"Вип денс" - тема 5 (05.10-11.10)

• 19 103
  • 379
  •   1
Отговори
# 135
Снощи ми хареса наполовина Mr. Green. Както се опасявах, джазът си беше маджа с грозде - едните танцуват на Бритни, другите - на Самър тайм, пълна глупост.
Салсите всичките ми харесаха, дори по-абстрактната версия на Тереза и Данчо. На Николета и Нед беше много интересно, момичетата изглеждаха супер, но не мога да кажа, че помня как са танцували всички, гледах само Кости, страхотен беше.
Боби и Мария не бяха толкова зле, особено той ми се стори, че справя съвсем прилично, но като че ли доста ги порязаха.
Алфредо и сие бяха, разбира се, най-добри. Heart Eyes Крумчо да му се не надяваш, а Симона много ми харесва сега, по-женствена е след раждането.

# 136
                                Аз искам да танцуват самба.

# 137
  • София
Днес какво ще танцуват?

# 138
Днес нищо, чак в петък елиминации.

# 139
Яна на Орлин много яки прасци има! Или моят телевизор я прави да изглежда така Thinking

# 140
Яна на Орлин много яки прасци има! Или моят телевизор я прави да изглежда така Thinking

Яна си е яка отвсякъде,причината не е в твоя телевизор   Laughing

# 141
  • София
И Лили според мен е доста закръглена за професионален танцьор.Отделно, че според мен въобще и не я бива за това.

# 142
  • София
Гледахте ли ги при Гала.
Ама и Гала,колко е мазничка:
"Аз останах с впечатлението,че публиката изцяло е за вас"
"Много бях изненадана от резултата"
 Sick
А тая с нейните въздишки Добревица,и пак колко е красива....................
Е ,колко е красива?
За мен е позастаряла хубост,има миловидно излъчване,само да не си отваря устата.Ама до там.
Хора много ми харесват Дима и Кремена от профитата Heart Eyes

# 143
И Лили според мен е доста закръглена за професионален танцьор.Отделно, че според мен въобще и не я бива за това.

Да, определено бледнееше пред Гоош...за него наистина ми е мъчно, много талантливо момче е Tired

# 144
Извинявам се за невежеството  Embarassed/ нямам и време редовно да следя предаването / Крум в коя област е звезда  newsm78

# 145
  • София
От номинираните искам да си тръгнат Даниела и Камен или Анелия и Ники. Rolling Eyes
И моите мисли са в тази посока  Crossing Arms.

И аз така.И най-вече ме дразнеха опитите за пробутване напред на Анелия и Ники, как се объркаха снощи да не им дадат високи оценки Whistling . Надявам се в петък да си тръгнат.

# 146
 Simple Smile
Ми аз гласувах в анкетата - Симона и Крум и Райна и Фери са ми най-любимите двойки. Peace

# 147
Вчера гледах на живо.
За моя изненада не ми харесаха Боби и Мария /те са ми от фаворитите/- нямаше синхрон, Мария май е болна- бледа и все се попипваше по гърлото.
Харесах Данчо и Тереза- въздействащо беше. Тереза е много нисичка, но Данчо е по-нисък и от нея. Няма начин да му намерят по-сполучлива по ръст партньорка.
От цялата вечер ще запомня Кости. Досега не го забелязвах, ама малееей...
Как се движи този човек, а и как изглежда!

# 148
Извинявам се за невежеството  Embarassed/ нямам и време редовно да следя предаването / Крум в коя област е звезда  newsm78

Крум е певец.

# 149
Гласувах - Райна и Фери
                 Крум и Симона  Peace

Общи условия

Активация на акаунт