"Вип денс" - тема 5 (05.10-11.10)

• 19 076
  • 379
  •   1
Отговори
# 105
  • София
Не ми хареса танца на Зара и Милен.И как го измислиха този тежък сюжет  Confused

# 106
Проговори. hahaha

# 107
                      Чак за 30 не съм сигурна, но определено добре бяха  Peace.
                       Зара не е чак голяма танцьорка, но пък е артистична за петима  Twisted Evil. Приятно съм изненадана от нея, само да не се изгърбваше малко.

# 108
  • Universe
  hahaha hahaha hahaha
Ама говорещо - П-И-Н-О-К-И-О  Outta Joint

# 109
                            Орлин: 'Имах нужда от повече хореография'  hahaha... А Галена: 'Каква емоция у труп, може ли да нми обясниш'  Joy ... Вече му се подиграват на Орлин чувствам... А той милия продължава да се изказва не просто неподготвен, а направо неадекватно.
                            Колкото и да се опитвам да игнорирам водещите, едва се стърпявам да не ги коментирам... Понеже няма да кажа нищо хубаво...

# 110
Много беше мило това с момичето на Милен, а опосумите точно в този момент прекалиха  ooooh!

# 111
Защо и посвещава танц,в който се разказва за умрял баща. Shocked

# 112
                           И на мен ми се стори леко неадекватно  Rolling Eyes.

# 113
Орлин продължава да държи златната среда с тези 4-ки,а Зара гледа като застреляна Shocked

# 114
Ама, само Орлин играе като за шестица, вие не знаете ли? Wink
Аман от тъпи к......

# 115
Не той е измислил хореографията.
Танцът си е танц, и тази вечер той танцуваше за нея, поне аз така разбрах  Peace.

# 116
Упях да видя само последните два танца.
Салсата ми хареса много, а този трупния танц - хич. Зара е артистична, но ми стоеше тромава.

Много оригинално посвещение направи Милен. ooooh!
А двамата водещи.....нямам думи.
Да ви призная, голямата щерка ме кара да спирам телевизора, когато те водят, така че гледам чак, когато заспи. Милата, каза, че са ужасни. Щом едно дете така ги вижда..... Sunglasses

# 117
Ама, само Орлин играе като за шестица, вие не знаете ли? Wink
Аман от тъпи к......

Орлин си е чиста продуцентска грешка  ooooh!

# 118
Не той е измислил хореографията. Танцът си е танц, и тази вечер той танцуваше за нея, поне аз така разбрах  Peace.
                            Хореографията си е хореография, но защо посвещава танц за умрял баща на дете с жив баща  newsm78?

# 119

Милен е едно голямо Л......но  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт