Отговори
# 210
Посетих лекар  след около седмица, като разбрах че съм бременна.

# 211
  • София
На 7-8 ден от закъснението на цикъла, но защото се появи кървене, а имах три полотелни теста и не исках да рискувам да изчаквам повече.

# 212
  • Най-красивата страна
Два дни след като видях положителния тест .Heart Eyes

# 213
аз отидох на лекар околко 2 седмици след закъснението и положителния тест.. видяха сакчето, но ми казаха да дойда отново най-рано след 4 седмици за да могат да регистрират бременността ми..

Simple Smile

# 214
Посетих лекар  след около седмица, като разбрах че съм бременна.
Така беше вторият път, поzабавих се, докато си намеря лекрка.
Първият път беше на следващия ден след положителния тест.

# 215
  • София
Отидох 18 дена след положителния тест. Изчаках доста, но пък се видя плодния сак в матката, с ембриона и сърдечна дейност.

# 216
С първата бременност десетина дни след закъснението, с втората в 7г.с.

# 217
След като видях положителния тесе си записах час при лекар и след около месец бях на преглед.Витамини пиех,откакто започнахме да правим опити.

# 218
Аз отидох на лекар, ако правилно си спомням  newsm78, двайсетина дни след теста. 

# 219
Първият път- 10 дни след закъснението, а вторият- 7 ден, по- добре е да се поизчака, но аз съм от нетърпеливите! Wink

# 220
Аз като видях двете чертички,си запазих час и на следващия ден бях на ехограф.Пих фолиева киселина два месеца и в  шестия месец изпих опаковка "О мами".

# 221
Около 3-4 дни след положителния тест отидох на лекар. Фолиева киселина ми изписа веднага, а като влязох в 6-тия месец и центрум, които пих и около месец след като родих.

# 222
Задалжително ли е да се пие фолиева киселина или витамини?

# 223
  • Варна
Задалжително ли е да се пие фолиева киселина или витамини?

Фолиева киселина , да.

# 224
  • варна
приемането на фолиева киселина е желателно,защото все пак нашите баби и ромките не са пили а са раждали по много здрави деца,пък и дори има съвременни маики които не са пили .Не приемането на фолиева киселина не е гаранция че бебето ще е увредено Naughty

Общи условия

Активация на акаунт