Октомври е и на градина АВГУСТинчето с рев замина

• 24 769
  • 739
  •   1
Отговори
# 180
  • София
Няма да се изказвам по темата с обличането и дрехите, че ще вземете да сигнализирате в Агенцията за закрила на детето  Naughty А и сватьо знаеш ми мнението по въпроса за избора, розовото и прочие.

Купих на Кало флумастери и принтерна хартия един топ. Сега седи и рисува....релси  smile3514 в различни цветове.

# 181
Купих на Кало флумастери и принтерна хартия един топ. Сега седи и рисува....релси  smile3514 в различни цветове.
Joy rotfImbo hahaha Joy

# 182
  • гр.София
 Рискувам да суфлирам на Велмар, но
 Joy Joy Joy

# 183
  • варненка от София
Аз ще го обясня така - в детския свят БДЖ е една красива цветна фирма с цветни, шарени релси Thinking. Дай боже и на яве да стане така, ама... след днешните новини.

Блан, аз верно се кисках с глас на разговора на тия двамата левента, още като се сетя и ще ги ям, ще ги ям  smile3532

А сега ви изоставям и отивам да гладя, да гладя и ще взема също така да изгладя, след което смятам да гладяяяяяяяяяяяяяяяя  smile3514 1ironing

# 184
  • София
Днес учителките ми се оплакаха и че не може да оцветява  Rolling Eyes

Оплакаха  Shocked Че има ли дете на 3 години, което да може? Мартин драска в/у картинките, гледа цветовете да спазва, но само толкова. А за чайника сигурно и Марти не знае, те децата къде ли са виждали.

Велмар, кофти е това с розовото, имам една приятелка, която не го понася този цвят, но дъщеря ѝ, на 5 години само такива неща иска.

Ох, Нана, посмях се от сърце с тия релси  Joy

# 185
Деница  оцветява когато се старае, но е задължително в жълто. В повечето случаи излиза доста от очертанията. А днес донесе първата рисунка от ДГ/на мен ми прилича на черга/ и е много горда Grinning
Аз пък харесвам розовото. Не ме линчувайте за което Praynig Обличам си момичето в розово /не само/, пък и на ния й прилича Peace
Да се похваля, че току-що открихме отоплителния сезон Crazy Вече почва да се стоплят радиаторите. Мен също ме пръска снега сутринта и доста се бях намръзнала.
Ставам, че ще ми изгорят пържолите  chef

# 186
  • София
Смейте се вие, аз на първо число ще ви пратя на ЛС банковата си сметка  Mr. Green

Марулке, знам аз какво е в детските представи, ама точно щото знам какво е в моите представи, не искам да рисува релсиииииииииии  smile3511

# 187
  • София
Разсмяхте ме Joy Имах нужда,защото малкия Дзвер е наистина трудно търпираем #Cussing out напоследък.Днес сутринта рева като за световно,все едно за пръв път тръгва(т.е за втори,че първия ден не е толкова страшен Mr. Green )

Иначе и ние си донесохме първата картинка от градината.Рисували са есенни дървета.Е нашето е малко в синьо Flutter ,но човека така вижда нещата.За сметка на това е красиво,дори впечатли брат си,на който от цялото училище рисуването му е най-трудно LaughingЗа оцветяването и той е пълна скръб,дори молива не държи като хората,предполагам,че е защото пише с лявата ръка(мисля,че копира брат си).За дрехи не проявява никакви претенции- мЪж Mr. Green

# 188
Елен@ сега слагам Тобрин 3 пъти по 1 капка в носа, а след това и Коларгол пак по толкова. Тобрина са очни капки, но могат да се слагат и в носа. Не исках да стигам до антибиотично капки, но все пак реших че вече е време.

Велмарче разсмя ме с това розово. Четох една такава тема в "Нашите деца" и доста се посмях. Добре че нямам щерка. Макар че и моя момък понякога проявява капризи какво да облече. Wink

Нана детето рисува каквото познава. Я вземи го научи да рисува компютър и как мама работи на него.

А за рисуването и оцветяването какво да кажа - Тони не може да оцветява, а рисунките са по скоро драсканици, но има желание и въображение. Mr. Green

# 189
  • София
Тук пак станало весело, ще взема да харесам времето, щом сте толкова активни  Whistling Laughing
Силве, аз имам две перални с бебешки дрешки да гладя  Whistling , трета виси на сушилката  ooooh! Мразя я тази дейност  Tired
Лиани, и Ивайло не може да държи правилно молив  Embarassed
Лори наистина много е пораснала.  Heart Eyes Скоро гледах снимки и на Ивчо - разликата е огромна  Simple Smile Как неусетно ни пораснаха децата  Rolling Eyes
И да "сверя часовника" - само нашия ли бърка цветовете?  Embarassed Rolling Eyes Няма далтонизъм, защото го преглеждаха, но на всичко вика, че е червено  newsm78
Ох, да ходя да лягам, че станало никое време.
 Heart Eyes

# 190
Ех че сладка приказка се е заформила !
Чак да се радва човек че споделяте моето време и си стоите вкъщи и пишете  Laughing Mr. Green

Ей паднах от смях с тези сладури !!Душици!
Ами какво да рисува Кало ,трудно се рисуват новини по нета  Mr. Green

И ние се сдобихме с нови обувки и аз се учудих колко и е порасло крачето, ама така е растат мишлетата.Радвам се че миналата година и взехме по големи ботуши и сега са и точни и по голямото и яке е станало тъкмо за носене.

Велмарче не се коси мила, ще мине, аз пък с риск да ме линчувате обичам розово и се радвам че сега има на кой да го купувам и Еличка е в период да го предпочита,но съм сигурна че е временно, но за момента и тя когато избира избира розовото,аз и позволявам да си избере сама дрехите, само внимавам да са подходящи за времето навън.

Аз днес си носих и ръкавиците и шала ,пълен екип  Wink Какво да се прави утешавам се и на вас ви е студено  Twisted Evil Laughing

Тази седмица е голяма лудница за мен имам да върша сто неща и в работата само разни проблеми изкачат.Днес откраднали един от лаптопите за презентация и сега искат да опишем какво има в офиса на каква стойност и т.н а колко друга работа си имам така или иначе...Тъй де оплаках се и аз  Blush

Много целувки на болничките, ние позакрепихме положението горе долу.

Блан ще го записвам на баскетбол, но тренировките са късно вечер и не знам кой ще го води и взима като сме без кола ,навън е кучи студ зимата,вечер автобусите са нередовни, а и Иван работи вечер само  Rolling Eyes,иначе 135$ е за половин година по една тренировка седмично, не е невъзможно.Като цяло възможности много но всичко е свързвано с транспорт и време които нямаме и не знам просто.

Явно и ние не сме по рисуването ,само драска а това да оцвети нещо си е предизвикателство, но за сметка на това припява много вярно и много обича да танцува.

# 191
Наистина ви се отразява добре лошото време  Laughing
Елфче, направо ме изненада с това, че не ти харесва времето  Wink Hug Аз вече мечтая за горещини и лятоооооооо Heart Eyes
Иначе ние сме с включени радиатори още от началото на септември  Mr. Green Какво да правя - като ми падне под 25градуса Т и нямам настроение  Crossing Arms Laughing
А за оцветяването - то си е напълно нормално да не могат за тази възраст, ама с госпожата явно четем различни методики  Laughing Явно се е впечатлила, защото в групата имало 2-3 деца, които оцветявали като първокласници, без да излизат от очертанията. Ама не се замисля, че са 2-3 от 19  Laughing 
Лори още не ми е носила рисунка, но донесе една апликация на цвете от две части, която беше залепена перфектно. Не знам дали са й помагали, тя твърди, че сама го е правила. Аз се учудих защото до сега не съм се сетила да й дам да лепи  Embarassed Снощи рисувах една чашка и тя седна до мен, въздъхна и ми каза: "Нали като стана голяма и аз ще рисувам с четка и боички". Беше много сладка  Laughing та й дадох боите и четка и маца на воля на лист. Ама на госпожата й няма да се хваля с резултата  Wink Сега вече има желание да прави чашки като мама, добре че боите се мият с вода  Laughing

Добро утро на всички  Hug
И аз се разбъбрих по никое време и то като кукувиците сама  Crazy, а ме чакат тетрадки за проверка  ooooh!

# 192
Ванче, само не ми казвай че в този час си станала за да се подготвяш за училище Shocked
Присъединявам се към твоята компания с чаша кафе ( моето изстина, благодарение на " чудесното" време навън Twisted Evil Открих зимния сезон с чистене на заскрежени стъкла Tired Явно и зимни гумни ще трябва да слагам скоро.....

# 193
Велмарче  Hug всяка сутрин в 4ч. съм кукуряк  Laughing
Това време ще ме убие  Laughing Аз упорито продължавам да ходя без яке  Crazy Ама нали от нас се качвам в буса и после в училище, та не ми и трябва толкова.

# 194
Велмарче  Hug всяка сутрин в 4ч. съм кукуряк  Laughing
ooooh!Лелееее- добре че не си практикувам другат апрофесия, че явно и там е зор с разнното ставане Crazy
Аз тая сутрин облякох едно от зимните якета Rolling Eyes- Не издържам на студ- хич.И климатик си пуснах снощи
ХУбав ден ви желая Hug

Общи условия

Активация на акаунт