Simple Smile
Марулка, разбирам те напълно, и аз вече откачам с двамата вкъщи, искаааам на работааа  Crazy
(

Пращам ти на ЛС телефони  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт