От 3 часа съм се ококорила,т.к. си легнах с кокошките в 8 .
Полито, по повод кафето-така ми действа ( ударно ме приспива) нес-кафето.
Вст,потегляш ли?

имам още 40 мин. Сега съм се заела да подготвям домашното на дечицата за събота и неделя

Горкото ми детенце,прилича на маймунче V Сега поне ще се наспи ,защото ДГ отпада за днес . 

И така от тръгването от ДГ докато влезем в къщи. Предполагам, че за него "инглиския" е нещо приятно от сорта на ходене в парка, или на гости... Що пък не на море 
Противоестествено ми е да ставам от леглото, а навън да е тъмница.... Някой по- горе искаше да го събудят като мине зимата. И мен, ако обичате 

И на енертията, която имаш, и за това, че можеш да почиваш 

сетих се какво исках да пиша по повод на настроенията - и мен са ме хванали лудите за сивотата на ежедневието и колко ограничена духовно съм станала, та започнах да правя опити да възобновявам моминските навици - пийване с приятелки и културно-масови прояви пак по женски ( вече и една постановка съм харесала в Народния), та да видим как ще ми се отрази....
, но и с практична цел - да топли през зимата
).
Ние сме ходили при очната във Вита и при Чернодринска във Визус, последната работи със ЗК.
Ох, само да оздравеят, че още се влачат с кашлица и сополи, днес сме при педито.

- сетих се за магазините - и двете марки съм ги ползвала
- ще отскоча в обедната
- виж такова нямам - влизала съм в магазините им, ама никога не съм купувала нещо....
...Сигурно ако имам момиченце щях да го обличам и в розово, но не само.....според мен децата трябва да носят всички цветове, които им отиват.
)......