Октомври е и на градина АВГУСТинчето с рев замина

• 25 459
  • 739
  •   1
Отговори
# 255
  • София
Здравейте  Hug
Полито, ужасна случка. Когато бях бременна с Марти влизаха вкъщи и ни разбиха колата и на мъжа ми служебната. Направо кошмар. Още се стряскам.
Елфче, радвам се за Ивчо.
Ще го видим и Марти, макар че се чудя дали да ги пускам утре. Имат още малко сополи, покашлят по един, два пъти на ден. А Марти вчера вечерта се изпишка в чашка и урината му беше малко мътна, сега сутринта е по- бистра. Случвало ли му се е на някой?
Яна, звучиш много ведро и позитивно, радвам се за теб  Hug
И аз трябва да поработя бърху излишните килограми. Вчера си вадих дрехите и съм отчаяна, колко слаба съм била преди да забременея с Марти. Имам едни дънки- цел, ако пролетта успея да се намърдам в тях ще съм много щастлива.   261uu  animal085
Бубче, оправяйте се бързо!
Аз пък предработно изчистих цялата къща, имам още една пералня, може и да изгладя  Simple Smile

# 256
  • София
Добро утро на всички!

Ние с Кало сме си сами, тати пак кара влака. Сега му правя закуска и ще спретна набързо после едно свинско с праз, да има ядене.
Стоим си на топличко вкъщи, не ми се мърда никъде.

# 257
  • гр.Добрич
Аз също съм се отдала на самосъжаление. Чаках Ивчо да порасне, че и аз да излизам като бял човек, а какво стана с още 2 деца. Вече няма мърдане за мен. Цяла бременност вкъщи, не видях ни пролет, ни лято. Не че ставам за илизане още.
Малко да ви споделя какви коремни мъки имам. два дена след секциот не бях ходила до тоалетна. После по малко започнах, че като ми стана нещо, започнах да ходя п 3 пъти. Тази седмица положението излезе  извън контрол. Боли ме корема  и по 100 пъти ме кара, чак хемороиди ми излязоха. Какво им стана на тези черва от секциото.
Извинявам се за ла...... тема, но някой може да има идея какво ми има.

# 258
  • София
Спинки, не съм специалист, но при всяка коремна операция и влизането на въздух в коремната кухина си има рискове. Затова и в болницата те чакат с нетърпение да отделиш газове, за да са сигурни, че стомашно-чревният тракт е сработил наново. Най-добре отиди при гинеколога ти или при гастроентеролог.

# 259
  • гр.Добрич
Нана, казах на гинеколога, но той нищо не каза. Утре ще търся вътрешни болести или гастро.

# 260
  • София
Нана, казах на гинеколога, но той нищо не каза. Утре ще търся вътрешни болести или гастро.

Задължително! Hug

# 261
Привет и от мен.

Днес съм се хванала да разчистя малко къщата. Направихме малко разместване, че пак ще топлим само едната стая и да ни е по-удобно.

Спинки да не те дразни някоя храна? newsm78 Помисли какво ядеш и ако трябва махни за няколко дни дразнещите храни- домати, чушки и подобни.

Поли  градината не пускат родителите до гардеробчетата, а и ще се водят с баща му. В къщи му сложих чорапогащник, че не е много топло, но за градината се чудя как да процедирам. Май ще избера по ватирано панталонче за утре и по чорапки, а като го взема следобед ще говоря с учителките и ще преценя. Thinking

# 262
Привет и от нас Simple Smile Днес  мързелувахме и се гушкахме до късно.Не се беше случвало отдавна. Трябваше да съм на работа, както винаги в неделя, но  мис е размина Party Има техническа профилактика.Закусихме и излязохме  по семейно. Ходихме в природо-научния музей.Ако още не сте го посещавали с децата- горещо препоръчвам Hug Дари беше очарована.Убихме час и нещо там.ПОсле направихме един тегел в Южния парк, врътнахме се на някоя въртележка и  се отправихме към къщи .Сега Дари и баща й лежат, с надеждата да спят, а аз релаксирам пред компа.Ей това е моята идилия.Не ща нитио караоке, нито купони.Просто искам- от всичко по малко Joy

# 263
  • София
Привет!
Велмар, добре звучи  Simple Smile Природо-научния и аз мислех да го посетим някой ден.  Peace
Янаст, скоро не ми се е случвало това  Rolling Eyes - да си обърна малко внимание, да се поглезя. Пък да ме свалят чужди мъже - хич  Crazy Simple Smile А Алекс е голям образ  Grinning Heart Eyes
Спинки, нямам идея какво може да е. Защо трябва да е от секциото  Rolling Eyes Дано скоро се оправиш! Hug А как са палавниците?  Simple Smile
И аз много мисля облеклото на Ивчо за ДГто. Не знам дали скоро ще им пускат парно, но радиатор включват. Иначе - за адаптацията - не е баш без мрънкане, но според мен е по навик вече. А и си личи когато нещо му харесва.
Елена, той си ходи леко подкашлящ  Embarassed , педито каза, че няма проблем, а и видях и други като него, та  - пускам си го с чиста съвест.  Rolling Eyes

# 264
Велмар, на нас Природо-научния музей ни е любимо място през зимата Peace
Днес бях планирала разходка на децата, заедно с племеничките, но ни се размина - Влади стана с Т, на Деница й текна носа. За капак на всичко утре посмъртно не мога да отсъствам от работа ooooh! В петък ни връчиха преписка, която трябва да е готова до края на раб. ден в понеделник, а никак не е малко работата Rolling Eyes
Да се похваля и аз - имаме нови плочки в кухнята. За бъркотията и мръсотията няма да ви разправям. Има едно положително нещо от цялата работа - из основи измих всички кухненски шкафове и печката. Утре е ред на хладилника и миялната. По неволя ще правя основно почистване и пране на къщата Crazy

# 265
  • София
След като домакинствах цяла сутрин, следобяд пих кафе с една приятелка, а понеже Кало още спи - сега гледам филм.  Simple Smile

# 266
  • София
albena_vlady,честита нова придобивка.А мен какво чистене ме чака,но за целта сигурно ще трябва да си взема 2 седмици отпуск,а и децата да ги няма.Пък на кой му се хаби отпуската за такива неща Mr. Green
И аз цял следобед работих върху себе си,понеже съпружеското тяло е на работа та да ми остане време.Епилирах се,къпах се,лак,ролки ит.н.т,докато спи Миши та накрая вече в 17,30 ходих да го вдигам,че нощеска хоро ще играе Laughing Утре смятам да пропуснем градината,въпреки че вече нищо му няма и да го пусна от вторник.

# 267
Браво на теб Hug А Деница докато спа, с Влади учихме по английски език и правихме диктовка по български. Ноктите ще останат за утре сутрин, така и така ходя по-рано на работа.
Сега отивам да се къпя и после ще си опъвам краката, че не знам къде се намирам от умора  Confused

# 268
Приключвам деня с тъмно пиво, замаяна глава и блажена умора SunglassesСимо къпе Дария в момента.Аз ям кестени..... Mr. GreenМисля да се излегна пред телевизора и да ги дочакам под завивките( или поне единия Blush).Утре съм от по-късно на работа, та няма да ставам по нощите.А сега ви оставям Heart Eyes

# 269
Здравейте мацки в този късен час!
Децата се оправят, Даниел ходи на градина, Павел още ака зелено, направо незнам какво да давам вече, но дано му мине.
Утре стискайте палци.
Лека нощ

Общи условия

Активация на акаунт