Октомври е и на градина АВГУСТинчето с рев замина

• 24 780
  • 739
  •   1
Отговори
# 195
  • София
Добро утро!
Вст, този час и мен ме втрещи  Shocked ooooh! Как оцеляваш  Rolling Eyes
Аз сутринта извадих духалката Embarassed, че носът ми беше замръзнал нощес  Crazy - 17 градуса е в стаята ни  ooooh!
Марго, браво за пеенето! На Ивчо и това не му е силна страна. Твоите деца явно са музикални  Simple Smile Браво и за апликациите на Лори! Друго нещо са си момиченцата  Simple Smile

# 196
  • София
Аз не гладя, само в изключителни случаи. Може би като се върна на работа ще ми се наложи обаче, и аз много мразя.

Кайли и ние минахме през антибиотични капки и нищо, от вчера вечерта дишат малко по- добре, страх ме е да се зарадавам.

Марти вече знае цветовете, но до скоро и той си имаше един любим и все него споменаваше  Laughing

Вст, не ти завиждам за ранното ставане  Hug

# 197
Еййй, много ме разсмяхте тази сутрин! Hug

Нанннаа, къде му е хвърлен пъпа на това дете? Wink

Гого също оцветява сравнително добре, но от както тръгна на градина започна повече да драска, от което баща му искрено се възмути.... Mr. Green Вчера бяха рисували дъжд и накрая и малка капка... Mr. Green

Но как може на педагог да правят впечатление такива неща? Shocked

vst_80, как без яке?! Аз денс мисля да вадя зимните дрехи, че сега мръзна по разни ризки. Иначе и ние запалихме парното вчера вечерта, че дори и зимния юрган си извадих.

Целувки и бързо оздравяване на болничките и разболяващите се!

# 198
  • София

Нанннаа, къде му е хвърлен пъпа на това дете? Wink

Слава богу никъде  Whistling
Така и си остана у дома.

# 199
  • София
здравейте и от мен  Hug

бях се поизгубила известно време и докато успея да изчета всичко  ...радвам се, че вече настроението е по-ведро и дечицата са почнали да оздравяват.
Доста се позабавлявах с остроумията и инатите на малките лъвчета  Laughing

при нас няма кой знае какво  защото след двуседмично посещение на градина, тя затвори за ремонт и към края на този месец се очаква, че отново ще отвори врати  Praynig. Така че засега прескочихме етапа са болестите. А пък Миташки две седмици ще бъде на посещение при нашите в провинцията.

Миташки познава цветове, за съжаление въпреки, че е момче доста често има претенции за дрехите...

Hug

# 200
Здравейте сладкиши!
Загубих се, не ми остана време да се добера до компютъра.
Двамата бяха болни, Даниел от миналия вторник започна със сополчета, ремина в кашлица, прехвърли и сополчета на Павел, ама то много му се радва и му се гуши, няма как, любвеобилни момчета. Изписаха отначало по-леки, безобидни методи, Умкалор и витамини за Дани, за братчето му-Стеримар, но в събота ни изписа докторката лекарства, ама много-цяяяла торба,70 кинта. Важното е, че сега са здрави, с изключение на едно ако на Павката,, но и него ще оправим, ще давам хомеопатични, освен другите лекарства. /има едно имуностимулиращо лекарство Infants Dophilus, струваше 23 лева, направо не ги е срам
Днес закарахме тати на работа, рано-рано в 6.30часа в комплект всичките, такъв студ, имаше скреж на колата. Чакаме баба да дойде /на Митко майка му, предала еДДС-то/ и поне да й ги оставям сутрин, като карам Митко,да не ги влача с нас да студуват.

Ще купуваме апартамент, ама голям тормоз. Имаме едни главоболия с банката, неориентирана работа. Митко си скъси живота отново с поне 5 години.
Стискайте палци другата седмица да ви се похвалим с нова къща.
Нямам ама никакво време да чета. Радвам се, че свикват дичицата, ще им е хубаво, определено, все пак и там са с деца, госпожите ще започват да ги учат по програмите.

На Дани му става миналогодишното зимно якенце, на Павката са ми надавали дрешки и систъра ми е запазила космонавта на племенничката. Може би нови шапки памучни ще трябва да взема, ръкавички и чакаме с нетърпение снега да се замераме с топки.
Целувки

# 201
  • София
pepejeans айде дай една авторизация на скайпа, че имам организационни въпроси за градината.

# 202
И аз извадих зимните дрехи. За съжаление. А то точно това време е и най-неприятно - преходът от топло към много студено. После някак си се климатизирам.

Аз имам навика да давам на Елинката право на избор - подбирам 2-3 чифта дрехи според сезона и тя избира кое да облече. Якета от миналата зима имаме цели 3 (съвсем целенасочено ги купихме по-големички), но обувки определено ще трябва нови да се взимат. Бебчо няма абсолютно нищо зимно, та и за него ще ни олекне бюджетът.

За рисуването - не може да оцветява, излиза от ограниченията. За сметка на това се справя със самото рисуване - от глави с очи, нос и уста, минахме вече на глави с тяло и ръце (краката все още липсват. Но фаворит си й е рисуването на слънце...

Иначе за трите ни дена ходене на ДГ бяха правили апликации на пиленца от 2 части и ги бяха окачили на стените. Но ми се видяха прекалено правилни, за да ги е правила самичка.

Аз отивам да храня бебока и пак ще се включвам.

# 203
Ние пък сме на лилава вълна. Simple Smile
Вики има различни цветове дрехи, но сутрин все иска лилавото.Бързо се разбираме обаче, за сега не ми създава проблеми.
Розово не харесвам и не купувам.Имаме подарени 1-2 дрешки и то не точно розови и толкова.
Дано ни подмине розовата вълна. Wink

За оцветяването - вече имаме около 10 рисунки от детската градина, госпожата им рисува разни предмети и те ги оцветяват.Вики въобще не спазва очертанията, ама мисля че е нормално.Иначе обича да рисува, все драска някакви завъртулки.

А снощи гледахме нещо по телевизията и аз се изказах: "Тая русата е много тъпа." Embarassed
Вики ме поглежда и казва: "Мамо, ти си руса!" Crazy
Баща й се скъса от смях. Grinning

# 204
  • София
А снощи гледахме нещо по телевизията и аз се изказах: "Тая русата е много тъпа." Embarassed

Аааааа това е мнооооого добро  hahaha

# 205

Аааааа това е мнооооого добро  hahaha

newsm62   

# 206
  • гр.София
 Днес ще се трудим или ще се смеем? Crossing Arms Laughing

За протокола-и парното сме пуснали, и зимните дрехи сме извадили.
 Събудете ме напролет,моля Sad

# 207

Че ние работим с усмивка Mr. Green( това е преход към студовото озъбване Joy)

# 208
  • София

Бе не съвсем, ама работим  Tired

# 209

Бе не съвсем, ама работим  Tired
Е- твой проблем... Whistling Я се ухили Laughing( не е задължително  на работата Wink, ама така върви по-приятно, определено)

Общи условия

Активация на акаунт