"Вип денс" - тема 5 (05.10-11.10)

• 19 123
  • 379
  •   1
Отговори
# 165
  • София
И ние вкъщи следим Vip Dance и дъщеря ми  всеки път ме пита дали ще я заведа да гледа на живо.
Някой знае ли дали се продават билети или е само с покани?

# 166
  • 221B Baker Street
  bouquet

# 167
Днес четох ,че Мира Добрева била сърдите на Тупарев. hahaha

"Най-изненадана съм от решението на публиката. Не искахме да бием никой, а желаехме само да се забавляваме", коментира елиминирането красивата Мира. Според запознати тя обвинявала за всичко продуцента Нико Тупарев, пише агенция БЛИЦ.

ooooh!

# 168
Мира Добрева нямаше ли по едно време едни мнооого големи торбички под очите?
Или се бъркам  newsm78

# 169
Ей тази Гала голяма лисица ooooh!

# 170
Гледам и ви четя, но нямам време за писане.

Бацки, почнах работа.

# 171
Чудя се до кога ще продължават да лансират Даниела и Камен?Те не танцува-само пристъпват из дансинга и махат с ръце.Има четворки,които танцуват 100 пъти по-добре от тях,но получават по-ниски оценки.А това с ''дългите крака'' и мен ме закопа!

# 172
Добро утро.
Вчера четох, че Мирето искала да замине зад граница, понеже не можела, милата тя да понесе, че хората не са я предпочели нея. Ох, аман от грандомания. Определено и тя не може да губи. Не е в състояние, да прецени за себе си, че е тромавка, не е конкурентка нито на Райна, нито на Симона, нито на кое и да е друго младо и красиво мимиче във танцувалния формат. За Торнев може и да е най - голямата красавица на Земята, но за нас тя е една поредна жена дошла в София да прави кариера. И, като за последно - ако има корекция по лицето и зъбите със сигурност, си е дала само парите ей така на вятъра. Да пробва пак.

Последна редакция: чт, 08 окт 2009, 08:41 от koki1

# 173
...Вчера четох, че Мирето искала да замине зад граница, понеже не можела, милата тя да понесе, че хората не са я предпочели нея...
                          С детето или без детето? Уф, искам и аз нещо като ми е накриво да отида да се поразходя в чужбина  Blush.

# 174
Чета тука някакви изказвания направени от Мира,след като я изгониха.Първо трябва да кажа,че и аз бях за Милен по две причини.Първо не харесах как се отнесе целият му отбор към него.Има проблем ок,но това не беше начина да го излага пред цяла България,за това си има гримьорни да се разберат там.И второ не съм фен на Милен,нито пък на Зара,но те танцуваха много по-добре.Това и без да съм жури го видях.

# 175
Нямам нищо против Добрева да напусне страната!Лек й път!

# 176
  • 221B Baker Street
Ох,Мирето,чувствителната ми тя... ooooh!
Тя и преди,докато работеше в телевизията,все се оплакваше и искаше да напуска,защото всички там й завиждали за красотата и интелекта,както и за мъжа й в последствие  Tired
Аман от принцеси Crossing Arms

# 177
Ох,Мирето,чувствителната ми тя... ooooh! ...
                           О, нека е чувствителна, така трябва  Peace. И аз съм много чувствителна, но уви - шефа ми отказва да разбере това  Whistling.

# 178
Отпадналите отбори ще имат правото да се борят да се върнат в предаването, ама зрителите едва ли ще гласуват за Мира, по скоро за Боби и Диляна си мисля аз.

# 179
...по скоро за Боби и Диляна си мисля аз.
                           Еееее, верно ли? Малко е обречено на неуспех това начинание, ама хайде. Докато другите са танцували и репетирали ти си правил нещо друго, и после пак да те върнат... нито екипа ти е толкова сработен, нито си напреднал.

Общи условия

Активация на акаунт