Октомври е и на градина АВГУСТинчето с рев замина

• 25 460
  • 739
  •   1
Отговори
# 225
  • гр.София
  Добро утро-о-оо!
  От 3 часа съм се ококорила,т.к. си легнах с кокошките в 8 .

Полито, по повод кафето-така ми действа ( ударно ме приспива) нес-кафето.

Вст,потегляш ли? Hug

# 226
Добро утро  Hug

Блан  Laughing Hug  имам още 40 мин. Сега съм се заела да подготвям домашното на дечицата за събота и неделя  Laughing Днес си ме изпреварила със ставането  Mr. Green
Лорка ще пропусне градината - от вчера пак сме сополиви и разбрах, че има доста болни дечица в групата  Confused та реших да си я оставя, за да не стане по-зле положението.

Оцветявали са днес Mr. Green- къщичка някаква.
Joy Joy Joy Hug

# 227
Добро утро,може ли някой да ми  предложи добър детски очен лекар? Ако преглежда и по ЗК,още по-добре! Praynig Praynig
 Марти вчера се събуди с много подуто оченце,без секрети и гурелчета и  реших че е от ухапано,а и като я измих и поспадна.Следобяд я водих при педиатърката и тя каза ,че най-вероятно е от ухапано и ще и мине.За всеки случай обаче ми даде направление за очен.Днес обаче ,като я вдигнах за ДГ вече има гурелчета ,а и другото оче ми се вижда зачервено   Sad Горкото  ми детенце,прилича на маймунче V Сега поне ще се наспи ,защото ДГ отпада за днес .

# 228
Миленче, и на Дари се е случвало да се събуди с подуто око( и на мен също).МИнава ей така.При нея нямаше за4ервявания  или гурели де....Не мога да помогна с координати за лекар Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling EyesАз оставих Дари току юо в градината и сядам да си изпия кафето.Днес ще творят таралежче и ще имат театър.За финал ще остане вероятно последна там, тъй като съм на работа и ще трябва баща й да я взима след 18 ч Rolling EyesПуснали са им парното от в4ера

# 229
  • у дома
mmilena, сега ще ти пиша на лс  Peace

# 230
Наистина са големи сладури малчовците!  Hug
Виктор си има любими занимания в градината- като го вземам съм го заварвала да разхожда бебе с количката, да глади, а вчера готвеше, препасан с една мъничка червена престилка- заяви ми гордо, че  готви риба  Mr. Green
Мен вече не ме мислете- имам кой да ми готви, гладни няма да умрем  Laughing
Вчера госпожата казала да се режат "продуктите" /пластмасовите риба, картоф, морков и т.н./ на дъската, и моето гардже тръгнало към масата  /дъската/ за гладене hahaha
Помните ли, че твърдях, че няма да го записвам на английски? Може и да съм твърдяла, но човекът е на друго мнение "И-и-и-искам да ходя-я-я с Виктория-я-я-я на инглиски-и-и-и-и"  Crazy И така от тръгването от ДГ докато влезем в къщи. Предполагам, че за него "инглиския" е нещо приятно от сорта на ходене в парка, или на гости... Що пък не на море  newsm78
И в нашата градина е топло- имат си локално парно и го пускат откакто застудя.

На мен ми е все по- трудно да ставам сутрин. Освен, че мразя студа, пряко ми влияе липсата на слънчева светлина ooooh! Противоестествено ми е да ставам от леглото, а навън да е тъмница.... Някой по- горе искаше да го събудят като мине зимата. И мен, ако обичате   Blush

# 231
  • София
Добро утро на всички!

Оставих бегом Кало в градината, дойдох в офиса 3 минути преди работното ми време, изпуших цигара на балкона и шефът ми се развика, че съм закъснявала. Та си спретнахме един петъчен скандал с него, защото аз съм единствената, която идва на работа с 30-40 минути по-рано и сега когато един единствен път дойдох 3 минути по-рано и си позволих да си пийна 3 глътки кафе с една цигара преди да седна на тръстиката, той естествено го забеляза и се развика. Ей аман от не...ни шефове бе.  #Cussing out

# 232
Миленка, сестра ми е очен лекар, работи предимно с деца, важат направления, нищо, че е частна болница Peace
Велмар, възхищавам ти се най-искрено Hug И на енертията, която имаш, и за това, че можеш да почиваш Grinning
Деница днес отиде кисела на ДГ. Опитваше се да кашля, та ще вземам спешни мерки през почивните дни.
Стискайте ми палци да издържа събота и неделя - ще къртим в кухнята, за да сменяме плочките. Почнах да премествам някои неща, но трябва да изнесем всичко. Но не ми се пътува никъде, та с децата ще си бъдем у дома. А следващата събота ще редим паркет в хола ooooh!
Марулка, Елена, аз ходя на работа, но пак ме хващат дяволите Twisted Evil Та не е от стоенето в къщи.
Хубав ден на всички, дано да е успешен Peace

# 233
  • София
Ммилена - понеже още пазя доста неприятен спомен от конюктивита на Митко миналата Коледа, както го описваш - доста прилича на такова. Заведи я максимално бързо, защото се развива бързо ( не искам да те плаша де, дано да не е ). Мисля, че вече са ти дали координатите на лекаря който ползваме с Блу, но може ако продължава зачервяването и отделя секрет пак да я заведеш при педиатърката, за да види и да ти изпише капки - не мога да се сетя ние какви капахме, ама Елфчето също беше ползвала такива ( ако не ми изневерява паметта).

