Октомври е и на градина АВГУСТинчето с рев замина

• 24 783
  • 739
  •   1
Отговори
# 210
  • София
Днес ще се трудим или ще се смеем? Crossing Arms Laughing

Че ние работим с усмивка Mr. Green( това е преход към студовото озъбване Joy)

Бе не съвсем, ама работим  Tired
Е- твой проблем... Whistling Я се ухили Laughing( не е задължително  на работата Wink, ама така върви по-приятно, определено)

Не ми се вписва в интерфейса  Mr. Green

# 211
ей- кво се умълчахте Thinking Видяхте малко слънце и забегнахте от компютрите Crossing Arms Аз се  наработих.Вече съм вкъщи.Врътнах една пералня и после из4езвам да пия кафе Sunglasses Дари днес има т Sunglassesнци , та ще ходя по-късно да я вземам Whistling

# 212
  • София
ей- кво се умълчахте Thinking Видяхте малко слънце и забегнахте от компютрите Crossing Arms Аз се  наработих.Вече съм вкъщи.Врътнах една пералня и после из4езвам да пия кафе Sunglasses Дари днес има т Sunglassesнци , та ще ходя по-късно да я вземам Whistling

Да бееее, де да можеше. Творя усърдно за благото на читателя.

Моят синковец сутринта усърдно акомпанирал на учителката в разказването на Косе Босе  Mr. Green А вкъщи не можем да го накараме да се изяви. Ма друго си е пред публика  Grinning

# 213
  • гр.Добрич
Моят син е в период на пълно отрицание. Не иска да учим песнички, стихчета, да рисуваме. Всичко аз да правя.
Тотално залепен за компютъра.

Иначе е голяма еуфория с бебетата. Като започнат да реват и Ивчо им казва: "Апкойно бебе, бати е тук". Laughing

# 214
  • варненка от София
Моят син е в период на пълно отрицание. Не иска да учим песнички, стихчета, да рисуваме. Всичко аз да правя.
Тотално залепен за компютъра.

Иначе е голяма еуфория с бебетата. Като започнат да реват и Ивчо им казва: "Апкойно бебе, бати е тук". Laughing

Хихик, много са горди вярно от това да са каки и батковци. Стефи е същата и все се вре в малката да я мачка и целува, голяма радост.

Аз днес обаче съм в унисон с времето, буреносен облак. Изнервена съм до безпамет и не виждам светлина в тунела. Станала съм една слугиня - чистачка, перачка, готвачка и прочее. В знак на протест няма да готвя вечеря, всеки да се спасява. Май ми идва свръх с двете деца, домакинстването и работата.   Close Close Close Close Close Close Ай сиктир. Сядам пред компа и телевизора и Асан е хора бе, мамка му!

# 215
  • София
[Aз днес обаче съм в унисон с времето, буреносен облак. Изнервена съм до безпамет и не виждам светлина в тунела. Станала съм една слугиня - чистачка, перачка, готвачка и прочее. В знак на протест няма да готвя вечеря, всеки да се спасява. Май ми идва свръх с двете деца, домакинстването и работата.   Close Close Close Close Close Close Ай сиктир. Сядам пред компа и телевизора и Асан е хора бе, мамка му![/color]
Именно за това нямам търпение да започна работа отново. И мен на моменти ме хващат дяволчетата  Twisted Evil

# 216
  • София
Пепеджинс, успех с покупката на жилище!  Hug Peace
Много е сладка радостта на батковци и каки  Heart Eyes
А за домакинстването - не готвя, само пускам пералня и чистя.

# 217
  • гр.Добрич
Аз съм мноооого спокойна.  Mr. Green Мама идва всеки ден, готви, чисти и много помага, но май вече ме изнервя.

# 218
Човек определено има нужда да разпусне ид а се занимава с нещо, разли4но от домакинска работа, деца, мъж и семейство Peace Аз днес  3 часа се отдадох на- толтално правене на нищо Sunglasses добре ми се отрази. Просто да седя , да не мисля за нищо и да гледам в точка.Нищо че мивката прелива, къщата е с краката нагоре и прането отлежаваше от няколко часа, чакащо да се простре. Whistling
После ходих да пия кафе с приятелка ,и , презаредена, отидох да взема Дари от градина.Тя беше превъзудена от танците.Оцветявали са днес Mr. Green- къщичка някаква.Утре ще имат театър, а сутринта трябва да я заведа с ....картоф Shocked Ще правят таралежчета Grinning

# 219
Аз все пак изведох децата за час. Следобяд беше много приятно. Особено на местата със слънце.

И аз свърших доста полезна работа. Ходих до Университета, после минах и през ДГ-то. Говорих с директорката. Няма проблем да пазят място на Елена. Каза ми само да мина през педито за бележка, че детето е податливо на вирусни инфекции, тъй като имунната система му е отслабнала и че трябва да спре с детската до напролет. По този начин няма да плащам цялата такса, а само 50%.

Много ми е мило като чета за новите неща, които правят дечицата в градините. И ми е едно мъчно, че моето ги пропуска. Но другата седмица ще й взема "учебниците" вкъщи, за да се занимаваме. И по този повод: имате ли представа дали приемат деца на танци от тригодишна възраст, защото бях чела някъде, че трябва да има навършени четири.

# 220
зависи от танците и от школата. В ДГ  по4ват от 1-ва  група

# 221
Днес ми е много каръшки ден. Каквото и да бях запланувала ми се проваляше. Дори за малко да си проваля вечерята.  ooooh! Дано утре да имам по успешен ден.
Утре май ще се хвана да прередя зимни и летни дрехи, и да видя от какво още ще имаме нужда за зимата.

Спинки хубаво е че имаш помощ. И браво на баткото. Сега ще чакам да ти остане време и да ни покажеш двамата юнака. Hug

Пепеджинс, успех с покупката на жилище!  Peace

# 222
 Чета ви,чета ви ,нищо че не пиша.
Големи бисери ръсат малчовците,умирам от смях с на Марти "размислите и страстите"!!!НСо детето на една приятелка ,което е почти на 4 ме разби... Laughing Случаят е -ходи то на английски в ДГ и пита майка си
 -"Мамо, знаеш ли как е котка на английски?"
 -"Мяаауу"              Peace Crazy Laughing Grinning Simple Smile Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Мартина след като умря от скука в къщи  ,вчера ми каза ,че и харесва в ДГ и днес за първи път тръгна и  влезе спокойна ! Дано това да ни е адаптацията Peace

# 223
  • София
Преди малко Митко рисува локомотив с вагони на Кало. Ама бързо му омръзна и се оттегли в кухнята. И Кало пристига при мен:
- Мамооооо, моля те нарисувай ми влакче!
- Ми, не мога мамо, казвам. Не ми е по специалността.
- Можеш! Ти ми си майка!

Пред този аргумент нямаше какво да кажа  Heart Eyes

# 224
не, убивате ме просто  Joy Joy Joy

Общи условия

Активация на акаунт