"Вип денс" - тема 5 (05.10-11.10)

• 19 064
  • 379
  •   1
Отговори
# 75
Я, какво тихичко тази вечер тук  Laughing.
Нед и Николета ме карат да се усмихвам.
Анелия и сие, както и Даниела&Камен - не  Naughty.

DeepRed, тази Яна е  Peace.

# 76
  • София
Да,влязох в сайта на Випа да прочета.Младо гадже си е взел...Ама така май не е много професионално да журира.ТОва навсякъде е основание за отвод  Whistling

# 77
Даниела и Камен не ми харесаха изобщо..Николета и Нед повече ми допаднаха.
А Орлин на тях 4-ка,а на Янчето 5-ца. Rolling Eyes

# 78
Даниела и Камен не ми харесаха изобщо..Николета и Нед повече ми допаднаха.
А Орлин на тях 4-ка,а на Янчето 5-ца. Rolling Eyes

Яна ми прилича на кюфте за годините си /19/ и къде ги видя тия дългите крака?  newsm78 Тези на Мария наистина са дълги, но на Яна  ooooh!

# 79
  • София
На Данчо май не му е лесно с Тереза.Доста е нисичък. Simple Smile

# 80
На Данчо май не му е лесно с Тереза.Доста е нисичък. Simple Smile
Контрастът във височината е просто убийствен  ooooh!.

# 81
Малеееее,сега забелязвам Данчо и Тереза - ми те са много смешни така.... Grinning Въобще не си подхождат!Какво и да танцуват ,танца ще ми изглежда като пародия.

# 82
На мен пък нещо не ме впечетлиха Данчо и Тереза.Май малко преувеличиха с тези шестици.. Shocked
Повече съм съгласна с Галена.

# 83
  • София
На мен пък нещо не ме впечетлиха Данчо и Тереза.Май малко преувеличиха с тези шестици.. Shocked
Повече съм съгласна с Галена.
Да,права е.Все пак там има и шампионки по гимнастика и други спортисти, а от друга страна има има хора, които спорт не са пипвали.Редно е да се игнорират чисто спортните елементи.

# 84
...Яна ми прилича на кюфте за годините си /19/ и къде ги видя тия дългите крака?...
                           Абсолютно - нека си се свалят вкъщи, какво ни занимават всички?
                           Имам чувството, че Райна прави техните хореографии...
                           С какви очи спори Орлин с Нешка - не мога да разбера.

# 85
  • София
Леле,Орлин е с канско самочувствие и май кофти характер.Зад тази му огромна усмивка не се крие благ характер. Sick

# 86
Леле,Орлин е с канско самочувствие и май кофти характер.Зад тази му огромна усмивка не се крие благ характер. Sick
                            Не, просто е глупав.
                            Много ми харесва Нешка  Heart Eyes.

# 87
  • София
Яна много уроци по танци и излъчване му е преподала,че да говори с такава увереност.Мина един курс на ДС и стана пишман специалист....

# 88
Не харесвам отбора на Райна.

# 89
На мен отново много ми харесаха Райна и Фери. Simple Smile
Ама като почнаха да спорят Нешка и Орлин ooooh!Големият професор...

Общи условия

Активация на акаунт