Аз днес отскочих до градината -  от 1 ноември може да почне и Миташки, ако не и малко по-рано.

а, бисерите просто ме разбиват......Миташки по телефона ми каза, че ако не дойда веднага да го взема ще ми скъса сметката.....

Дано Лори се оправи бързичко

# 234
  • София
 ooooh! сетих се какво исках да пиша по повод на настроенията - и мен са ме хванали лудите за сивотата на ежедневието и колко ограничена духовно съм станала, та започнах да правя опити да възобновявам моминските навици - пийване с приятелки и културно-масови прояви пак по женски ( вече и една постановка съм харесала в Народния), та да видим как ще ми се отрази....

На всичкото отгоре вчера вечерта и през нощта бях сама и гледах Забранена любов - та там се сипеха едни обвинения върху една от героините от мъжа й, че станала готвачка, перачка и чистачка и други теми няма....надявам се да избегна този момент в очите на мъжа ми...........по този повод някой да ми препоръча марка хубаво женско бельо - боди ( до там ми стигнаха идеите снощи  Joy , но и с практична цел - да топли през зимата  hahaha).

Велмар - похвално...почвам да вземам светъл пример и от теб

# 235
  • София
Привет!
Ммилена, да се оправи бързо Марти!  Praynig Ние сме ходили при очната във Вита и при Чернодринска във Визус, последната работи със ЗК.
Пух, слагали сме Тобрекс и Тобрадекс. Бельо си купувам от кварталните магазинчета.  Embarassed
За настроенията и затъпяването ми - не се и замислям, защото ще се удавя в самосъжаление. Ивчо сам един ден ми вика - "мамо, ти си много луда"  Crazy  Rolling Eyes Tired

# 236
  • София
Марулка, Елена, аз ходя на работа, но пак ме хващат дяволите Twisted Evil Та не е от стоенето в къщи.

Знам аз, че и после няма да е лесно, но поне ще имам разнообразието да говоря с други хора, да правя различни неща и по някакъв начин да се развивам.  Сега се радвам, че се чувствам така, и може би няма да плача много като го оставя Криско в яслата  Sad Ох, само да оздравеят, че още се влачат с кашлица и сополи, днес сме при педито.

Пух, браво на теб, трябва да се правят различни неща. А от пийване на по бира или нещо друго с приятелки няма по- приятно и разтоварващо.

# 237
  • гр.София
Пух, обикновено пазарувам от New siluet  ( нещо липсва буква в написаното, но не знам коя)
 на Пиротска (близо ти е,затуй се обаждам. И не съм уцелвала кисела продавачка.). Красиви, трайни и на поносими цени, щото в другите маркови- Crazy
 Имам и Триумфи-но,пусто,не се късат и не мога да си купя нови Wink

За домакинството-у нас винаги е творчески безпорядък. Днес олижа-утре все едно нищо не е било. Ами-майната му. Старая се само за децата-за да не свикват да живеят на мръсно.Опитвам да ги науча да си подреждат-слушат,но само като ги подсетя.

Да върна темата за розовото. Вчера загледах С. -ми тя от главата до петите в пепел от рози.
 Посипвам си главата с пепел Simple Smile
 Вчера се е паднало да е в  льозово.
 Днес е в червено и зелено.

Милена,успех с оченцето Praynig

# 238
  • София
Пух, сетих се за Етам - сестра ми си пазарува от там бельо, имам и аз няколко неща, харесват ми. Но бодита не съм ползвала. И от споменатите от Блан имам, не Триумф, другите  Simple Smile 

# 239
  • София
Блан мерси  Hug - сетих се за магазините - и двете марки съм ги ползвала  Peace - ще отскоча в обедната
Елфче и на теб  Hug- виж такова нямам - влизала съм в магазините им, ама никога не съм купувала нещо....

И аз да дам мнение за розовото, като една мъжка майка ....На мен пък ми харесва на момиченца, пък понякога и на големи  Blush ...Сигурно ако имам момиченце щях да го обличам и в розово, но не само.....според мен децата трябва да носят всички цветове, които им отиват.

Е, не бих облякла Митко в розово ( въпреки, че успях да му боядисам 5 чисто нови бели потника в бледо розов цвят, но ги спасих с много Вениш и Белина едновременно, след няколко пранета вече са почти бели  Joy)...... 

Общи условия

Активация на акаунт